• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine hatalıyım yine saçma sapan sorunlar

Bence sizinki, hadi sevgiliniz sizi pek önemsemiyor gibi gözüküyor ki böyle iğrenç bir konuda size kızabiliyor. Ama siz hala benim suçumdu şöyleydi böyleydi diyerek ilişkiye baya baya geniş bir kavram getirdiniz. Kusura bakmayında gerçekten mide bulandırıcı bir durum, saçma bir ilişki. Sevgilim gelipte bana oyle bi kızı sildim diye tartışma çıkarsaydı direkt hadi canım güle güle derdim. Bu arada yaşlarınız kaç? Tayfa falan dediğinize yada sevgilinizin arkadaşları yavrumlu konuştuğuna göre küçük olmalısınız?

ben 23 o 26
tayfa dememin amacı çocukluk arkadaşları ve mahalle arkadas grubu olduğu için söyledim.
Ona bende takılıyorum. Onun sorunu gizli yapıp bunca zaman söylememiş olmam ve hayatında değilken böyle birşeye cesaret etmem. Benim sorunum ise önemsiz biri için benimle tartışması.

Yasinin kucuklugu de olabilir tatlim
Adami saplanti haline getirmissin kendi kendine uzulup duruyorsun o da keyfine bakiyor
Salla gitsin bu adami bosver ya

Benim bundan önceki ilişkimde bu yüzden bitti. Herseye cok fazla takılmam ve saplantı haline getirmem neden oldu.
Her iki tarafıda sıkıyorum bu şekilde. Çünkü ben kelimelerimi, hareketlerimi secerek yaparım. Banada öyle davranılmasını isterim açıkcası. Yaptım bir yanlış ve içimde tutamadım, o sessiz kalıp üstünü kapatmayı tercih etti bense konusup halletmeyi. Ama yine başarılı olamadım.

Canım yanımda çok ilgili. Bunu denedim. Ofisimiz küçük zaten, yani kafamı cevirsem görüyorum. Ve kalabalık değil hatta bazen tek takılırım. Ama patron yemege gitdiğinde mesela gelir yanıma sarılır, öper.
Takıntılı huylarından kurtul,bak o zaman ben nasılım ama biraz düzel dedi bana. Bende sevgini belli et dediğimde sen bi bana karşı düzelde ben sevgimi göstermezsem yüzüme tükür artık dedi.
O yüzden sorun bende mı dıye düşünüyorum sürekli.

canım o zaman böyle bişey deniyorsa istediği gibi davran
sende erkeklere karşı mesafe koyma herkezle sıkı fıkı ol
ama kıskançlık erkekleri canından bezdiriyor
bende sen gibi eşime yaptım ama baktım olmuyo benden uzaklaşıyor hopp döndüm istediği gibi oldum
ama bak diyorum gene yüz vermişsin
birazda ilgisiz sevgiliyi oyna bakalım
yaptıgın şeyleri söyleme ölee farketmemiş adam zorla gözüne sokmuşun

o kizi yer yuzunden silerim. feysten sildiniz diye ozur mu dilediniz bi de. pes.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlari okumadim ama konunu okuyunca icimden gecen tek sey bu adam bu kizi sevmiyor oldu.tek gecelik kizi sildigin icin sorun cikartiyo gunahina girmiyim de belki senle beraberken de bu kizla iliskisi vardi bu tepki ne anlamadim..
seninde mezhebin baya genismis ne demek arkadasi yawrum diyecek sen bide kizdan ozur dileyeceksin ..
Sana tavsiyem bu adamdan sana hayir gelmez yol yakinke birak gitsin..

canım o zaman böyle bişey deniyorsa istediği gibi davran
sende erkeklere karşı mesafe koyma herkezle sıkı fıkı ol
ama kıskançlık erkekleri canından bezdiriyor
bende sen gibi eşime yaptım ama baktım olmuyo benden uzaklaşıyor hopp döndüm istediği gibi oldum
ama bak diyorum gene yüz vermişsin
birazda ilgisiz sevgiliyi oyna bakalım
yaptıgın şeyleri söyleme ölee farketmemiş adam zorla gözüne sokmuşun

Evet canım vicdan yaptım bilsin istedim ama olmadı. Dediğin gibi biraz ilgisiz sevgiliyi oynamak lazım bakalım ne kadar oh be diyebilecek.

