Kızına düşman gelinine dost anne

yellow27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
26
2
6
34
Annem artık çok kırıcı olmaya başladı.Nereden başlayacağımı bilemiyorum evliyim 8 aylık oglum var abimde evli annemlerle aynı evde yasiyorlar gelinimizle ayni yaştayız iyi anlasiyoruz ama annem beni her evine gittigimde abimin eşi için her seferinde kovuyor neden diyeceksiniz inanin bilmiyorum gelinini gereksiz surekli savunuyor.geliniden cok cekiniyor.ornek vereyim gecen gun yengem evde yoktu cocugu evdeydi yani yegenim, yegenim dediki teyzem 25 yaşında bende teyzesinin yani gelinimizin ablasinin dogum tarihini bildigim icin dedim ki hayır kuzum teyzen 30 yaşında bu arada 88 li. neyse annem hemen beni her zamanki gibi konu geliyle ilgili bisey oldugu icin sus dedi bana anlam veremedim neden susayim ki anne kotu bisey demedim ki dedim. sus gider annesine teyzelerine söyler dedi.neyi soyler anne yaşını dogru soyledigim icin mi dedim.gelininden neden bu kadar cekinip hep beni gereksiz yere her defasinda susturuyorsun dedim.beni evden kovdu hemde aksam vakti 8 aylik cocugumla.Sonra babam iceri girdi ne oluyor dedi anlattim anneme bagirdi kız bisey dememis neden kovdun dedi.Annem de pisman oldu gitmw dedi kapinin onune gecip beni durdurdu.Tamam farkindayim gelininle ayni evde oldulari icin hic beni önemsemiyor onun için defalarca kırdı kırıyor ona cok deger veriyor kızı olarak onu görüyor ama bende evladiyim neden bana karşı böyle davranıyor inanın korkar oldum geliniyle ilgili bisey demeye.olumsuz bisey demiyorum hep laf söylüyor.Simdi kendi evime geldim bidaha anneme gitmeyi düşünmüyorum bıktım artık ağır hakaretler edip evden kovmasından

gelin annene kötümü davranıyo acaba o yüzden huzursuzluk olmasın istiyo sanki. neden beraber yaşıyolar

Bence gelini herhangi bir seyi yanlis anlar diye korkuyor anneniz.
Ben sizin yerinizde olsam olumlu veya olumsuz agzimi acmazdim. Kaldi ki boyle eften puften yas meselelerinde asla konusmuyorum. Kucuk bir cocuk anasinin yasini 25 bilse nolur 30 bilse nolur. Konusulmaya degmeyecek bir konu.

canim ben o gun yegenime matematik dersi yaptirmistim ogreteyim diye soyledim annem araya girdi

Bence gelininizden hem cekiniyor hemde korkuyor aralardina bisey mi gecti acaba? Babaniza sorun annenizin neden böyle daveandigini en yakindan o bilir

gelininizden mi abinizden mi korkuyor?
anneniz korkudan hep bir savunma haline bürünüyor olabilir

Hayret ayni evde gelininden cekinen bir kv

Ne guzel ya

Gelinler de rahat etsin biraz

Ama size yaptigi ayip

Kötü kaynana olmak istemiyor bence anneniz. Malesef bazen bemim anneöde aynısını yapıyor bu durumun. Sırf laf söz olmasın gelin hanım etkilenmesin diye. Ama bizim artımız başka şehirde yaşamaları. Sizin durum daha kötüymüş gelinle aynı evde yaşadığından.
Belki de yalnız yaşamak mı istemiyor acaba anneniz gelinle yaşamak için problem olmasın diye onu mu haklı çıkarıyor.
Ama , size karşıda kötü düşünüyor diyemem yaa ben biliyorum ya olayın iç yüzünü kendimden :) alıştım artık....

gelini gayet rahat. rahat olsunda ne güzel. am
abimden de cekiniyor. mesela ben veya babam abimle bir konu uzerinde mesela siyaset spor vs.hakkinda konusunca abim haklida olsa haksizda olsa bizi susturup abime hak veriyor

Annenı çağır evine bu konuyu aç anlat derdini sonra da ben beni zırt pırt evden kovmandan çok yoruldum ve bunaldım hem de kucağımda 8 aylık çocukla biraz empati yap hadi bakalım güle güle de. Anlasın ne kadar saçma davrandığını.

gelini gayet rahat. rahat olsunda ne güzel. am

abimden de cekiniyor. mesela ben veya babam abimle bir konu uzerinde mesela siyaset spor vs.hakkinda konusunca abim haklida olsa haksizda olsa bizi susturup abime hak veriyor
ben boyle bisey hayatta yapamam fazla iyi niyetliyim bu yuzden dışlanıyorum zaten. annem kovdukca kapısını actim nasil olsa kovsamda geliyor dedi ama yoruldum artik

ben boyle bisey hayatta yapamam fazla iyi niyetliyim bu yuzden dışlanıyorum zaten. annem kovdukca kapısını actim nasil olsa kovsamda geliyor dedi ama yoruldum artik
,

En azından bir müddet gitmeyin ,ara verin.
Yanınıza gelirse de özel konuşun
Yanımızda gelinin yok rahat ol ANNE derdin ne diye sor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…