- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohaaağğğğğğğ, breh breh breh derdim asdf
yuhbelli ki,vurup kaçmak istiyor:))
Aynen öyle daha doğrusu istediği çiddi mi yada değilmi onu merak ediyorum ve bazı hareketlerin anlamını anlamıyorum37 yaşındaki adam kolunu bilerek size çarpıyor ve siz nedenini merak ettiniz ? ya siz çok üstünüze alındınız, yanlışlıkla denk geldi yada adam cins iletişim falan kurmayı bilmiyor. başka açıklama yok. siz boşverin yani her şekilde sizlik bişe yok.
siz de hoşlanıyorsunuz ve onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsunuz sanırım burada konu açtığınıza göre.
hoşlanıyor bile olsa belli ki duygusal zekası cok düşük. 37 yaşında koca adam ya anaokulu gibi kola çarpma, saç çekme mi kalmış.Aynen öyle daha doğrusu istediği çiddi mi yada değilmi onu merak ediyorum ve bazı hareketlerin anlamını anlamıyorum
En sevdiğim!!!Yarin gelinligini al gel demek istemis.
mesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor
Benim bildiğim insanlar konuşa konuşa anlaşır. Vahşi doğada bazen anlattığınız olaya rastlandığı olabilir.Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz
Yahu ona sorsana napıyorsun diye?Sürekli yapmıyor ilk kez olan birşey ardındanda normal konuştuk ama ondan önçe neden yaptı onu tam anlamadım
İlk konusu bu ama baska üyelikle mi sormuştu ki?Ya da başka biri miydi?Ay yine mi siz? Salın şu adamı ya, size ilgisi yok. Yemeği ısmarlamaniza bile izin vermemişti. Ne takıntılı çıktınız.
Hoşlanma değilde bizim kendisiyle aramız aslında cok iyi bu olaydan önçede cok iyidik hatta sohbet ettik ve bu daha sonra oldu ama benimde garibime giden şu yani böyle ergen hareketlere gerek yok ki birde şunu anlamıyorum çok iyi yere değindiniz taçiz mi iyi anlamındamı kötümü şakamı yaptı? Ama ben birşey demedim kendisine bu olaydan sonrada konuştuk kendisiyle ama bu konuyu hiç açmadım ona benden gıcık kapsa yapmaz böyle birşey ya benden tam cözemedim hoşlansada çok salakca bunun hoşlanmaylada alakası yokBana göre taciz, sana göre hoşlanmaymış. İlginç
Ama onunla aramızda bir sorun yokki? yani nebilim sorsam saçma olmazmı yada bunu ertesi gün sormakta saçma olur o anda soramadım aslında cekindim ve anlam veremedim gıcık kaptı desem oda değil hoşlanmada değil yani saçma birşey aslındaYahu ona sorsana napıyorsun diye?
Ben 27 o 37