Yorumlari okumadim ama konunu okuyunca icimden gecen tek sey bu adam bu kizi sevmiyor oldu.tek gecelik kizi sildigin icin sorun cikartiyo gunahina girmiyim de belki senle beraberken de bu kizla iliskisi vardi bu tepki ne anlamadim..
seninde mezhebin baya genismis ne demek arkadasi yawrum diyecek sen bide kizdan ozur dileyeceksin ..
Sana tavsiyem bu adamdan sana hayir gelmez yol yakinke birak gitsin..

İlk gördüğümde ortalığı yıktım. Kıza yazdım bir daha boyle seyler görmeyim, cocuk seni uyarıyor sen hala devam edıyorsun diye. Ama sevgilime baktım benim arkadaslarıma karısıyor yerli yersiz alakalı alakasız müdehale ediyor ve benden uzaklaşıyor konuşmuyor, yapacak bişeyim kalmadı ve kızla konuştum. Ben katıyım bu konuda, sevmem bu tarz muhabbetleri. Sert konustum seninle kırıldıysan kusura bakma dedim. Oda benden yana için rahat olsun dedi. Dahada muhattab olmadım.
Hatta sevgilim kızla beni çok görüştürmek istedi gel bulusalım beraber tanış için rahat etsin dedi ama kesinlikle bulusmam görüşmem dedim.
O ilişkilerini sonrasında sildi zaten hatta engelledik gıkını cıkarmadı. Eskiden sadece mesajlastıgı görüşmediği kızları bile silip engelledim bişey demedi ama bunu ondan habersiz yapıp 1 yıl sonra söylemem kızdırdı galıba. ama ne olursa olsun kabul edilebilir bişey değildi bu tartısma.

Ben sana bir şey söyleyeyim mi daha önce yazdılar mı bilmiyorum ama.
Bence sevgilin zamanında kızın kendisini sildiğini düşünmüş sen bir şey demediğin için
Bunu baya sorun etmiş, gururuna yedirememiş belli ki ama baya takmış kafasına
Yoksa bilmem kaç sene sonra bunu itiraf ettiğinde bu kadar takması saçma çünkü
Hele ki ayrılığa getirmesi daha da ilginç
Bence erkek arkadaşın bu yatak arkadaşını baya önemsiyormuş yani
Diğer herkesi kendi silmiş de bu kızın silinmesinin bu kadar dert olması sence normal mi?
Bence senin ona olan sevgini kullanıyor.
Sen her hesap soracağında işi ayrılmaya getiriyor sen üzülüyorsun özür diliyorsun suçu kendinde arıyorsun.
Bu hep böyle gidecek sen hep haksız olmak ister misin.
Hep böyle üzülmek ister misin.
Adam seni sevse seni kaybetmek ister mi?
Kızgınlıkla söylese bile gelir özür diler ama seninki seni ezmek için yapıyor yarın bir gün o kıza ulaşmayı dener belki
Sen yakalarsın sana bağıırır çağırır suçlu çıkartır seni.
Böyle bi sevgililik istiyor musun??

Ben sana bir şey söyleyeyim mi daha önce yazdılar mı bilmiyorum ama.
Bence sevgilin zamanında kızın kendisini sildiğini düşünmüş sen bir şey demediğin için
Bunu baya sorun etmiş, gururuna yedirememiş belli ki ama baya takmış kafasına
Yoksa bilmem kaç sene sonra bunu itiraf ettiğinde bu kadar takması saçma çünkü
Hele ki ayrılığa getirmesi daha da ilginç
Bence erkek arkadaşın bu yatak arkadaşını baya önemsiyormuş yani
Diğer herkesi kendi silmiş de bu kızın silinmesinin bu kadar dert olması sence normal mi?
Bence senin ona olan sevgini kullanıyor.
Sen her hesap soracağında işi ayrılmaya getiriyor sen üzülüyorsun özür diliyorsun suçu kendinde arıyorsun.
Bu hep böyle gidecek sen hep haksız olmak ister misin.
Hep böyle üzülmek ister misin.
Adam seni sevse seni kaybetmek ister mi?
Kızgınlıkla söylese bile gelir özür diler ama seninki seni ezmek için yapıyor yarın bir gün o kıza ulaşmayı dener belki
Sen yakalarsın sana bağıırır çağırır suçlu çıkartır seni.
Böyle bi sevgililik istiyor musun??

