- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bilmem arada bir saçmalar öyle kutlamadan bikaç hafta sonra söyledim hiç yüzün gülmedi yaptığıma pişman oldum dedim.. arkadaşlar aramızda bir sorun var sandı..berbattı yani
birlikte tatile gittik yine öyleydi burnumdan getirdi huysuzluğu tutuyor arada bir..ama sahiden çok utandım arkadaşlara karşı bütün akşam ben yokmuşum gibi davrandı kendimi görünmezlik iksiri içmiş gibi hissettimAAAAAA niyee
bazıları böyle işte kıymet verdikçe seni değersizleştiriyopastayı suratına yapıştıracaksın o olacak :) şaka tabiki.. ama ben bile sinir oldum şuanda.. canlandı gözümde.. be saatlerce uğraşacam o surat edecek... süründürürm
bilmem ki ama ilk doğum günü kutlamam olcak. hatırlatcak bi şey olsun yine de..yarın benim doğum günüm acaba şuanda yarın şu kıza ne sürpriz yapsam diye düşünen var mıdır?
hatırlaman bile güzel bence arkadaşım. samimi içten bir iyi ki doğdun bile yeter bazen
ben 1960 lardan kalma bişey almıştım bir ev eşyası bayılır öyle şeylere maddi olarak çok değerli bişey değil ama az bulunuyorbence de atkı bere kışlık kazak filan iyi fikir. ben de bir doğum günü pastası bir de kazakla kapatayım olayı bari
Burcu ne canimcim?birlikte tatile gittik yine öyleydi burnumdan getirdi huysuzluğu tutuyor arada bir..ama sahiden çok utandım arkadaşlara karşı bütün akşam ben yokmuşum gibi davrandı kendimi görünmezlik iksiri içmiş gibi hissettim
teşekkür ederim derdi neydi hala bilmiyorum inan..neden yüzü gülmemiş ki ? derdi neymiş? vallahi ben kocama daha yapamadım bunları.. tebrik ederim seni
aslan burcuBurcu ne canimcim?
Tmm dogal o zamanaslan burcu
isme özel cüzdan ya da defter alsam olmaz mı kiben 1960 lardan kalma bişey almıştım bir ev eşyası bayılır öyle şeylere maddi olarak çok değerli bişey değil ama az bulunuyor
bıktırırcasına bencil öldüresiye inatçı....Tmm dogal o zaman
teşekkür ederim en azında içim rahatladı :)Erkekleri kendiniz gibi düşünmeyin
sürprize gerek yok
hediyeni al bir yere davet et yeter
Erkekleri kendiniz gibi düşünmeyin
sürprize gerek yok
hediyeni al bir yere davet et yeter
özel zevkleri varsa ona yönelik olsun..isme özel cüzdan ya da defter alsam olmaz mı ki
Elbette sürpriz severErkekler sürprizden hoşlanmaz mı zannediyorsun??? Bu genellemelerden de öğğğğ geldi...
bıktırırcasına bencil öldüresiye inatçı....
teşekkür ederim en azında içim rahatladı :)
bazıları böyle işte kıymet verdikçe seni değersizleştiriyo
işte özel zevkleri ne çok bilmiyorum ki.. ilerleyen zamanda daha çok tanıdığım zaman özel zevklerine göre alırım hediyesini ama şimdi kestiremiyorumözel zevkleri varsa ona yönelik olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?