kızlaaaarrr doğum gününde nasıl bir sürpriz yapayım...?

bilmem arada bir saçmalar öyle kutlamadan bikaç hafta sonra söyledim hiç yüzün gülmedi yaptığıma pişman oldum dedim.. arkadaşlar aramızda bir sorun var sandı..berbattı yani

pastayı suratına yapıştıracaksın o olacak :) şaka tabiki.. ama ben bile sinir oldum şuanda.. canlandı gözümde.. be saatlerce uğraşacam o surat edecek... süründürürm

bence de atkı bere kışlık kazak filan iyi fikir. ben de bir doğum günü pastası bir de kazakla kapatayım olayı bari

yarın benim doğum günüm acaba şuanda yarın şu kıza ne sürpriz yapsam diye düşünen var mıdır?
hatırlaman bile güzel bence arkadaşım. samimi içten bir iyi ki doğdun bile yeter bazen
bilmem ki ama ilk doğum günü kutlamam olcak. hatırlatcak bi şey olsun yine de..

Erkekleri kendiniz gibi düşünmeyin
sürprize gerek yok
hediyeni al bir yere davet et yeter

bıktırırcasına bencil öldüresiye inatçı....

Sevgilin aynı babam. Doğumgünü ya da tatil gibi özel anlarda burnundan getirdiyse, ilerisine hazırlıklı ol. İnan çekilmez böyle tipler. Çok bencilce davranıyor. Biz nişanlımla daha 1 kere tatile çıkamadık, ne uyuzluk yahu! İnsan mutluluktan ağzı kulaklarında gezer. Bu huyunu törpülemesi lazım, açık açık konuş. Gerçekten çok kötü bir durum bu. Her keyifli anı burnundan getiriyor mu böyle?

teşekkür ederim en azında içim rahatladı :)

Erkeklerde sever sürpriz. Bence madem ilk kutlaman olacak, tuttuğu takımın aksesuarlarını al. Ben şapka, kupa ve çakmak almıştım mesela :) Saatte olabilir ama ağır kaçar belki fiyat olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…