• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımla İlişkimiz çok kötü

Yazdıklarıni okuyunca hiç şaşırmadım sanki benim bebeğimden bahsetmişsin doğduğu ilk hafta anne sütünü istemedi biberon mama hiç birşey istemedi kan şekeri düştü götürdük doktora yatış serum 2 yada 3 ayda bir doktordayiz mama sevmez oyun sevmez yemek yemeyince vitaminsiz kalıyor sürekli hasta 1 yılda 5 kez hastahaneye yatırdilar gitmediğim doktor kalmadı herkes tanır beni okadar masraf yaptıki şimdi araba almıştım neyse sürekli kusar sürekli iştahsız sürekli hasta kimseye gitmemki kimse gelmesin evimde yalnız başına daha rahat kusar diye.eşim ile aram açıldı yemegini Ütüsûnü yapacak zaman yok.iştahlı bebeklerin annelerine okadar heveslenirimki anlatamam çok kıskanirim. bazen diyorum böyle anne olacağima hiç anne olmasaydım saçlarım beyazladi.resmen psikolojim bozuldu sana tavsiyede bulunacak değilim ama seni çoook iyi anlarim.

Canım yedi yaşındaki çocuğun kusması normal değil çocuklar için ayrı bir gastroloji birimi var.Mide kapakçığında sorun olabilir.Eğer bir şey çıkmazsa psikolojik destek alın derim ben.Allah yardımcınız olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb bu yazdıklarımı okuduğunuz zaman ne kötü anne demeyin bana yardım etmeye çalışın. Benim 7 yaşında bir kızım var doğduğunda beri sürekli bi sorunu var. Kızım doğdu beni hiç emmedi denemediğimiz mama kalmadı hiç birini yemedi resmen Dr Dr gezdik bi sorun yok çok zayıf sürekli hasta bir bebekti. Ek gıdalara geçtik sevdiği bir tane bişey olmaz mı ne versem kusar. Kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz. Bu arada yaşadığımız hastalıklardan bıktım artık ben çalışıyorum tek başımayım büyüdükçe düzelir derdim daha beter oldu herşey kızım hat safhada huysuz herşeye ağlar mızmız hiç birşey onu memnun etmez ders çalışmak resmen ölüm yapmamak için ağlıyor 5 dk lık ders bağırsak çağır 2 saatte zor biter sınıfta hiçbirşey yetiştiremiyor o kadar uyuşukluk hiç bir kural davranışa dönüşmüyo aynı şeyi bin kere söyle o yine yapmıyor sabah evden kahvaltı yapmadan çıkarmak istemiyorum ama yarım yumurta için resmen savaşıyor ve sonunda kusuyo artık kusmuk temizlemekteb bıktım dayanamıyorum ve bu durumlar söylemesi çok kötü biliyorum ama kızıma karşı I duygularımı değiştirmeye başladı ona düşkün değilim artık bazen görmek bile istemiyorum bir tane daha çocuğum var 2 yaşında yaşadığım yerde hiç kimsem yok yalnızım işim çok zor ne yapacağımı şaşırdım

Bu tarz şikayetleri olan bir velimin çocuğunda Çölyak hastalığı çıkmıştı ve hiçbir doktor farkedip de tedaviye yönlendirmemisti. Gluten rahatsız ediyor olabilir. Yoksa bu tarz bir yeme bozukluğu normal değil. Okul başarısının düşüklüğü ve günlük hayattaki halsizligi inat değil de yeme bozukluğuna bağlıdır diye düşünüyorum. Çölyak için doktora götürün bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Colyak olabilir. Disleksi olabilir

Allah kolaylik versin. Bende de iki istahsiz cocukvar. Kucugu yiyordu abiye bakarak o da yemez oldu. Hem de dusuk kilolular. Cok zor bi durum.

Mide rahatsızlıkları ve psikoloji birbiriyle bağlantılıdır. Çocuğun yaşadığı psikolojik rahatsızlık midesini de etkiliyor, sinirsel bir şey..

Kizina hamile iken ruh sagligin nasildi...muhtemelen asiri gergindin..ve gergin bir kiz çocuğu dünyaya getirsin...adaptasyon sorunu var gibi...uzun vadede pedagog şart gibi...hatta super dadiya basvurabilirsin bence...

