selam kızlar konumu anlatim, dayımın oğlunu askere gönderiyorduk ceptelini bana verdi teslim olurken çarşıya çıkınca alırım dedi tmm dedim neyse çantama koydum bir kaç gün sonra şarzım bitti kartımı bu telefona takmak zorunda kaldım,gelen mesajımı okumak için girdim okudum daha sonra bi baktım kızkardeşimin mesajı var birsürüü dayımın oğluyla mesajlaşmışlar ama çok tuaf geldi yazanlar aralarında hoşlnma gibi bişey olduğunu farkettim şok oldum neyse ben bu olayı diğer kızkardeşimle paylaştım oda sormuş böyle bişey varmı diyee yok demiş allahla onların arasında artık bilmiyorum neyse dayımın oğluna telefonunu kurcaladığımı söylemiş dayımın oğluda bana faceden yazıyo diyoki telefonumla işin bittiyse alabilirmiyim hiç bahsetmedim konudan ne işim olur senin telinle dedim babasına dedim gel al neyse verdim,kızkardeşim teli kurcaladığıımı söylemesi canımı çok sıktı bende facemden sildim ikisinide dün akşam aradı kardeşim beni silmişsin diye evt sildim çok kızgınım sana dedim neden dedi dayımın oğluna telini kurcaladığımı söylemişsin dedim söyledim silmenmi gerkir dedi bu arada kızkardeşimle aynı şehirdeyiz ama 1 yıldır görüşmüyoruz annemiz yok o babamla yaşıyo pek gelip gitmezz ben giderim bazen kardeşlikmi kalmış dedim 1yıldır evime gelmiyosun ben kaç kere geldim dedim sen davet ettinmi dedii etmemmi gerekir yabancımısın dedim neyse kapattık yani faceden sildiğime takılmış nedense.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızkardeşimi facemden sildim..
- Konu Sahibi Denmur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kardesim benide abim facesinden silse cok uzulurdum inan.. hata etmissin... ne olursa olsun o senin kardesin....anneniz yok birbirinize daha cok sarilmalisniz.. sen tam tersini yapmissin.. o senin cok uzak bi arkadsin degil kizinca hemen silesin.. o senin oz kardesin.. !!! kardesinle tartisirsin zor zzamanlarinizda mutlaka olur..kirildiginda olur.. ama et tirnaktan ayrilmaz...................................
- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Ne yazıkki facebook oyucak oldu...
Azıcık bir pürüz çıksa kişiler arasında hemen arkadaşlıktan silmek geliyor akıllara...
Ne yani; arkadaşlıktan silince hayatınızdan da silmiş oldunuz mu ya da olayı aklınızdan atabildiniz mi?
Keşke tavrınızı göstermek için daha ayrı bir yöntem deneseymişsiniz...
Ki zaten size emanet edilen bir şeyi kurcalamanız ayrı yanlış sonra oradan edindiğiniz bilgileri başkasına aktarmanız daha büyük bir yanlış...
Madem gördünüz direk muhattabınız kardeşiniz olsaymış ona sorsaymışsınız...
Böylece hafiye durumuna düşmezdiniz.
Azıcık bir pürüz çıksa kişiler arasında hemen arkadaşlıktan silmek geliyor akıllara...
Ne yani; arkadaşlıktan silince hayatınızdan da silmiş oldunuz mu ya da olayı aklınızdan atabildiniz mi?
Ki zaten size emanet edilen bir şeyi kurcalamanız ayrı yanlış sonra oradan edindiğiniz bilgileri başkasına aktarmanız daha büyük bir yanlış...
kardesim benide abim facesinden silse cok uzulurdum inan.. hata etmissin... ne olursa olsun o senin kardesin....anneniz yok birbirinize daha cok sarilmalisniz.. sen tam tersini yapmissin.. o senin cok uzak bi arkadsin degil kizinca hemen silesin.. o senin oz kardesin.. !!! kardesinle tartisirsin zor zzamanlarinizda mutlaka olur..kirildiginda olur.. ama et tirnaktan ayrilmaz...................................
ders olsun ona çünkü çok kaprisli bir kardeşim var 1yıl olmuş, sen, abini 1 yıldır arayıp sormayıp evine gitmessen sende hakedersin silinmeyi canım.....
Ne yazıkki facebook oyucak oldu...
kardeşim beni çoktan hayatından silmiş bir tane ablasını ben onu faceden silmişim çokmuu bildiklerimide aktardığım diğer kızkardeşim başkası değil beni çok seven şehirdışında yaşadığı halde her zaman arayıp soran kardeşimm canımm..
abim beni gelirde kendi arardi.. :)) banada o oyle bisey yapsa bende gider arardim.. sizin bu yaptiginizla onun akli basina gelmez.. sizden daha fazla uzaklasir.. hatalar insanlara mahsus..
zaten konuyu acmissiniz kendinizi hakli buluyosunuz.. ben sizin ikilemde oldugunuzu sanmistim ..yaptiginizin dogru oldugunu dusnmuyorum.. bunlar benim fikirlerim..
zaten konuyu acmissiniz kendinizi hakli buluyosunuz.. ben sizin ikilemde oldugunuzu sanmistim ..yaptiginizin dogru oldugunu dusnmuyorum.. bunlar benim fikirlerim..
