evet öyle şeyler denemem gerekiyor sanırım onları denicem sizin tam olarak ne kadar zamanda tamamlandı eğitimi
bugun 22.gun henuz egitim tamamlanmadi maalesef hala lazimliga yapiyor ve lazimlik oturma odasinda duruyor simdilik.ve uyurken bagliyorum simdilik.benimki 37 aylik gecen sene geceli gunduzlu basladik ve inatlasmalar baslayinca beze geri donduk.suan henuz tam cozmus degiliz ama kazalar 3-4 gunde bire dustu Nihayet.bir sure daha biyle devam etsin lazimligi banyoya alacagim birsure de oyle devam edip sonrada klozete gecis yapmayi dusunuyorum.en son da gece egitimi yani anlayacagin yolumuz cok uzun.inan bana benim kiz da en az seninki kadar zor bir kiz ama biraz sabirla hersey yoluna giriyor.neler yasadigimi gun gun yukardaki mesajlarimda yazili .okursan eger ne kadar zorlandigimi biraz olsun anlarsin eger kafaya koyduysan ki vaktu gelmis seneye cok gec biraz sabirla bu isi halledersin umarim
Valla bugün dönüş var ben gelirken çok endişelendim tuvalet Yüzünden ama çok şükür 3 gün boyunca sadece bir kez kazamız olmadıDeryalcin naptin cnm halletti mi ufaklik..
Veson sende memlekettesin iyi eğlenceler
Biz dun çok kaza yaptik ya uc kere fln kacirdi altina...krrese bezli gidiyo hala neyse ki bu hafta son sonra duzene girer inşallah.
sagol cnm önerilerin için bizde bekliyoruz sanırım çişinin geldiğini anlamıyor tam olarak ama tutuyor çünkü yaptıgında baya yogun yapıyor bir de maşallah çok su tüketen çocuk kazalar oldugunda malum çeşme açılmış gibi :) ben sinirleniyorum maalesef istem dışı da annem sabırlı daha fazla bnde haftasonunu annemde geçirdim düzenini bozmiyim diye hyırlısı artık hayal gibi geliyor ama umarım yakın bir zamanda anne çişim geldii dediğini duyarımDeryalcin naptin cnm halletti mi ufaklik..
Biz dun çok kaza yaptik ya uc kere fln kacirdi altina...krrese bezli gidiyo hala neyse ki bu hafta son sonra duzene girer inşallah.
Birlikte çok vakit geçirdiler ama bir kez tuvalete gitme şansımız oldu o bile Bayağı etkili oldu bir çok kez söyledi portatif lazımlık çok işimi GÖRDÜ yolculukta bile durmadık hep arabada çişini yaptı maşallah diyelim artık daha da iyi olur umarımVesoncm kuzen varsa cok iyi gelmistr ona masallh hep boyle devam etsin insallh
Slm canım benim kız bir ileri bir geri dün bütün çişlerini söyleyip gitti tuvalete kazasız geçirdik bugün 3 kere üstüne yaptı. Ama buna da şükür. Ben saat başı götürsem tuvalete yapıyor kakasını da kendi söylüyor ama çişleri sıkıntılı. Kendi haline bıraktığımda bazen söylüyor bazen üstüne yapıyor. Acaba Nasıl bir taktik uygulamalıyım. Saat başı götürmeye devam mı yoksa kendi haline bırakmalı mı bilemedim. Bu arada klozete de adaptör almıştım sorun çıkarmadan oturup yapıyor. Gece ve öğlen uykuları hep kuru maşallah. Işte böyle.Deryalcin naptin cnm halletti mi ufaklik..
