Konu sahibi beni yanlış anlamayın ama bazı mesajlarınızı görünce çok şaşırdım. Anlayamadık, bilemedik vs tarzı mesajlarınızı, zira herşey gün gibi apaçık ortada..
Damat hâlâ eski kızı seviyor ( adına sevgi denirse, bence saplantılı ), kardeşinizi sevdiğini zannetmiyorum. Çok muhtemel kardeşinizle önce eskiyi kıskandırıp geri döndürmek için konuştu, olmayınca da evlendi beni seviyor diye. Aklı, kalbi, gönlü hâlâ diğer kızda. Bir ışık görse evet aldatacak, kız yüz verse yada istese kardeşinizi boşayacak.
Kardeşinizin yazdığı mesaj sonrası damada tabiki kız haber verdi, muhtemel düşün artık yakamdan diye ( umarım ). Uyutmuyorsun diye annesine giden, telefonu uyuyacağım diye kapatan adam nasıl/neden hemen eve geldi sanıyorsunuz? Eve gelene kadar telefonu kapatmamış sanırım tekrar ulaşmasın kardeşin diye. Hesap niye sormadı anlamadım demişsiniz, nasıl sorsun? 5 yaşındaki çocuk bile anlamaz mı o zaman iletişimde olduklarını?
En son kardeşiniz annenize geçmiş, sanırım eşi dedi git diye doğru mu? Eğer öyleyse bunun sebebi de çok muhtemel kızla rahat iletişime geçip, kardeşiniz yüzünden sinirlenen kıza kendini affettirmek için yalvaracak...