Ben 27 o 37kaç yaşındasınız, lise mi ortaokul mu?
Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz
Onu önçe yaptı aramız kendisiyle iyi ama bu hareketi neden yaptığını tam olarak anlamadımNeden merhaba demiyor ya da selam vermiyor başka türlü vurmak ya da çarpmak çok kaba ve görgüsüzlük olmuş bence ne iş yapıyorsunuz yaşlarınız kaç
Ayyy 37 yaş biyle şeyler için hiç uygun değil onun kafa kaldı 15lerde bence sakın uğraşmayınBen 27 o 37
Sürekli yapmıyor ilk kez olan birşey ardındanda normal konuştuk ama ondan önçe neden yaptı onu tam anlamadımBiri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil
Sürekli yapmıyor ilk kez olan birşey ardındanda normal konuştuk ama ondan önçe neden yaptı onu tam anlamadım
37 yaşındaki adam kolunu bilerek size çarpıyor ve siz nedenini merak ettiniz ? ya siz çok üstünüze alındınız, yanlışlıkla denk geldi yada adam cins iletişim falan kurmayı bilmiyor. başka açıklama yok. siz boşverin yani her şekilde sizlik bişe yok.Ben 27 o 37
belli ki,vurup kaçmak istiyor:))Biri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil
İlk kez oldu dediğim gibi birdaha olsa uyaraçagım zaten ama şunu anlaamdım hem önçesinde hemde sonrasında gayet normal herzamanki gibi konuşuyorduk birşeyde yoktu bende birşey diyip ortamıda germek istemedimNeden uyarmıyorsunuz?
Neden gerilecek ortam. sana çarpan birini uyarmak gayet normalİlk kez oldu dediğim gibi birdaha olsa uyaraçagım zaten ama şunu anlaamdım hem önçesinde hemde sonrasında gayet normal herzamanki gibi konuşuyorduk birşeyde yoktu bende birşey diyip ortamıda germek istemedim
Biri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil