Kızın yanından geçerken bilerek kolunu koluna çarpan erkeğin vermek istediği mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okurken aşağıdaki konu aklıma geldi.

Oradaki hanımefendi de 27 yaşındaydı ve farklı farklı konular açarak aynı bölümde çalıştığı adamın davranışlarını anlamlandırma çalışıyordu. O hanımefendi, üyeliğini pasifleştirmiş.Tesadüf sanırım.
sorunuzu anlamadım şuan?

Ama onunla aramızda bir sorun yokki? yani nebilim sorsam saçma olmazmı yada bunu ertesi gün sormakta saçma olur o anda soramadım aslında cekindim ve anlam veremedim gıcık kaptı desem oda değil hoşlanmada değil yani saçma birşey aslında
Sorun varmış gibi sormayın zaten neden çarptın gibi sorun. Madem sohbet de varmış arada daha kolay.

Ay yine mi siz? Salın şu adamı ya, size ilgisi yok. Yemeği ısmarlamaniza bile izin vermemişti. Ne takıntılı çıktınız.
Aaa bu o üye mi?
Adamın umrunda bile değil takmış kafaya nefes alsa kendine anlam çıkartıyor. Adamın bilerek böyle bir hareket yapmadığına emin oldum.

Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz

Adam sizden hoşlanmıyor. Daha önce de adamın doğum gününüzü unutmuş gibi yapıp, aslında unutmadığını; işyerinde grupça yapılan bir konuşma sırasında size göre dibinize yaklaştığını yazmıştınız.

37 yaşındaki bir adam aylarca çocuk gibi dibinize yaklaşmak, geçerken çarpmak vb yerine; bir kadına ilgi duyuyorsa bunu söyler, birşeyler içmeye davet eder.

Ay yine mi siz? Salın şu adamı ya, size ilgisi yok. Yemeği ısmarlamaniza bile izin vermemişti. Ne takıntılı çıktınız.
Ben de tanıdım hemen üyeyi. Adam buna "Beni deli etme." demişti de bu gelinlik bakmaya başlamıştı. :KK70: Leyla mıydı neydi. :KK70: Kız hani adam sana aşıktı, hâlâ anca kolunuz mu birbirine değdi, vuuuu.

Fakat bu sefer kendisini geliştirmiş, yazım yanlışlarını değiştirmiş. :KK70: Önceki iki üyelik de Leyla idi, bu sefer Sevda yapıvermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X