Tuvalet Eğitimi kizimla wc günlüğümz

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Hafta sonu 4 gunlugune memlekete gifiyoruz umarim egitimimiz sekteye ugramaz gerci orda bundan buyuk kuzeni var umarim onu ornek alir

Evet canım bugün hiç kazamız olmadı kakasını kendi söyledi 1 kere bir kaç kere de çişini kendisi söyledi. Asıl bomba haber dün gece kuru geçti öğlen uykusu da kuruydu hala inanamıyorum çok şükür inşallah böyle devam eder. Bir arkadaşım uyku saatinden 2 saat önce sıvı alımını kes demişti dün gece onu uyguladım işe yaradı umarım bu gece de işe yarar.

Ayyy canim cok guzel bak herkes erken diyordu masallah diyelim umarim boyle devam eder geceyi de yavas yavas hallediyor olmaniz super darisi bize insallah biz biraz gec kapiyoruz ama olsun canlari sagolsun kuzularimizin

Aaaa veson icime mi dogmus nee:))bbende mermersinliyim.su an istanbuldayim gerçi:)

Deryalcin gözün aydin cnm masallh fistigaa

Ay nasil ozendim sanaaa ben en son ağustosta gitmiştim de.ama çok sicaktr simdi orasimerkez mi ilceden mi

Merhaba herkese. Bugün 6. Gün eğitimde. 1 kez kaza oldu. Onun dışında 5 yada 6 kez gelip yaptım dedi. Ama ben götürüyorum ve çişini de kakasınıda tuvalete yaptı. Çişim geldi diyemiyor da yaptım diyor. Külotları kelebek ve kedili. Onları ıslatırsan çok üzülüyorlar diyorum. Tamam ıslatmayacağım diyo ve son uyumadan önce 1 kez kaçırdı. Yanlışlıkla oldu galiba dedim evet dedi. İnşallah hevesim kursağımda kalmaz. Herkese benimki gibi güzel bir hafta dilerim. Desteğiniz için teşekkürler, çünkü ilk günler çok riskli geri dönüş açısından. Sigara bırakma mevzusu gibi. Kolay gelsin herkese.

Cnm gozunuz aydin insallah devami gelir.inan hepimiz ayni sikintilari yasiyoruz bir anda birakmalarini bekleyemeyiz biximki 3 haftada ancak kakayi cozdu cisi yeni yeni hala lazimliga yapiyoruz daha bunun klozeti var gecesi var biraz sabir isi bu

Hakikaten sabır işi bizim iki gün önce gece kuruydu önceki gece ıslatmış dün kuruydu öyle böyle derken öğrenecek inşallah. Gün içinde bazen kendi söylüyor bazen ben götürüyorum bazen de kazalar oluyor yine de çok mutluyum buna da şükür. Gece eğitimine başlarken yatmadan 2 saat önce sıvı vermeyi bırakın o zaman kuru kalkıyor.

Kac gündür yazmamisim:))biz evde oldgmz zamn bezsiziz ve kazamz yok cok şükür...kkresle konustum ama ogretmeni kalablik oldklari icin yeteri kadar ilgilenrmeyebilcklerini bu yuzden evde iyice pekistirip iki hafta sonra kreste de baslaylm dedi .ggece ise hala cok soguk buralarburalardar ve hala bezlii

merhaba bizde 2 gündür wc eğitimine başladık ve tahmin ettiğiniz üzere tam bir kabus napıcaz bilmiyorum ben çalıştığım için gündüz annem akşam ben devam ediyoruz kızım bu arada 31 aylık olacak ama gerçekten çok inatçı stickerlar sifon çekme oyunu derken ilk gün gidiyordu fakat şimdi onlardan da sıkıldı 10 dkkada bir gidiyoruz yoksa kaçırıyor kesinlikle söylemiyor sanırım geldiğini anlamıyor napıcam hiç bilmiyorum bazen oturmayınca wc ye çok bağırıyorum sonra da üzülüyorum nasıl olcak hiçbir fikrim yok çünkü heves yok Allah yardımcımız olsun ((

Sende mi heves yok kizda mi cunku sen hazir degilsen bastan 1-0yenik baslarsin daha 2.gundesin ne bekliyirsun ki hemen anne çişim var demesini ben 3 hafta ugrastim kakayi ancak cozduk çişi ise yeni yeni biraz sabir.hep ayni odul bir sure sonra cocuklari sikiyor o yuzden biraz beyin firtinasi gerek sikildikca yeni oduller sart wc ye oturmak istemiyorsa kesinlikle zorlama lazimlik dene benimki de bazen oturmakta direniyordu biz simdilik lazimliga yapiyoruz.once yarim saatte bir oturtursun kazalar yavas yavas azalacaktir kazalar bitince arayi bir saate cikartirsin

bu tarz eğitici oturak alsanız işe yarar mı ?

benim de ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse.
konunuzu görünce tüm yrumları okudum.Allah kolaylık versin herkese.

ben evde değilim zaten hepimiz hazır oldugumuz için başladık gece bile üşenmeden 3 kez kaldırıp yaptırdım ama istemiyorum diyince naapcağımı şaşırdım annem gündüzleri yanında yapmak istemiyorum diyor açıkça tuvalete çişimi yapmıcam diyor 10 15 dkkda bir tutuyor annem bana kısa gibi geliyor ama yarım saati buluncada indiriveriyor bu defada kısa sürede oturtalım diyoruz gitmekten sıkılıyor yani süre ayarlamasını çözebilmiş değilim inatçı bir çocuk ne diyim bilmiyorum yaaa

Her cise bir bonibin deneyebilirsin bizde etkili olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…