kızımla İlişkimiz çok kötü

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
Mrb bu yazdıklarımı okuduğunuz zaman ne kötü anne demeyin bana yardım etmeye çalışın. Benim 7 yaşında bir kızım var doğduğunda beri sürekli bi sorunu var. Kızım doğdu beni hiç emmedi denemediğimiz mama kalmadı hiç birini yemedi resmen Dr Dr gezdik bi sorun yok çok zayıf sürekli hasta bir bebekti. Ek gıdalara geçtik sevdiği bir tane bişey olmaz mı ne versem kusar. Kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz. Bu arada yaşadığımız hastalıklardan bıktım artık ben çalışıyorum tek başımayım büyüdükçe düzelir derdim daha beter oldu herşey kızım hat safhada huysuz herşeye ağlar mızmız hiç birşey onu memnun etmez ders çalışmak resmen ölüm yapmamak için ağlıyor 5 dk lık ders bağırsak çağır 2 saatte zor biter sınıfta hiçbirşey yetiştiremiyor o kadar uyuşukluk hiç bir kural davranışa dönüşmüyo aynı şeyi bin kere söyle o yine yapmıyor sabah evden kahvaltı yapmadan çıkarmak istemiyorum ama yarım yumurta için resmen savaşıyor ve sonunda kusuyo artık kusmuk temizlemekteb bıktım dayanamıyorum ve bu durumlar söylemesi çok kötü biliyorum ama kızıma karşı I duygularımı değiştirmeye başladı ona düşkün değilim artık bazen görmek bile istemiyorum bir tane daha çocuğum var 2 yaşında yaşadığım yerde hiç kimsem yok yalnızım işim çok zor ne yapacağımı şaşırdım

anne olmadığım için empati kuramam ama en iyi çözüm psikolog gibi geldi bana..Allah yardımcınız olsun...

Duygularinizin değiştiğini sezdirmeyin sakin. Sizden kopabilir.bir Psikologtan destek alin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duygularınız değişmemiş, yorulmuşsunuz.. olabilir, insanız gitmeyin üzerinize bu kadar.. iştahsız çocuk çok çok zor, yaşamayan anlamaz.. tatil için bile olsa bir süre ailenizin yanına gitseniz keşke, hem iştahı düzelir hem de hava değişimi sinirlerinize iyi gelir..

Dogdugundan beri yemiyo demişsiniz kusmasi falan bunlar bir hastalik olabilir degisik hastahanelerde bence guzel bi saglik kontrolu yaptirin once eger sorun yoksa once siz gidin psikologa sonra zaten doktorunuz yonlendirir beraber veya ayri gidersiniz .bahsettiginiz kadar kotu degil ama benzer sorunlar bende yaşiyorum kizimla ,
benim tahammulsuzlugum ne kadar artarsa onunda sorunları artıyor, gerginliklerimiz cocuklarimiza yansiyor, ben artik ona sebepsiz yere kızar hale gelmistim son care doktora gidip sakinlestirici ilac alicaktim ki hamile oldugumu ogrendim bu sure icindede bol bol dua ediyorum kizima karşi daha anlayisli davranabilmek icin yoksa onun durumu dahada kotulesiyor .Allah yardımciniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım biraz çocukla bırak babası ilgilensin .. Çok yorulmuşsun ve sinirlerinde harap olmuş.. Kendini dinlendirmen lazım.. Yoksa çocuğuna zarar verirsin..
Anaanne veya babaanne gelemez mi biraz sana destek olsunlar.

Canım, sana bir anne olarak söylüyorum ; Kızını bir Psikoloğa götürmelisin bence işe yarayacaktır.

Benimde yegenim öyleydi, ablam hep zorla yedirirdi, bir sürü kavga kiyamet.. yedirene kadar canindan beziyordu ama bir kac senedir cok sükür iyi, artik sorunsuz herseyi yiyor.. insAllah sizin durumunuzda cabucak düzelir... Allah yardimciniz olsun ...

