- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi SiyahKolik
hem suçlu hem güçlü beyfendi ..
siz emin misiniz sevip sevildiğinizden ..
siz emin misiniz sevip sevildiğinizden ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine ben ve yine saçma sapan sorunlar. Kızlar yaptığım şeyin çok salak saçma birşey olduğunun farkındayım. Şimdiden söylüyorum dalga geçmek için yorum yazanlar zahmet etmesin lütfen zaten moralim bozuk birde o tarz yorumları çekemem.
Sevgilimle arkadaşlık dönemimizde bir kız vardı. Onunla tek gecelik ilişkileri oluyordu ve amaç belliydi. Ona aşık olduğumu hissettiğim dönemlerde bu kızla böyle ihtiyac için takılıp onu aratıp konuşmasına dayanamadım ve birgün onu sevgilimin facesinden sildim. Evet ne hakla yuh diyebilirsiniz. Şu anda bende bunu kendime diyorum ama bir anda yapmıştım ve bunu ilişkimiz boyunca hiç söyleyemedim sevgilime. 2 gün önce içimde tutamadım ve sana birşey itiraf edicem dedim. Sonra konu kaynadı ve hiç sormadı itirafın neydi diye (keşke söylemeseydim), bende itirafım var dedim hiçmi merak etmedin dedim oda tamam söyle dedi. Sonra uyudu beyfendi, bende o uyuduktan sonra yazdım böyle böyle yaptım diye ve mesajın sonunda onu çok sevdiğimi yazdım. Sabah hiç mesajımı tınlamadı. Akşam üzeri sordum mesajımı takmadın diye, demez olaydım.. "Ne demeliyim?" dedi. Bende seni seviyoruma karşılığın yokmu manasında dicek hiç bişey yokmu dedim. O tabi bunu anlamadı ve köpürmeye başladı ne hakla yaparsın ve bana yenı soyluyosun bunu falan.. Tek gecelik ilişkin bu kadar mı önemli senin için bagırıyosun falan dedim ama ona göre ne olursa olsun, bu bir arkadaşıda olabilirmiş. Arkadaşını niye sileyim bu kızın ne olduğunu biliyorum dedim ama inatla bana bunu söyledi ve konuyu "yakın" arkadaşına getirdi. Ben hallettik sandığımız konuyu açtı tekrar ve sanki ben açmışım gibi yansıttı bana. Mahallesinde 4-5 yıllık bir kız arkadaşı yavrum dedi diye kızmıştım ve kızı uyarmasını söylemiştim, uyarılara ragmen kız buna devam edınce ben konuştum kızla ve rahatsız olduğumu söyledim. Olay koptu orda sevgilim soguk davranmaya basladı ve her konuyu oraya getırmeyi başardı. Sırf o üzülmesin diye (şu anda pişmanım) kızdan kusura bakmamasını ve bu tarz konularda sert olduğum için ona bunu yaptığımı, sevgilime güvendiğimi söyledim. Kızda "benden yana için rahat olsun ben herkese karsı boyleyım ona özel bir durum yok" dedi ve ben içimde bu konuyu hallettim. Hatta özür dilememin ertesi günü bu kız yıne yavrum dedı ve gıkımı cıkarmadım. Şimdi bu konuyu buraya taşıdı. Yok ben ona densizce davranmışım. Ya hallettik onu sildiğim kızla o bir mi, senin için ikiside aynı kefedemi desemde döndük o konulara.Tabi tartışmamız büyüdü ve telefonlara cevap vermemeler başladı. Hatamı anladım, yanlıştı desemde takmadı beni..Yapamıyoruz olmuyo demeye başladı. Arıyorum açmıyo.
Evet çok hatalıyım ama özür diledim ve açıklamamı yaptım. Benim kırıldığım konu bu silme meselesini arkadaş olaylarıyla bir tutması. Buna ragmen bu konuyu halletmeye hazırdım ama sözde çözdüğü ama benim çözemediğim konuların aslında onun içinden atamadığını görmek çok üzücü bir durum. Şimdi ne yapmalıyım kızlar. Bulusup konusalım dıyorum hayır dıyo. Üstüne gitmeyim mi? Ne yapcamı bilemiyorum..
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Kızlar konum yanlış anlaşılıyor sanırım. Tek gecelik ilişkisi benden önceydi. Ben hayatına girdiğim anda herkesi sildi ben söylemeden. Hattını değiştirdi falan... Ama ben ona birşeyler hisetmeye başladığım anda gittim sildim. Yani facesini izinsiz kurcaladım (hemde sevgili değilken)
Yavrum meselesi de; arkadaş ortamı beni bilir ve sevgilim anlatır beni onlara. Bu yavrum diyen kız falan ve o çevre beni görmek istemişler. Sevgilimin çocukluk arkadaşlarıyla bende samimiyim. görüşürüz konuşuruz ama bu tayfayı görmedim.
Benim sevgilim arkadaşlıklara aşırı önem veriyor. Ve biri bana yavrum dese olur mu dediğimde; eğer tanıyorsam ve ne şekilde söylediğini biliyorsa desin nolcakki diyor.
Konu bundan ibaret bunları baz alarak okuyun lütfen. Karışık anlattım özür dilerim hepinizden.
sende bi süre sonra alışırsın meraklanma ilgisiz ol bakalım ne yapacak haberdar et burdan beni merak ederm