• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine hatalıyım yine saçma sapan sorunlar

hem suçlu hem güçlü beyfendi .. :ssz:
siz emin misiniz sevip sevildiğinizden .. :51:

anladığım kadarıyla aynı yerde çalışıyorsunuz ve sizin eskiden beri ona ilginiz vardı,yakındınız.hem de o zamanki fuckbuddylerini(body değil) bilecek kadar.muhtemelen ona olan hislerinizden ötürü,onun hayatını daha yakından tanımak ve hayatına dahil olmak için bu hayat tarzına ve bunu sizinle paylaşmasına tahammül ettiniz.

erkek arkadasınızın size verdiği tepkinin nedeni bence hayatını daha en başından itibaren kontrol ettiğinizi düşünmesidir.yakın bir arkadas olarak tehlikeli gördüğünüz kadını çıkarmanızı bu şekilde algılamış olması gerekir.belki sevgili olabilmek için hayatını daha birçok şekilde manipüle ettiniz.bu bence de verdiği tepkiyi haklılaştırıyor.şu an sizi seviyor olabilir ama bir de şu yönden bakın derim.herkes birini sevebilmek için 985648 yıl masumca flört etmek zorunda değil.aslında sevebilmesi falan da önemli değil.en yakın ofis arkadasınızın sizin hayat tarzınıza,görüştüğünüz insanlara bu denli karışabilmesi hoş bir duygu olmasa gerek.erkeklerin bir ilişkiyi sonlandırmalarının sebebi belki de en fazla sevgililerinin hayatlarına çok müdahale edip onları boğması ki siz daha sevgili değilken yapmaya başlamışsınız.adamakıllı konuşmanız lazım erkek arkadasınızla ilişkinin dinamiklerini,sınırlarınızı.yoksa muhtemel ayrılık yakın görünüyor

Yine ben ve yine saçma sapan sorunlar. Kızlar yaptığım şeyin çok salak saçma birşey olduğunun farkındayım. Şimdiden söylüyorum dalga geçmek için yorum yazanlar zahmet etmesin lütfen zaten moralim bozuk birde o tarz yorumları çekemem.
Sevgilimle arkadaşlık dönemimizde bir kız vardı. Onunla tek gecelik ilişkileri oluyordu ve amaç belliydi. Ona aşık olduğumu hissettiğim dönemlerde bu kızla böyle ihtiyac için takılıp onu aratıp konuşmasına dayanamadım ve birgün onu sevgilimin facesinden sildim. Evet ne hakla yuh diyebilirsiniz. Şu anda bende bunu kendime diyorum ama bir anda yapmıştım ve bunu ilişkimiz boyunca hiç söyleyemedim sevgilime. 2 gün önce içimde tutamadım ve sana birşey itiraf edicem dedim. Sonra konu kaynadı ve hiç sormadı itirafın neydi diye (keşke söylemeseydim), bende itirafım var dedim hiçmi merak etmedin dedim oda tamam söyle dedi. Sonra uyudu beyfendi, bende o uyuduktan sonra yazdım böyle böyle yaptım diye ve mesajın sonunda onu çok sevdiğimi yazdım. Sabah hiç mesajımı tınlamadı. Akşam üzeri sordum mesajımı takmadın diye, demez olaydım.. "Ne demeliyim?" dedi. Bende seni seviyoruma karşılığın yokmu manasında dicek hiç bişey yokmu dedim. O tabi bunu anlamadı ve köpürmeye başladı ne hakla yaparsın ve bana yenı soyluyosun bunu falan.. Tek gecelik ilişkin bu kadar mı önemli senin için bagırıyosun falan dedim ama ona göre ne olursa olsun, bu bir arkadaşıda olabilirmiş. Arkadaşını niye sileyim bu kızın ne olduğunu biliyorum dedim ama inatla bana bunu söyledi ve konuyu "yakın" arkadaşına getirdi. Ben hallettik sandığımız konuyu açtı tekrar ve sanki ben açmışım gibi yansıttı bana. Mahallesinde 4-5 yıllık bir kız arkadaşı yavrum dedi diye kızmıştım ve kızı uyarmasını söylemiştim, uyarılara ragmen kız buna devam edınce ben konuştum kızla ve rahatsız olduğumu söyledim. Olay koptu orda sevgilim soguk davranmaya basladı ve her konuyu oraya getırmeyi başardı. Sırf o üzülmesin diye (şu anda pişmanım) kızdan kusura bakmamasını ve bu tarz konularda sert olduğum için ona bunu yaptığımı, sevgilime güvendiğimi söyledim. Kızda "benden yana için rahat olsun ben herkese karsı boyleyım ona özel bir durum yok" dedi ve ben içimde bu konuyu hallettim. Hatta özür dilememin ertesi günü bu kız yıne yavrum dedı ve gıkımı cıkarmadım. Şimdi bu konuyu buraya taşıdı. Yok ben ona densizce davranmışım. Ya hallettik onu sildiğim kızla o bir mi, senin için ikiside aynı kefedemi desemde döndük o konulara.Tabi tartışmamız büyüdü ve telefonlara cevap vermemeler başladı. Hatamı anladım, yanlıştı desemde takmadı beni..Yapamıyoruz olmuyo demeye başladı. Arıyorum açmıyo.
Evet çok hatalıyım ama özür diledim ve açıklamamı yaptım. Benim kırıldığım konu bu silme meselesini arkadaş olaylarıyla bir tutması. Buna ragmen bu konuyu halletmeye hazırdım ama sözde çözdüğü ama benim çözemediğim konuların aslında onun içinden atamadığını görmek çok üzücü bir durum. Şimdi ne yapmalıyım kızlar. Bulusup konusalım dıyorum hayır dıyo. Üstüne gitmeyim mi? Ne yapcamı bilemiyorum..
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar konum yanlış anlaşılıyor sanırım. Tek gecelik ilişkisi benden önceydi. Ben hayatına girdiğim anda herkesi sildi ben söylemeden. Hattını değiştirdi falan... Ama ben ona birşeyler hisetmeye başladığım anda gittim sildim. Yani facesini izinsiz kurcaladım (hemde sevgili değilken)
Yavrum meselesi de; arkadaş ortamı beni bilir ve sevgilim anlatır beni onlara. Bu yavrum diyen kız falan ve o çevre beni görmek istemişler. Sevgilimin çocukluk arkadaşlarıyla bende samimiyim. görüşürüz konuşuruz ama bu tayfayı görmedim.
Benim sevgilim arkadaşlıklara aşırı önem veriyor. Ve biri bana yavrum dese olur mu dediğimde; eğer tanıyorsam ve ne şekilde söylediğini biliyorsa desin nolcakki diyor.
Konu bundan ibaret bunları baz alarak okuyun lütfen. Karışık anlattım özür dilerim hepinizden.

Ben sizde bir hata göremedim açıkcası. Tek gecelik ilişkisi olan bir adamın facebook adresinden neden sildiğinize kızması garip geldi bana. Aksine utanmış olması lazım,sizden önce sadece cinsel amaçla bir kıza yaklaşmış çünkü. Kapatalım bu konuları geçmiş gitmiş demesi gerekirken..Ben size hiç yuh felanda demedim o zaman silmeseydiniz birkaç ay sonra slecektiniz zaten..

Yavrum konusuna gelince de en nefret ettiğim kelimelerden birisidir. O bir annenin,babanın çocuğuna kullanacağı bir kelimedir bu türlüsü bana pek masum gelmiyor açıkcası.. Ve sevgilinizin size yavrum denmesine izin verecek bir yapıda olması ilginç geldi. Kıza kusura bakma demeseydiniz keşke söylemeye devam etmeyebilirdi.

Kendini suçlama.Senin yptığını hata olarak görmüyorum.Ben daha fazlasını yapardım.

