Kızın yanından geçerken bilerek kolunu koluna çarpan erkeğin vermek istediği mesaj nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle daha doğrusu istediği çiddi mi yada değilmi onu merak ediyorum ve bazı hareketlerin anlamını anlamıyorum

Aynen öyle daha doğrusu istediği çiddi mi yada değilmi onu merak ediyorum ve bazı hareketlerin anlamını anlamıyorum
hoşlanıyor bile olsa belli ki duygusal zekası cok düşük. 37 yaşında koca adam ya anaokulu gibi kola çarpma, saç çekme mi kalmış.
benim tarzım bir erkek değil asla. tabi siz daha iyi tanırsınız ama. sorun o halde. normal biri kolunuza bilerek çarpsa ne tepki veririsiniz aynısını verin. hayırdır ne oldu gibisinden sorun? eğer ilerletmiyorsa durumu zaten salın, kola çarp çarp da biyere kadar. bi cacık olmaz oyle bi adamdan açık konuşmak gerekirse.

Konuyu okurken aşağıdaki konu aklıma geldi.

Oradaki hanımefendi de 27 yaşındaydı ve farklı farklı konular açarak aynı bölümde çalıştığı adamın davranışlarını anlamlandırma çalışıyordu. O hanımefendi, üyeliğini pasifleştirmiş.Tesadüf sanırım.

Son düzenleme:
Yanımdan geçerken bilerek kolunu koluma çarptı cok belliydi bilerek olduğu bazen dışarıda oturunca cok yakınımda duruyor ve biz aynı bölümde calışıyoruz
Benim bildiğim insanlar konuşa konuşa anlaşır. Vahşi doğada bazen anlattığınız olaya rastlandığı olabilir.

Bana göre taciz, sana göre hoşlanmaymış. İlginç
Hoşlanma değilde bizim kendisiyle aramız aslında cok iyi bu olaydan önçede cok iyidik hatta sohbet ettik ve bu daha sonra oldu ama benimde garibime giden şu yani böyle ergen hareketlere gerek yok ki birde şunu anlamıyorum çok iyi yere değindiniz taçiz mi iyi anlamındamı kötümü şakamı yaptı? Ama ben birşey demedim kendisine bu olaydan sonrada konuştuk kendisiyle ama bu konuyu hiç açmadım ona benden gıcık kapsa yapmaz böyle birşey ya benden tam cözemedim hoşlansada çok salakca bunun hoşlanmaylada alakası yok

Yahu ona sorsana napıyorsun diye?
Ama onunla aramızda bir sorun yokki? yani nebilim sorsam saçma olmazmı yada bunu ertesi gün sormakta saçma olur o anda soramadım aslında cekindim ve anlam veremedim gıcık kaptı desem oda değil hoşlanmada değil yani saçma birşey aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…