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
cok komik faceten silmek:)
ama isin ilgnc yani yaptiginizi hakli görüyorsunuz,yok gelmedi gitmedi falan filan
yani maden 1 senedir böyle bir sorun vardi neden telefon meselesini beklediniz konusmak icin..
sanirim internet hayatinizin büyük bir anlami ordan cikarinca kalbinizden de cikariyorsunuz..
ama isin ilgnc yani yaptiginizi hakli görüyorsunuz,yok gelmedi gitmedi falan filan
yani maden 1 senedir böyle bir sorun vardi neden telefon meselesini beklediniz konusmak icin..
sanirim internet hayatinizin büyük bir anlami ordan cikarinca kalbinizden de cikariyorsunuz..
FACE den silince kardeşliğiniz bittimi .. önceden face mı vardı ALLAH aşkına annemız facele doğurmuş bizi herneyse dayınızın oğluyla birbirinden hoşlanıyorlarmış falan filan hoşlansınlar bu sizi niye bu kadar derınden etkıledıkı teyze oğluyla bıle severek evlenen çiftler var etrafımızda gerçekten ilğinç
*Tepkinizi koymak istediginizi anlıyorum.
Onu sevmedıgınız ıcın degıl kızgınlık belirtisi gostermeye calısmıssınız.
Ama onun hatasına hatayla karsılık vermek olmus bu.
Ona destek olmak sahıp cıkmak sızın gorevınız.
tamam onun hataları vardır ama bence sızınce var hersey karsılıklı degıl mı:?
Sızınle herseyını paylasabılıyor mu mesela. kac yasında kendısı?
ıletısım kursanız belkı mesajları kendısı anlatmıs olurdu.
1 yıl sızı aramadı sormadı dıyelım pekı sız bu 1 yılda kac kez aradınız kardesınızı?
Onu sevmedıgınız ıcın degıl kızgınlık belirtisi gostermeye calısmıssınız.
Ama onun hatasına hatayla karsılık vermek olmus bu.
Ona destek olmak sahıp cıkmak sızın gorevınız.
tamam onun hataları vardır ama bence sızınce var hersey karsılıklı degıl mı:?
Sızınle herseyını paylasabılıyor mu mesela. kac yasında kendısı?
ıletısım kursanız belkı mesajları kendısı anlatmıs olurdu.
1 yıl sızı aramadı sormadı dıyelım pekı sız bu 1 yılda kac kez aradınız kardesınızı?
Son düzenleyen: Moderatör:
- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
selam kızlar konumu anlatim, dayımın oğlunu askere gönderiyorduk ceptelini bana verdi teslim olurken çarşıya çıkınca alırım dedi tmm dedim neyse çantama koydum bir kaç gün sonra şarzım bitti kartımı bu telefona takmak zorunda kaldım,gelen mesajımı okumak için girdim okudum daha sonra bi baktım kızkardeşimin mesajı var birsürüü dayımın oğluyla mesajlaşmışlar ama çok tuaf geldi yazanlar aralarında hoşlnma gibi bişey olduğunu farkettim şok oldum neyse ben bu olayı diğer kızkardeşimle paylaştım oda sormuş böyle bişey varmı diyee yok demiş allahla onların arasında artık bilmiyorum neyse dayımın oğluna telefonunu kurcaladığımı söylemiş dayımın oğluda bana faceden yazıyo diyoki telefonumla işin bittiyse alabilirmiyim hiç bahsetmedim konudan ne işim olur senin telinle dedim babasına dedim gel al neyse verdim,kızkardeşim teli kurcaladığıımı söylemesi canımı çok sıktı bende facemden sildim ikisinide dün akşam aradı kardeşim beni silmişsin diye evt sildim çok kızgınım sana dedim neden dedi dayımın oğluna telini kurcaladığımı söylemişsin dedim söyledim silmenmi gerkir dedi bu arada kızkardeşimle aynı şehirdeyiz ama 1 yıldır görüşmüyoruz annemiz yok o babamla yaşıyo pek gelip gitmezz ben giderim bazen kardeşlikmi kalmış dedim 1yıldır evime gelmiyosun ben kaç kere geldim dedim sen davet ettinmi dedii etmemmi gerekir yabancımısın dedim neyse kapattık yani faceden sildiğime takılmış nedense.
sizin gibi düşüncelere sahip bir ablam olsa ben de pek sık görüşmezdim açıkçası.En ufak bişeyde saçma sapan bi cezalandırma yapmaya çalışmışsınız ,facebooktan silince hayatınızdan da silindi mi
Kardeşlik dünyada insana bahşedilmiş en güzel duygulardan biri. Hatalar oluyor ama elden ne gelir.Büyüğe affetmek küçüğe saymak düşer.Hepimiz hatalar yapıyoruz.Kardeşlerimle aramızda bir tatsızlık olmuşsa eğer o gün bitmeden ara bulunur.Kardeş kardeşe arka dönmemeli.Çok büyük hata yapmışsınız bence.
başlığı okuyunca kardeşinizin size çok büyük yanlış yaptığını düşünmüştüm.Ama küsmek için bahane yaratmışsınız. kardeşinize hiç sevginiz yok.ama diğer kardeşiniz size yetiyor galiba.siz böyle mutluysanız diyecek bir şey yok.Kafanızda gömün onu olsun bitsin.İnsan arkadaşını bile hayatından zor çıkarıyor.Herkesin aile anlayışı farklı demekki...
ayrıca 1yıldır görüşmüyorken kardeşiniz olduğu aklınızda değildi de, dayınızın oğluyla ilişki yaşadığını farkedince mi kardeşiniz oldu? madem o kadar mesafeliydiniz size karışmak düşmezdi....
ayrıca 1yıldır görüşmüyorken kardeşiniz olduğu aklınızda değildi de, dayınızın oğluyla ilişki yaşadığını farkedince mi kardeşiniz oldu? madem o kadar mesafeliydiniz size karışmak düşmezdi....
Son düzenleme: