Kızım 2,5 aylık ama çok minik, dışarıya çıktığımda insanların "bebeğe bak ne kadar minik, prematüre mi ? prematüre olmadığından emin misin? neden bu kadar zayıf? sütün mü yaramıyo? hiç bu kadar küçüğünü görmedim, ay nasıl bakıyosun? ben tutamazdım, neden bu kadar küçük?" gibi konuşmaları karşısında sinirlerim bozuluyor. Gezmeyi çok sevmeme rağmen moralim bozulmasın diye kızımla dışarıya çıkamaz oldum. Eşim kimseye aldırış etme diyor ama benim çok hassas bir yapım var çok üzülüyorum... Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?
resimdeki senin kızın mı canım?
canım sanki kendım yazdım gib geldi..aynı seyı ebnd eyaşadım..ve sinir oldum..cok şükür kızım biraz büyüdü de çeneleri kesildi..dur bak kayınvalıdemın yaptıgını anlatayım.
dogum yapalı 15 gün olmustu..kayınvalıdem ancak teşrif etti bebeği görmeye geldi.ve lohusalığım berbat geçiyordu.evin kapısında bebkle karşıladım hani babaannesidir onunda hakkı torununu görmek diye..neticede ilk torunu.. ve görürgörmez ne dedi biliyormsuun patavatsız kadın
"sen 9 ay bunun için mi şiştin..aman ben bunu bebek sayıp kucağıma bile almam hep ekndini beslemişsin.bu nedir böyle minnacık" varya o an kadını parçalasam yeriydi yani..eşim gereken cevabı evrdi"anne bizim buraalrda hayırlı olsun dıyorlar "dedi..lülülülülülü
yani düşünsene eşimin annesi cocugumun babaannesi bile bunu söyluyorsa..sokaktakılerı takmıyorum bıle artık...sankı bız istedık küçük dogurmayı..gerizekalılar..o lafından sonra kayınvalıdemden cok sogudum bildiğiniz gibi degıl..
Hayda neresi kilosuz yahu, benim kizimda senin kizn gibi vallaha, bende kizima mama verdim ama icmiyor, biberonu hic sevmez, su an 11 aylik olcak bu ayin 29 da ve e gidaya dogru durust anca 9.10 aylikken basladi, ve su an anca 8 bucuk kilo vardir, halbuki onun yasindakiler 11 kiloya yakin anlican, ben takmiyorum kafaya cunku sagligi yerinde mi ? Yerinde kizimin sagligi herseyi cogu bebekden tez yapti, yurumesine az kaldi yuruyor tutunarak bi yerlerden, bundan kilolu cocuklar daha popislerini kaldiramiolar, yani takma bence kafana bu kadar, milletin dedigini de bakma sen cocugunu biliyorsun, cocugun da seni salla gitsin elleri( aha uydu bu hakaydirigubbakcemile3)
aman arkadaşım boşver.sağlıklı olsunda önemli olan o. obez bir bebek büyütmektense zayıf ama sağlıklı bebeği tercih ederim. takma kimsenin dediğini bebeğini de temiz havadan mahrum etme.
Canım ya.... Allah böyle kaynanaları bildiği gibi yapsın!.. Resimdeki senin oğluşunsa 41 kere maşallah çook tatlı, ben olsam senin yerinde, oğluşumu o babaanneden uzak tutardım. İleride çok pişman olur söylediklerine çook...
Benim 7 yaşında bir de oğlum var, onun içinde çok çirkin diyorlardı doğduğunda, kızım kadar olmasada o da minik büyüdü, şimdi çok sevimli ikisinin de resmini eklemeye çalışacam...
ECE
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/1526.jpg
KAAN
http://i0906.hizliresim.com/2009/6/10/1615.jpg
canım resimdeki benim kıızım:)
Ay çok pardon canım ya ben alttaki resime bakmıştım:))))) şimdi profil resmine baktım, benim kızıma benziyor, prenses gibi maşallah... Allah sağlıklı uzun ömürler versin... Bu tatlı prensesin ismi nedir acaba?
canım hiççç takma kafana bana da söylendi bu tarz şeyler hatta mama da verdik kilo alsın diye ama sadece 1 ay 1 kilo aldı hep 600 800 gr şu an dada 1 yaşında artık kilo filan almıyo 9 kiloyu yeni geçti ama hiçç zorluk yaşatmadı bana koca kışı geçirdik hiç de esirgemedim yağmur kar çıktım dışarı hiçç hasta olmadı maşallah çok dirençli bi çocuk arkdaşımın kilolu çocukları hastalıktan başlarını kaldıramadı halada devam ediyo
yani önemli olan kilo değil sağlıklı olması sen kimseyi takma çık dolaş laf söyleyen olursada verirsin cevabını otururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?