Canım yukarı da anlattım henüz pek kapamadı ama ben çok mutluyum bu kadarı bile mucize gibi geliyor.en çok da sabah kuru kalktığını görünce seviniyorum. Gece için taktik daha önce de yazmıştım yatmadan 2 saat önce sıvı vermeyi kestim o gün bu gündür kuru maşallah. Bir de 2 3 çocuğu olan bütün arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gece hiç tuvalete kaldırmıyorum. Uykusu zaten çok düzenliydi benim kızımın ama gece 3 4 kere mızırdanırdı emziği verince susardı. Şimdi o mızırtılar da yok deliksiz uyuyor maşallah. Demek ki altı ıslanınca da huzursuz oluyormuş bezliyken diyorum. Kendini hazır hissettiğinde havalar da biraz ısınsın çıkar bezi canım inşallah kolayca atlatırsın o aşamayı da.Eğitimde herşey yolunda gidiyor çok şükür haftasonu lazımlığı banyoya taşıyacağım bir süre de orda lazımlığa devam edip klozete geçiş yapacağız inşallah Nutraks canım sen ne yaptın düzene girdiniz mi en son kazalar çoğaldı diye yazmıştın?dmira sizin nasıl gidiyor?deryalcin senden uzun zamandır ses seda yok iyice kaptı mı kız geceler nasıl ?bize tiyolar ver gece için
Inşallah geceyi de atlatırız dün bir kazamız oldu ama canı Sağolsun kazalar 3-4günde bire düştü.bir süre saat başına devam et istersen .belli bir zamandan sonra arayı açarak devam et en son da kendisinden söylemesini bekle bizimki de önce kakayı çözdü şimdi de yavaş yavaş çişini . Demekki onu tutmakta zorlanıyorlar onlar için de zor yaaa yazık kuzulara Valla :)Slm canım benim kız bir ileri bir geri dün bütün çişlerini söyleyip gitti tuvalete kazasız geçirdik bugün 3 kere üstüne yaptı. Ama buna da şükür. Ben saat başı götürsem tuvalete yapıyor kakasını da kendi söylüyor ama çişleri sıkıntılı. Kendi haline bıraktığımda bazen söylüyor bazen üstüne yapıyor. Acaba Nasıl bir taktik uygulamalıyım. Saat başı götürmeye devam mı yoksa kendi haline bırakmalı mı bilemedim. Bu arada klozete de adaptör almıştım sorun çıkarmadan oturup yapıyor. Gece ve öğlen uykuları hep kuru maşallah. Işte böyle.
Canım yukarı da anlattım henüz pek kapamadı ama ben çok mutluyum bu kadarı bile mucize gibi geliyor.en çok da sabah kuru kalktığını görünce seviniyorum. Gece için taktik daha önce de yazmıştım yatmadan 2 saat önce sıvı vermeyi kestim o gün bu gündür kuru maşallah. Bir de 2 3 çocuğu olan bütün arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gece hiç tuvalete kaldırmıyorum. Uykusu zaten çok düzenliydi benim kızımın ama gece 3 4 kere mızırdanırdı emziği verince susardı. Şimdi o mızırtılar da yok deliksiz uyuyor maşallah. Demek ki altı ıslanınca da huzursuz oluyormuş bezliyken diyorum. Kendini hazır hissettiğinde havalar da biraz ısınsın çıkar bezi canım inşallah kolayca atlatırsın o aşamayı da.
Ay cnm annesini de düşünürmüş öyleyse sen de her çişte mutluluğunu belli et altına yapınca karşına al Konuş aslında Herşeyin farkındalar Kuzucuklarcanım bizimde günde 1-2 kaza dışında söylüyor gece 2 kez kaldırıyorum ben yani yanında yatıyorum çok dönmeye başlıyorsa kaldırıp tutuyorum ilk günler gitmek istemiyordu kazalarımız tabi tuvalete yapmasının 2 katıydı annecim sen çişini tuvalete yaptıgında ben çok mutlu oluyorum küloduna yaptıgında da cok üzülüyorum dedim sanırım bu biraz etkili oldu tuvalete yaptıgında mutlu oldun mu diye soruyor kuzucum
aynen cnm çook farkındalar hemde dün biraz yorgundum oynayamadım onla dikkat çekmek için 2 kez kaza yaptı bnde konuştum yine bizi üzüyosun ama niye böyle yapıyosun ki falan diye tmm anne bi daha yapmıcam hep klasik sözüdür wcye yapınca yine mutlu oldunuz mu diyo babasıyla baba bir alkış bir kıyamaet kopardık olleyler fln bakalım şimdilik büyük problemlerimiz kalmadı gibi tam olarak alışması için artık bekliyoruz sizin nasıl gidiyorAy cnm annesini de düşünürmüş öyleyse sen de her çişte mutluluğunu belli et altına yapınca karşına al Konuş aslında Herşeyin farkındalar Kuzucuklar
Bizimki fena değil artık bir ay olacak nerdeyse.2-3günde bir kazamız oluyor ama normal diyorum alıştık yaniaynen cnm çook farkındalar hemde dün biraz yorgundum oynayamadım onla dikkat çekmek için 2 kez kaza yaptı bnde konuştum yine bizi üzüyosun ama niye böyle yapıyosun ki falan diye tmm anne bi daha yapmıcam hep klasik sözüdür wcye yapınca yine mutlu oldunuz mu diyo babasıyla baba bir alkış bir kıyamaet kopardık olleyler fln bakalım şimdilik büyük problemlerimiz kalmadı gibi tam olarak alışması için artık bekliyoruz sizin nasıl gidiyor