Bencede kızın bunu sildiğini sandı. Ama sadece o yoktuki bu tarzda 2-3 kişi daha vardı. Biliyodum yani isimlerinide, ne tazrda muhabbet ettiğinide.
Hatta bana anlatırdı yüzlerini görmek istemiyorum ama çıkar ilişkisiydi benimki diye. Eğer öyle olsaydı o rahatlıgı tercih ederdi ve benimle olmazdı dıye dusunuyorum. Erkek milleti bu evet ama dediğim gibi gizli kapaklı bişey yapması mümkün değil. Gercekten direk anlarım. Kii benim kadar kuşkucu biri hemen anlar. Her hareketinin ne anlama geldiğini bilirim, yalan söylediğinde anlarım yani. 3yıl dip dibeydik cünkü. o da benim sesimden bakışımdan anlar.O yüzden o kızı unutamama gibi bir durum yok ortada.
Kaybetme korkusu başlarda öyle çok vardıki şaşırırdım. sonra kavgalar,tartışmalar falan yok etti sanırım bu korkuyu.
Bende istedimki "boşver olan olmuş"desin kırmasın beni. Ama o "hayatımda değilken nasıl facemi kurcalarsın" muhabbetini yaptı. Haklı evet ama sonucuna bakmıyor işte düz mantık düşünyor.

Benim takildigim nokta arkadaslik doneminizde senin bu arkadasinin tek gecelik iliskisini bilmen oldu. Bu mahremiyeti neden seninle paylasmis ki. Ben olsam boyle birine guvenmezdim. Ne olursa olsun bir kadini milletin agzina sakiz eden bir erkekle isim olmazdi. Ayrica o kadin tek gecelik ise senin sevgilin de tek gecelik bir adammis.
Soruna gelince, kac zaman gecmis bu konu bu kadar abartilmamaliydi. Ayriliga getirdigine gore sevgilinin ayrilmak icin kolladigi bir firsat gibi geldi bana. Seni kaybetme korkusu olmayan biri icin sen de o korkuyu yasama bence. Birak gitsin.

Bir de erkek milleti iste deyip butun erkekleri uckuru pesinde kosan insanlarmis gibi yaftalamayalim. Nasil ahlakli kadinlar var ise ahlakli erkekler de var. Maalesef sevgilinin tek gecelik iliski diye siniflandirdigi, ahlaksiz gozuyle baktigi o kadindan hicbir farki yok. Hic hem de. Ustelik kendisini bir cikar iliskisinin icerisine yakistirmis bir erkek benim gozumde o kadindan cok daha ahlaksizdir.
Erkege her sey yakisir mantigiyla bakarsak biz daha cok cekeriz. Tek gecelik iliski kavramini bile sadece kadina yakistirabiliyoruz. Tek gecelik iliskilerde kadin namussuz, erkek ise sadece cikari pesinde kosan ama namuslu bir kadini hak eden bir erkek olarak tanimlaniyor ya deliriyorum.
Duygusal degil de mantikli bakmaya calisirsan erkek arkadasinin da nasil bir insan oldugunu anlarsin.

Benim takildigim nokta arkadaslik doneminizde senin bu arkadasinin tek gecelik iliskisini bilmen oldu. Bu mahremiyeti neden seninle paylasmis ki. Ben olsam boyle birine guvenmezdim. Ne olursa olsun bir kadini milletin agzina sakiz eden bir erkekle isim olmazdi. Ayrica o kadin tek gecelik ise senin sevgilin de tek gecelik bir adammis.
Soruna gelince, kac zaman gecmis bu konu bu kadar abartilmamaliydi. Ayriliga getirdigine gore sevgilinin ayrilmak icin kolladigi bir firsat gibi geldi bana. Seni kaybetme korkusu olmayan biri icin sen de o korkuyu yasama bence. Birak gitsin.

