bana da öyle geliyor cok cekiniyor ama neden onu çözemedimgelinden korkuyor mu anneniz bana mı öyle geldi
bana da öyle geliyor cok cekiniyor ama neden onu çözemedim
Abim evi tek basina gecindiremiyor maddi manevi annem destek oluyor o yuzden beraber yaşıyorlargelin annene kötümü davranıyo acaba o yüzden huzursuzluk olmasın istiyo sanki. neden beraber yaşıyolar
canim ben o gun yegenime matematik dersi yaptirmistim ogreteyim diye soyledim annem araya girdiBence gelini herhangi bir seyi yanlis anlar diye korkuyor anneniz.
Ben sizin yerinizde olsam olumlu veya olumsuz agzimi acmazdim. Kaldi ki boyle eften puften yas meselelerinde asla konusmuyorum. Kucuk bir cocuk anasinin yasini 25 bilse nolur 30 bilse nolur. Konusulmaya degmeyecek bir konu.
Bosverin ogretmeyin anasi ogretsin. Anneniz belli ki bazi sorunlar yasiyor ki cekiniyor. Yok yere boyle davranmiyordurcanim ben o gun yegenime matematik dersi yaptirmistim ogreteyim diye soyledim annem araya girdi
Kötü kaynana olmak istemiyor bence anneniz. Malesef bazen bemim anneöde aynısını yapıyor bu durumun. Sırf laf söz olmasın gelin hanım etkilenmesin diye. Ama bizim artımız başka şehirde yaşamaları. Sizin durum daha kötüymüş gelinle aynı evde yaşadığından.
Belki de yalnız yaşamak mı istemiyor acaba anneniz gelinle yaşamak için problem olmasın diye onu mu haklı çıkarıyor.
Ama , size karşıda kötü düşünüyor diyemem yaa ben biliyorum ya olayın iç yüzünü kendimden :) alıştım artık....
gelini gayet rahat. rahat olsunda ne güzel. amgelininizden mi abinizden mi korkuyor?
anneniz korkudan hep bir savunma haline bürünüyor olabilir
abimden de cekiniyor. mesela ben veya babam abimle bir konu uzerinde mesela siyaset spor vs.hakkinda konusunca abim haklida olsa haksizda olsa bizi susturup abime hak veriyorgelininizden mi abinizden mi korkuyor?
anneniz korkudan hep bir savunma haline bürünüyor olabilir
ben boyle bisey hayatta yapamam fazla iyi niyetliyim bu yuzden dışlanıyorum zaten. annem kovdukca kapısını actim nasil olsa kovsamda geliyor dedi ama yoruldum artikgelini gayet rahat. rahat olsunda ne güzel. am
abimden de cekiniyor. mesela ben veya babam abimle bir konu uzerinde mesela siyaset spor vs.hakkinda konusunca abim haklida olsa haksizda olsa bizi susturup abime hak veriyor
,ben boyle bisey hayatta yapamam fazla iyi niyetliyim bu yuzden dışlanıyorum zaten. annem kovdukca kapısını actim nasil olsa kovsamda geliyor dedi ama yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?