sorunuzu anlamadım şuan?Konuyu okurken aşağıdaki konu aklıma geldi.
Oradaki hanımefendi de 27 yaşındaydı ve farklı farklı konular açarak aynı bölümde çalıştığı adamın davranışlarını anlamlandırma çalışıyordu. O hanımefendi, üyeliğini pasifleştirmiş.Tesadüf sanırım.
Sorun varmış gibi sormayın zaten neden çarptın gibi sorun. Madem sohbet de varmış arada daha kolay.Ama onunla aramızda bir sorun yokki? yani nebilim sorsam saçma olmazmı yada bunu ertesi gün sormakta saçma olur o anda soramadım aslında cekindim ve anlam veremedim gıcık kaptı desem oda değil hoşlanmada değil yani saçma birşey aslında
Ama bu hoşlanma veya flört demek olmıyorki gıcık da kapmış olamaz dimi benden?37 yaşında bunu yapıyorsa çok ciddi yazıyorum uzak durun. Bu saatten sonra büyümez bu.
Ama bu hoşlanma veya flört demek olmıyorki gıcık da kapmış olamaz dimi benden?
Yok ya bunun öpüşmekle ne alakası var bir çarpmayı nerelere getirdinizBu tür canlılar öpüşmek istediğini böyle belli ederler hıçmi belgesel izlemiyosunuz
Ozaman bana dostane yaklaştı yani şakalaşmakta istemiş olabilirGıcık kapan erkek hareketi değil bu yaptığı. Erkekler bir kadına gıcık olduğunda direk uzak durur.
Ozaman bana dostane yaklaştı yani şakalaşmakta istemiş olabilir
Aaa bu o üye mi?Ay yine mi siz? Salın şu adamı ya, size ilgisi yok. Yemeği ısmarlamaniza bile izin vermemişti. Ne takıntılı çıktınız.
Biri koluma çarpsa "hayırdır" diye sorarım. Ne alaka sürekli çarpması. İnsanlar konuşarak iletişim kurar birbirlerine vurarar değil
Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz
Yani beraber mi olmak istiyor? “eğlençe”Bana pek şakalasmak istiyor gibide gelmedi. Yukarıda bir üyenin yazdığı gibi vurup kaçmak istiyor gibi geldi.
Yani beraber mi olmak istiyor? “eğlençe”
Ben de tanıdım hemen üyeyi. Adam buna "Beni deli etme." demişti de bu gelinlik bakmaya başlamıştı.Ay yine mi siz? Salın şu adamı ya, size ilgisi yok. Yemeği ısmarlamaniza bile izin vermemişti. Ne takıntılı çıktınız.