Ben de sorunun gebeliğe kadar uzandığını düşünüyorum. Kızıma hamileyken çok sakin ve huzurlu bir gebelik geçirmeye özen göstermiştim. Gerçekten de meyvesini almıştım, bebekken (hala aslında aynı) gece 9-10 saat uyurdu sadece bir kez emmek için ağlardı gözler kapalı emer uyurdu yine, yemesi de hep çok iyiydi çok şükür. Yine de çok iyi bir pedagog eşliğinde bu sorun çözülür gibi geliyor bana. Bir de sabah sabah çocuklara yumurtada ısrar edilmemeli diye düşünüyorum, ben bile yiyemem.

Okurken dahi surat ifadeni gorur gibi oldum.. uyusuk.. ruhsuz.. kusmuk temizlemekten biktim.. duygularim degisti.. Yazik gunah kim bilir sinirlendiginde cocuga neler soyluyor nasil bir tiksinc ifadeyle cocugunu assaliyorsun inanki buradan bile yazis tarzindan surat ifadeni gorur gibi oldum... kusura bakma da zorlami bu cocuk seni kendine anne secti nasil bir laf kusmuk temizlemekten biktim duygularim degisti... dunyaya getirdiysen kusmugunuda temizleyeceksin herseyinide duygum deyisti demek acik acik yazsaydin dierlerini yazdigin gibi SEVMIYORUM KIZIMI yazsaydin sen ustu kapali soyluyosun ben actim
.. yaziklar olsun yahu

Yazdıklarıni okuyunca hiç şaşırmadım sanki benim bebeğimden bahsetmişsin doğduğu ilk hafta anne sütünü istemedi biberon mama hiç birşey istemedi kan şekeri düştü götürdük doktora yatış serum 2 yada 3 ayda bir doktordayiz mama sevmez oyun sevmez yemek yemeyince vitaminsiz kalıyor sürekli hasta 1 yılda 5 kez hastahaneye yatırdilar gitmediğim doktor kalmadı herkes tanır beni okadar masraf yaptıki şimdi araba almıştım neyse sürekli kusar sürekli iştahsız sürekli hasta kimseye gitmemki kimse gelmesin evimde yalnız başına daha rahat kusar diye.eşim ile aram açıldı yemegini Ütüsûnü yapacak zaman yok.iştahlı bebeklerin annelerine okadar heveslenirimki anlatamam çok kıskanirim. bazen diyorum böyle anne olacağima hiç anne olmasaydım saçlarım beyazladi.resmen psikolojim bozuldu sana tavsiyede bulunacak değilim ama seni çoook iyi anlarim.

Oo cocugun icin hastaneye harcadigin paraya araba almistin simdi ye iyi guzelmis canim milyonlarca insan var cocuk icin yanan sen parayla degerlendirdigine gore bebeginin sagligini ve hatta boyle anne olacagima hicc olmasaydim diyebilecek guce de sahipsen bence de keske hic olmasaydin neyse ilerde yaslandigin zaman o da der elbet annemin hastaligina harcadigim parayla araba alirdim boylee anneye sahip olacagima hicc olmasaydi keske annem der anladin canim bu gun sen ona yarin o sana hayat malesef boyle

Ya benimki garip bir öneri olacak belki ama belki ise yarar. Çocuğunu bir haftalık yada on bes günlük kampa yada yatili bir kursa versene. Keza kuzenimin jizida böyleydi resmen cebellesiordu biseyler yesinn die. Ama anne ya yok diordu allem esiordu kallem ediordu kaciordu. Ama bir yaz kampında surekli aktivite olacak acikacak ve sabit yemekler var mecbur kalacak. Kuzenimin kizi peynir, yumurta, süt ve bilumum sebze yemegini ilk kez burda yemiş birde eve döndüğünde annesini azarlamisti neden sen bana bunları pisirmiordun die:-D anneliginide asla sorgulama sadece biraz yorulmussun o kadar. Bence eglenebilecegi bir yaz kampi hem ona hem saba iyi gelecektir:-D

Bizim bir tanidigimizda emzirdi emzirdi emmedi cocuk.Bebekken de cok huzursuz surekli aglayan kusan surekli rahatsizlik ceken bir bebekti. Sonra cocuk buyudu 5-6 yasina geldi annesine sirf eziyet icin bir suru sey yapti bir sebep yokken. Cocukta eskiden bir sey bulamamislar sonra colyak cikmisti sanirim yada onun gibi bir sey. İletisim bozukluguna da soyle bir cevap vermis doktor bana cok ilginc gelmisti. 0-4 aylik bebekler bir sikintisi oldugu zaman sadece annelerini tanir onlardan cozum beklermis. Ama o zaman bir cozum bulamamislar ve annesi derdine derman olamamis. En tehlikeli ofke 0-4 ay arasi olusuyormus. Sizde de ayni durum soz konusu olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebekliğimi anlatmışsınız tıpkı .
Bir psikologa götürmenizi ve tabi sizinde gitmenizi şiddetle öneririm .
İleriki yaşlarda izi kalıyor

Aynen bence de.
Annemle iliskim cocuklugumdan beri iyi olmadi
Hep annesiyle arasi iyi olan cocuklara ozenirdim..
26 yasindayim hala acısı icimde..
Ne yapin edin kizinizla iliskinizi duzeltin lütfen

Oo cocugun icin hastaneye harcadigin paraya araba almistin simdi ye iyi guzelmis canim milyonlarca insan var cocuk icin yanan sen parayla degerlendirdigine gore bebeginin sagligini ve hatta boyle anne olacagima hicc olmasaydim diyebilecek guce de sahipsen bence de keske hic olmasaydin neyse ilerde yaslandigin zaman o da der elbet annemin hastaligina harcadigim parayla araba alirdim boylee anneye sahip olacagima hicc olmasaydi keske annem der anladin canim bu gun sen ona yarin o sana hayat malesef boyle

söylemesi çok kolay demi uzaktan nasıl hersey güzel kolay hayatında anne oldunmu bilmiyorum bebeğin varmı hiç hastahanede yatirdinmi anlamıyorsan bari yorumda yapma benim bebeğime olan sevgimin boyutunu sen ölçemezsin. Benim bir yılda çekmediyim sıkıntı kalmadı teselli olsun diye yazıyorum buraya yoksa senin gibi paraya takacak değilim

Ben de yemek yemezdim, bebekken de 40 gün kadar zorla emmişim.
Aklım başımdayken, annemi cezalandırmak için özellikle yemezdim. Çalışıyordu, göremiyordum ve geldiğinde de hep bir iş peşinedeydi. Yemek yemeyerek hem dkkatini çekiyordum hem de daha fazla zaman geçiriyorduk.
Herkesin dediği gibi çocuğunuzu psikoloğa götürün, işe yarayacaktır.

Bu tarz şikayetleri olan bir velimin çocuğunda Çölyak hastalığı çıkmıştı ve hiçbir doktor farkedip de tedaviye yönlendirmemisti. Gluten rahatsız ediyor olabilir. Yoksa bu tarz bir yeme bozukluğu normal değil. Okul başarısının düşüklüğü ve günlük hayattaki halsizligi inat değil de yeme bozukluğuna bağlıdır diye düşünüyorum. Çölyak için doktora götürün bence

evet bu tarz bi hastalığı olabilir, tabii psikolojisine de sirayet ediyordur

Mrb bu yazdıklarımı okuduğunuz zaman ne kötü anne demeyin bana yardım etmeye çalışın. Benim 7 yaşında bir kızım var doğduğunda beri sürekli bi sorunu var. Kızım doğdu beni hiç emmedi denemediğimiz mama kalmadı hiç birini yemedi resmen Dr Dr gezdik bi sorun yok çok zayıf sürekli hasta bir bebekti. Ek gıdalara geçtik sevdiği bir tane bişey olmaz mı ne versem kusar. Kan şekeri düşüp serum taktırıyoruz. Bu arada yaşadığımız hastalıklardan bıktım artık ben çalışıyorum tek başımayım büyüdükçe düzelir derdim daha beter oldu herşey kızım hat safhada huysuz herşeye ağlar mızmız hiç birşey onu memnun etmez ders çalışmak resmen ölüm yapmamak için ağlıyor 5 dk lık ders bağırsak çağır 2 saatte zor biter sınıfta hiçbirşey yetiştiremiyor o kadar uyuşukluk hiç bir kural davranışa dönüşmüyo aynı şeyi bin kere söyle o yine yapmıyor sabah evden kahvaltı yapmadan çıkarmak istemiyorum ama yarım yumurta için resmen savaşıyor ve sonunda kusuyo artık kusmuk temizlemekteb bıktım dayanamıyorum ve bu durumlar söylemesi çok kötü biliyorum ama kızıma karşı I duygularımı değiştirmeye başladı ona düşkün değilim artık bazen görmek bile istemiyorum bir tane daha çocuğum var 2 yaşında yaşadığım yerde hiç kimsem yok yalnızım işim çok zor ne yapacağımı şaşırdım