Kızlar telden girdiğim için mesajlarını alıntı yapamadım kusura bakmayın. Bugün ofise geldi, mini etek giymiştim baya kıskandı bi daha giyme dedi. Yoo gayet yakıştı güzel duruyo dedim istemiyorum dedi.Neyse..İşten çıktık elimi tuttu yürüdük konuştukta biraz. Bana "konuyu açmak istemediğini ama benim ona ısrarla sormamın uzamasına neden olduğunu söyledi, bir de yaptın bişey tamam dogru değil ama niye ben sustukca soruyosun önemsiz biri evet ama bunu hep yapıyosun" falan dedi. "Hayatımda önemli olan birinede aynısın önemsiz olanada" dedi. Bende "gülüp gecersin diye düşünmüştüm bu kadar trip atmanın anlamı yoktu" dedim. Neyse kapatalım falan dedi.
Benimle buluşmama nedeninide şöyle açıkladı; ben ona hep kendi evimiz olmadan evlenmem ailenin yanına gitmem diyorum. Ev al öyle iste beni ailemden demiştim. Bana ev almak için çabaladığını, çalıştığını söyledi. Birikim yapmaya calısıyorum o yüzden senin bana zaman vermen lazım geleceğimiz için dedi. Ben de geleceğimiz için benimlede ilgilenip bi görmen lazım dedim ve bana şu anda napıyoruz el eleyiz görüşüyoruz azda olsa. Yetincez bir süre dedi. Bizim için böyle yapıyorum zaten elime para gecince gelip senle yiyorum o parayı senle bir yerlere gidiyorum bunların hepsi o parayla oluyo dedi.
Ayrılırken seni seviyorum dedi öptü sarıldı. Şu huylarından vazgeç o zaman bak gör beni nasıl oluyorum dedi.
Şimdi ben mesafeli olcam, sıra bende artık görsün ilgisizlik nasıl oluyomuş.

Herkese vakit ayırdığı için çokk teşekkür ederim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
sende bi süre sonra alışırsın meraklanma ilgisiz ol bakalım ne yapacak haberdar et burdan beni merak ederm

Canım biraz üstüne düşmedim ve en son yorumumda da yazdığım gibi o gün mini etek giymiştim kıskandı falan. Şu an çok iyiyiz. Ramazan gelmeden Cuma günü buluşmuştuk, tartışmadan çok güzel vakit geçirmiştik. Ben de hiç birşey sorgulamadım ve tartışacak birşey yapmadım. Güldük eğlendik yürüyüş yaptık. Ramazanın ilk gününden beri "ne zaman iftar yapıcaz" diye soruyo. Bakarız dedim :1: "Annem sordu Siyahkolik ne zaman iftara gelecek bize diye" dedi, bende "ne alaka kadının işi gücü yok beni mi soruyor" dedim ve "soracak tabi o ne demek" falan dedi :)
Neredeyse her gün soruyor canım ne zaman bize geliyosun diye :) Cevap vermiyorum bende geçiştiriyorum :) Birde arkadaşlarıyla iftar yapacakmış; bana sende geliceksin zaten ben tarihi söylerim sana dedi :)
Bugünde ben arkadaşlarımla iftar yapıcam, şakayla karışık bana "ben çağırdım o kadar bişey demedin bu akşam arkadaşlarınla gidiyosun benide çağırmıyosun" dedi. Bende "işin vardır diye söylemedim" dedim ve evlerine misafir gelecekmiş, güldüm ve "ben biliyorum işte bak" dedim o da güldü bişey diyemedi :)
Ama şimdiden buluşma planları yapıyor beni çok özlemiş belli :) oruçlu bir de ofiste olsakta öyle öpüp koklayamıyor :52: Sürekli bi gün iftar yapalımda doya doya öpeyim seni diyor hatta ramazandan sonrası için planlar yapıyor ama cevapsız bırakıyorum planlarını :1:
Bugünde hiç bırakmayacakmış gibi sarıldı uzun uzun. Ben de ona hislerini belli etmiyosun şu sıcaklığın yok uzaktayken dedim. Biliyosun hislerimi belli edemediğimi ama saçma sapan düşüncelere kapılıyorsun biz çok iyiyiz dedi ve sarılmaya devam etti :)

Biraz uzun oldu sanırım ama paylaşmak istedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için bu taktikler gerçekten işe yarıyor :46:

Back