Kızın yanından geçerken bilerek kolunu koluna çarpan erkeğin vermek istediği mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz

Biri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil

Biri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil
Sürekli yapmıyor ilk kez olan birşey ardındanda normal konuştuk ama ondan önçe neden yaptı onu tam anlamadım

37 yaşındaki adam kolunu bilerek size çarpıyor ve siz nedenini merak ettiniz ? ya siz çok üstünüze alındınız, yanlışlıkla denk geldi yada adam cins iletişim falan kurmayı bilmiyor. başka açıklama yok. siz boşverin yani her şekilde sizlik bişe yok.
siz de hoşlanıyorsunuz ve onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsunuz sanırım burada konu açtığınıza göre.

İlk kez oldu dediğim gibi birdaha olsa uyaraçagım zaten ama şunu anlaamdım hem önçesinde hemde sonrasında gayet normal herzamanki gibi konuşuyorduk birşeyde yoktu bende birşey diyip ortamıda germek istemedim
Neden gerilecek ortam. sana çarpan birini uyarmak gayet normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…