İlişkilerini şöyle biliyordum; oturup konuşur dertleşirdik. Bana kendini anlatırdı, ben böyle böyle yapıyorum erkekler böyle diye. En detaylı hallerini sevgili olduktan sonra ben cok takıldığım için, sürekli soruyordum ve anlatıyordu. Olay bu.
Kendi haline bıraktım zaten naparsa yapsın..

Bir de erkek milleti iste deyip butun erkekleri uckuru pesinde kosan insanlarmis gibi yaftalamayalim. Nasil ahlakli kadinlar var ise ahlakli erkekler de var. Maalesef sevgilinin tek gecelik iliski diye siniflandirdigi, ahlaksiz gozuyle baktigi o kadindan hicbir farki yok. Hic hem de. Ustelik kendisini bir cikar iliskisinin icerisine yakistirmis bir erkek benim gozumde o kadindan cok daha ahlaksizdir.
Erkege her sey yakisir mantigiyla bakarsak biz daha cok cekeriz. Tek gecelik iliski kavramini bile sadece kadina yakistirabiliyoruz. Tek gecelik iliskilerde kadin namussuz, erkek ise sadece cikari pesinde kosan ama namuslu bir kadini hak eden bir erkek olarak tanimlaniyor ya deliriyorum.
Duygusal degil de mantikli bakmaya calisirsan erkek arkadasinin da nasil bir insan oldugunu anlarsin.

Şu söylediklerine inanki katılıyorum. Ama o kız biriyle yatıp iş bittikten sonra kamerada başka bir erkekle bulusma planı yapıyorsa tek gecelik demek çokta sorun olmamalı diye düşünüyorum.
Evet sevgilimin yüzünede dedim bunu iğrençsin dedim.He bu olayı nerden biliyosunuz derseniz onuda sevgilimle konustuk. Görmüş ama onun ne olduğunu bildiğim için bende çıkar ugruna takılıyordum dedi.
İğrenmedim mi iğrendim, hatta bitirmek istedim.. Ama benden önce yaşadığı birşey olduğu için dicek bişeyimde yoktu aslında. Öyle bir hayat yaşamış ve şu anda benimle evlilik düşünüyor. Ha şunuda söyleyim sevglim hiç bir zaman namusu ilişki yaşamakla bir tutmaz. Başka sevgilileride olmuş (ciddi olmayıp yine birşeyler yaşadığı) ama en azından onlara cıkar ilişkisi demedi yada arkasından kötü birşey demedi. Çünkü o kızlarada yaşayabilir gözüyle bakıyor. Hatta tam tersi o zamanlar kendisinin cahil ve pislik olduğunu bile kabul etti. Benimde önceden ilişki yaşayıp yaşamama takılmaz. Çünkü hep derki benim ilkim değilsen bende senin olmayabilirim. Önemli olan içindeki namus. Belki sevdin birini yaşadın olabilir. Yanlış yapmadığın sürece benim kabulumdur der. Ama dediğim gibi kızlar birinin yatagından çıkıp hooppp başkasının yanına giden tiplerden. O yüzden o kızları savunamıcam. Sevgilimide bu yaşadıklarından savunmuyorum, dediğim gibi iğrendiğim ve bitirmek istediğim anlar çok oldu ama hep durdurdu beni.

Son düzenleme:
Sen kavga etmeye hazırlamışsın kendini, belki çocuk kızmayacaktı ama sen üstüne gidiyorsun diye kızmak zorunda hissetti kendini.

Böyle konularda aranmamak lazım, bi de tek gecelik ilişkisini sorun etmediysen zaten senden önce olmuş galiba, konuyu tekrar açmaya ne gerek var?

Sen kavga etmeye hazırlamışsın kendini, belki çocuk kızmayacaktı ama sen üstüne gidiyorsun diye kızmak zorunda hissetti kendini.