Benim bebekliğimi anlatmışsınız tıpkı .
Bir psikologa götürmenizi ve tabi sizinde gitmenizi şiddetle öneririm .
İleriki yaşlarda izi kalıyor

oğlunuzda da yememe problemini yasamışsınız genetiktir belki ya da ne biliyim belki bi yerde yanlış yapıyosunuzdur, herşey daha da kötüye gitmeden bir pedagojiye görünseniz keşke

uzun zamandır internete girememiştim önerileriniz için teşekkür ederim öncelikle kızımı o kadar çok dr götürdük ki anlatamam yapılmayan tahlil kalmadı mide endoskopisi bile yapıldı ama tıbben bişeyi yok evet pedagoga da götürdüm üzerien gitmememi acıkunca zaten yiyeceğini söledi fakat gerçekten günblerce aç kalsa bile aqcıkmıyor kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz bir çocuk çikolatadamı sevmez biz markete giriyoruz kızım şeker çikolataların olduğu raflara yaklaşmıyor bile biz dondurma yerken o bakıyor istermisin diye sormuyorum artık ben kendim için de gittim bi kaç ilaç kullandım düşük dozlerı işe yaramadı yüksek dozda olanlarda çok uyku yapıyo ailemde gelebilecek hiç kimse yok keşke olsa eşim çocuklarla çok ilgilenmiyor bunu söylediğimde onunlada tartışıyoruz artık ondan bişey beklemiyorum çünkü 7 yıldır değişmedi

Canım, sana bir anne olarak söylüyorum ; Kızını bir Psikoloğa götürmelisin bence işe yarayacaktır.

Bence kizin uzman degilim ama disileksi hastasi öğrenme ve uyum sorunu var gibi geldi bir pedegogdan yardim alin tabi sizde görünün bir uzmana bunu kendiniz cozrmezsiniZ

Cok acil iyi bir pedogog bulup gitmenizi oneririm. Bir de ben pedagog adem guneş i takip ediyorum.kitapları, radyo programları cok faydalı. Yazdıgınız tüm sorunlar kızınızın size güvenli baglanamamasından kaynaklarıyor gibime geldi. Adem hocanın güvenli baglanma ile ilgili yazılarına göz atabilirsiniz.

Pes etmeyin lütfen benimde kuzenimiö çocugı aynı anlattığınız gibiydi ilk önce yazları onu sübyan okuluna yazdırdı ve cocuk epeyce düzeldi daha sonrada bir psikiolaga götürdü şuanda çok iyi maşallahı var hatta bence sizde geç olmadan onu bir psikolağa götürün

Kesinlikle ama kesinlikle yardim almalisiniz... Yaşi büyüyüp kontrol etmek daha da zor olmadan sorunlarinizi cozmelisiniz

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Allah kolaylık versin yazdıklarınızı okudukca tanıdıgım bırı aklıma geldı kızınızı bir psikologa göturmeyı denedınız mı göturmenızı tavsıye ederım ne oldugunu sımdıden bılın kı ılerde ne yapacagınıza karar vermeye baslayın bu gıbı konularda psikolojık danısmanlardan destekalmalısınız motıvasyon bozuklugu gözukuyor ve bu ılerıkı yaslarda da kendını gösterebılır

İlk olarak lütfen ama lütfen anneliğinizi sorgulayıp bir de vicdan azabı çektirmeyin kendinize. Sizin yerinizde kim olsa aynı şeyleri hissederdi. Ben de çocukken çok iştahsız ve zayıftım ama benimkinin nedeni annemin yemem için ettiği israrlardı. Üzerime çok düşerdi ve çok israr ederdi bu durum da bende tam ters bir etki bıraktı. O yüzden şimdi çocuğuma yemesi için kolay kolay israr etmem. Elbet geçecek bir durumdur. İşinin ehli bir psikolog bulun. Ama lütfen kendi psikolojinize de dikkat edin. Allah yardımcınız olsun.

Kizina hamile iken ruh sagligin nasildi...muhtemelen asiri gergindin..ve gergin bir kiz çocuğu dünyaya getirsin...adaptasyon sorunu var gibi...uzun vadede pedagog şart gibi...hatta super dadiya basvurabilirsin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…