sizede kızınızada üzüldüm, kahvaltıdan sonra kusmalar falan acaba midesinde sorun mu var, bizim bi tanıdığın kızıda öyleydi midede sorun çıktı hallettiler, birde arkadaşların dedği gibi psiklojik olabilir,

Pes etmeyin lütfen benimde kuzenimiö çocugı aynı anlattığınız gibiydi ilk önce yazları onu sübyan okuluna yazdırdı ve cocuk epeyce düzeldi daha sonrada bir psikiolaga götürdü şuanda çok iyi maşallahı var hatta bence sizde geç olmadan onu bir psikolağa götürün

bahsettiğin okullarda psikolojisi bozulan çocuk daha çok

kızına karakter olmuş bence birazda..aslına bakarsan aklınca seni eğitmeye çalışıyor tüm sınırları zorlayarak...bıkmışsın hatta kızını görmekten bile nefret ediyorsun farkındayım..buna kızmıyorum çünkü senin durumunda insan çok huzursuz bir çocukla ömür geçirmek hakikaten zor...hani büyüdüğünde daha sıkıntı olacak senin için ..naçizane tavsiyem..yemek yedirme bırak günlerce aç kalsın su içiyodur en azından içtiği suya şeker koy biraz dengeyi sağlamak adına..illaki acıkacak..ya da sosyal bir ortama sokmalısın yaz kamplarına denize...yüzmek çok efor sarfettirdiğinden aşırı acıktırır..hani yazık bir evladın daha var şimdi onun kıskançlığı ile daha çok üstüne geliyordur eminim..

Zor bir durum ama sizin açıkçası çokta sabırla karşılayamadığınızı çocuğunuza sert yaptığınızı düşündüm.bizde annemle çok tersleşirdik. halada benle az gergin konuşsun çıldırırım gülerken kavga ederim.böyle bir durum varsa bence önce kendinizden başlayın düzelmeye.sakinlik çocuklarıda yatıştırıyor.ve bence çocuğunuzda şuan değişen duygularınızı mutak farkediyor.çıkmaza girmeden evet bir pedagog psikolog yardımı alın derim bence hem çocuğunuz için hem sizin için ele alınacak konular olabilir.insanın tahammülü kalmıyor anlıyorumda.ve o uyuşukluk biraz besinsizliktende oluyodur.inş sağlıklı ve kolay bir çözüm yolu bulup, kızınızla mutlu günler yaşarsınız.birde diğer çocuğunuza farklı davranıyorsanız onunda etksi vardır mutlaka.ben kendimden şöyle bir örnek vereyeim.ilk çocuğum ve ikiz kardşelrim var 5 yaş küçük.ömrümce hep onların hataları benden çıktı sen büyüksün sus, kuzenlerimden küçüktüm aynı apartmandaydık sen küçüksün sus evresi geçirdim.hep her durumda susması gereken suçlu kişi bendm şuanda bunun psikolojisini yaşıyorum hep suçlu hissederim kendimi.farkına varmadanda kalıcı hasarlar bırakabilrsiniz.şimdi bir oğlu var ve allah nasip edrse yeniden anne olcam.bunu asla yapmayacğım diyorum çünkü acısını çektim.annneme babama diyorum ama farkında bile değildik hissettiklerinin deselerde hala aynı uygulamaları devam ediyor küçük bir sorunda. o yüzden size düşen görev çok büyük.aşırı sabır gerk.

Back
X