Böyle konularda aranmamak lazım, bi de tek gecelik ilişkisini sorun etmediysen zaten senden önce olmuş galiba, konuyu tekrar açmaya ne gerek var?

Ah güzelim ya hiç sorma niye açtıysam zaten açmaz olaydım. O mesajda "seni çok seviyorum" yazmıştım ve ertesi gün dicek hiç bi cevabın yokmu dedim bunu kastederek. Oda "ne demeliyim" dedi , dicek bişey yokmu yazdığımda şimdi ne diyimki kızmamalımıyım sana dedi. Ordan konu patladı zaten. Hatırlatmasam daha iyidi.

Şu söylediklerine inanki katılıyorum. Ama o kız biriyle yatıp iş bittikten sonra kamerada başka bir erkekle bulusma planı yapıyorsa tek gecelik demek çokta sorun olmamalı diye düşünüyorum.
Evet sevgilimin yüzünede dedim bunu iğrençsin dedim.He bu olayı nerden biliyosunuz derseniz onuda sevgilimle konustuk. Görmüş ama onun ne olduğunu bildiğim için bende çıkar ugruna takılıyordum dedi.
İğrenmedim mi iğrendim, hatta bitirmek istedim.. Ama benden önce yaşadığı birşey olduğu için dicek bişeyimde yoktu aslında. Öyle bir hayat yaşamış ve şu anda benimle evlilik düşünüyor. Ha şunuda söyleyim sevglim hiç bir zaman namusu ilişki yaşamakla bir tutmaz. Başka sevgilileride olmuş (ciddi olmayıp yine birşeyler yaşadığı) ama en azından onlara cıkar ilişkisi demedi yada arkasından kötü birşey demedi. Çünkü o kızlarada yaşayabilir gözüyle bakıyor. Hatta tam tersi o zamanlar kendisinin cahil ve pislik olduğunu bile kabul etti. Benimde önceden ilişki yaşayıp yaşamama takılmaz. Çünkü hep derki benim ilkim değilsen bende senin olmayabilirim. Önemli olan içindeki namus. Belki sevdin birini yaşadın olabilir. Yanlış yapmadığın sürece benim kabulumdur der. Ama dediğim gibi kızlar birinin yatagından çıkıp hooppp başkasının yanına giden tiplerden. O yüzden o kızları savunamıcam. Sevgilimide bu yaşadıklarından savunmuyorum, dediğim gibi iğrendiğim ve bitirmek istediğim anlar çok oldu ama hep durdurdu beni.

Tabii sen daha iyi tanirsin sevgilini. Pismanlik duyuyor ve bir daha ayni hataya dusmuyorsa olabilir. Yanlis anlasilmasin bu arada iliski yasayan kadina veya erkege namussuz, ahlaksiz demiyorum. Kadinlari kullandigini sanan erkeklere veya erkekleri kullandigini sanan kadinlara bu lafim. Ne yasadiysa insan kimseyi yaftalamadan yoluna bakmasi gerekir.

Tabii sen daha iyi tanirsin sevgilini. Pismanlik duyuyor ve bir daha ayni hataya dusmuyorsa olabilir. Yanlis anlasilmasin bu arada iliski yasayan kadina veya erkege namussuz, ahlaksiz demiyorum. Kadinlari kullandigini sanan erkeklere veya erkekleri kullandigini sanan kadinlara bu lafim. Ne yasadiysa insan kimseyi yaftalamadan yoluna bakmasi gerekir.

Tabikide söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.

ben 23 o 26
tayfa dememin amacı çocukluk arkadaşları ve mahalle arkadas grubu olduğu için söyledim.
Ona bende takılıyorum. Onun sorunu gizli yapıp bunca zaman söylememiş olmam ve hayatında değilken böyle birşeye cesaret etmem. Benim sorunum ise önemsiz biri için benimle tartışması.

Bunca kişinin söylediklerini dikkate alın ve yol yakınken dönün bence. İlerde çok daha fazla pişman olup mutsuz olabilirsiniz. Bile bile lades demeyin. Bana göre bu adam sizi sevmiyor bahaneler üretiyor.

Back