Kızımla dışarıya çıkamaz oldum.....

kıme neymıs canım
benımoglumda 2,5 kg dogdu ama cok celımsızdı zor bır dogumdan cıktı solunum vs
herkes sımdı soyluyor ama yasar mı dıye dusunmusler goya

bana da hala cok kucuk oldugunu ıyı gelısemedıgını soyluyorlar
ek besıne gecmeden evvel hemen gec dıye ısrar edıyorlardı kımseyı dınlemedım bıldıgımı okudum
doktorum ıyı dedıgı surece herseyı kendı bıldıgım gıbı yaptım
sımdı ek besıne gectık ve fecı hareketlı bır oglum var ve hala kucuk oldugunu zayıf oldugunu soyluyorlar ozellıkle uyuz gorumcem
cok bılıyorsan ve saglıklı kılo aldırırım dıyorsan 15 gun bak bıze dıyorum cıt pıt kesılıyor

Dün bebek arabasıyla kızımı dışarı çıkardım. Yine herkesin dikkatini çekti "kaç günlük" diye sordular, "küçük doğdu galiba" diye sordular. Sinir oldum yine...

resimdeki senin kızın mı canım?

canım sanki kendım yazdım gib geldi..aynı seyı ebnd eyaşadım..ve sinir oldum..cok şükür kızım biraz büyüdü de çeneleri kesildi..dur bak kayınvalıdemın yaptıgını anlatayım.

dogum yapalı 15 gün olmustu..kayınvalıdem ancak teşrif etti bebeği görmeye geldi.ve lohusalığım berbat geçiyordu.evin kapısında bebkle karşıladım hani babaannesidir onunda hakkı torununu görmek diye..neticede ilk torunu.. ve görürgörmez ne dedi biliyormsuun patavatsız kadın

"sen 9 ay bunun için mi şiştin..aman ben bunu bebek sayıp kucağıma bile almam hep ekndini beslemişsin.bu nedir böyle minnacık" varya o an kadını parçalasam yeriydi yani..eşim gereken cevabı evrdi"anne bizim buraalrda hayırlı olsun dıyorlar "dedi..lülülülülülü

yani düşünsene eşimin annesi cocugumun babaannesi bile bunu söyluyorsa..sokaktakılerı takmıyorum bıle artık...sankı bız istedık küçük dogurmayı..gerizekalılar..o lafından sonra kayınvalıdemden cok sogudum bildiğiniz gibi degıl..

Hayda neresi kilosuz yahu, benim kizimda senin kizn gibi vallaha, bende kizima mama verdim ama icmiyor, biberonu hic sevmez, su an 11 aylik olcak bu ayin 29 da ve e gidaya dogru durust anca 9.10 aylikken basladi, ve su an anca 8 bucuk kilo vardir, halbuki onun yasindakiler 11 kiloya yakin anlican, ben takmiyorum kafaya cunku sagligi yerinde mi ? Yerinde kizimin sagligi herseyi cogu bebekden tez yapti, yurumesine az kaldi yuruyor tutunarak bi yerlerden, bundan kilolu cocuklar daha popislerini kaldiramiolar, yani takma bence kafana bu kadar, milletin dedigini de bakma sen cocugunu biliyorsun, cocugun da seni salla gitsin elleri( aha uydu bu hakaydirigubbakcemile3​
)

aman arkadaşım boşver.sağlıklı olsunda önemli olan o. obez bir bebek büyütmektense zayıf ama sağlıklı bebeği tercih ederim. takma kimsenin dediğini bebeğini de temiz havadan mahrum etme.

Canım ya.... Allah böyle kaynanaları bildiği gibi yapsın!.. Resimdeki senin oğluşunsa 41 kere maşallah çook tatlı, ben olsam senin yerinde, oğluşumu o babaanneden uzak tutardım. ıleride çok pişman olur söylediklerine çook...

Benim 7 yaşında bir de oğlum var, onun içinde çok çirkin diyorlardı doğduğunda, kızım kadar olmasada o da minik büyüdü, şimdi çok sevimli ikisinin de resmini eklemeye çalışacam...

ECE
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/1526.jpg

KAAN
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/1615.jpg

Son düzenleme:

Çook haklısın canım, ben kafama takmıyorum ama milletin söylediklerine çıldırıyorum.

aman arkadaşım boşver.sağlıklı olsunda önemli olan o. obez bir bebek büyütmektense zayıf ama sağlıklı bebeği tercih ederim. takma kimsenin dediğini bebeğini de temiz havadan mahrum etme.

Doğru söylüyosun canım bebeğimin obez olmasını istemem...Çok şükür bebeğim sağlıklı, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun.

çok ilginç, ben zayıf bebek görsem bile hayatta demem annesine bunu, maşallah derim severim geçerim. kusurunu aramak aklıma bile gelmez, bunun kusur olduğunu düşünmem bile. hadi düşündm kalkıp bunu sölemem yani annesi üzülür ya. siz de istanbulda yaşıyosunuz.. metropol falan hikaye çoğu insanlar hala cahil ve görgüsüz.

canım resimdeki benim kıızım:)

olur canım sorun degıl..kızımın adı "yağmur" teyzesi..sevgililer gününde minicik bir bebek olarak dünyaya geldi:)

Sevgililer gününde dünyanın en güzel hediyesini almışsınız. ısmi çok güzel Allah analı babalı büyütsün...

canım hiççç takma kafana bana da söylendi bu tarz şeyler hatta mama da verdik kilo alsın diye ama sadece 1 ay 1 kilo aldı hep 600 800 gr şu an dada 1 yaşında artık kilo filan almıyo 9 kiloyu yeni geçti ama hiçç zorluk yaşatmadı bana koca kışı geçirdik hiç de esirgemedim yağmur kar çıktım dışarı hiçç hasta olmadı maşallah çok dirençli bi çocuk arkdaşımın kilolu çocukları hastalıktan başlarını kaldıramadı halada devam ediyo
yani önemli olan kilo değil sağlıklı olması sen kimseyi takma çık dolaş laf söyleyen olursada verirsin cevabını otururlar

Canım ben de zaten sağlıklı olsun yeter diyorum ama elimde değil insanların bakışları ve tepkileri beni çok üzüyor ters cevapta veremiyorum, güya seviyorlar "sen ne kadar küçüksün" ,"sen ne kadar zayıfsın","parmak çocuk seni(en çokta bu lafa sinir oluyorum)" ha bir de "gerçek mi bu oyuncak mı?" diye espiri yapmıyolar mı deliriyorum, bir gün birine patlayacam ama kime denk gelecek bakalım.

cnmbenm seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimede aynı şeyi söylüyorlar bizde 2,5 aylığız geçen gün dışarda biriyle karşılaştık aaa bu çok küçük hiç büyümüyormu dedi banaa..........yüzüne bakakaldım.boşver cnm ya evet çok sinir bozucu insanın morali çok bozuluyor ama Allah bebeklerimize sağlık versin minyonlar neyapalım.kendine dert etme Allah korusun sıkıntıdan sütüne bişey olmasın.

Benim yegenim 3,5 yasinda ama görseniz 2 yasinda bilr göstermiyor.
O kadar zayif ve kücükki kirilacak sanki heryeri.Ama doktor normal diyormus.
Bu yüzden kizkardesimde hic kafaya takmiyor.

hiç sevmediğim yaklaşımlar zaten böyle bakıp bakıp değerlendirirler ya gıcık olurum sen hiç kimseyi umursama kime ne?boşver boş boğazlar yüzünden hapis etme ne kendini nede bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…