Kızımla dışarıya çıkamaz oldum.....

ah be guzelım dusundugun seye bak..:teselli:
mıllet ne derse desın ..
cok sukur kı bır evladın var her ıkınızde saglıklısınız..
keyfını cıkar bol bol gezın melegınle..
cok uzerıne gelıp vıdı vıdı ettıklerınde de ver agızlarının payını :mymeka:

hiç takmazdım
benimde annem hastayken "ay ne kadar zayıflamış, geçen sene nasıldı, ne güzel kadındı ne hale gelmiş" gibi iğrenç laflar ederlerdi
hiç üzülmezdim benim gözümün bebeği o, isteğen istediğini desin ve unutmasın ki hayatta kimin başına ne geleceği belli olmazlmaz:

ha bi de şu laftan hiç ama hiç hoşlanmam:umursamaz:
"Allah yardımcınız olsun ay Allah kimsenin başına vermesin"
yani siz farklı yaratıklarsınız, onların başına bişey gelmez başkası için akıllarınca dua ederler

kesinlikle katılıyorum
bazıları kiloyu sağlık sanıyorlar
sonra çocuklar büyüyor bi bakmıssınkı zamanında zorlan yedirmeye çalışan yemiyor diye üzülen anneler bu seferde çocuk çok kilo aldı neyapsam diye düşünüyorlar
banada bi arkadaş bebeğin çok az kilo almış (1 ayda 900gram almıştı) bi dr.a götür benim kızım 1ayda 1,5-2 kilo aliyor demişti. kötükedihüso sankı ben dr.a gitimiyorum kendi kafama göre iş yapiyorum
burda bile okuyorum devamlı bebeğim şukadar kilo aldı dr.um kilosu çok iyi diyor ama bana çok az çok zayıf geliyor sizce nasıl diye topik açıyor arkadaşlar
her bebek farlıdır
büyük ve tombul bebek ne diyerlerinden daha güzel daha şirindir nede daha sağlıklıdır

konuyu açan arkadaşım sende lütfen etrafı boşver
bebeğinin kilosu gayet iyi dr.unda demiş zaten gerisini boşver al yavrunu göğüsünü gere gere çık dışarıya

Son düzenleme:
sizi kesinlikle anlıyorum bi anne olarak ne kadar takılmayın desekte çok üzülürsünüz normal olarak ama şunu söylemeliyim ki gerçekten dr. ve bi aile büyüğünüzden başka kimseyi takmayın..

yoksa işin içinden çıkamazsınız..

eğer normal diyosa normaldir..

benim oğlum 7 aylık oldı 9 kilo kocaman çocuk oldu resmen ben bile dışarı çıkınca o kadar laf işitiyorumki..

siz kaygılı durmayın hiç insanlar size cesaretle laf sıralayamayacaklardır..

aman canım yaaa...dert ettigin şeye bak bebegin saglıklıysa senden mutlusu olabilirmi..kimene ona ne buna ne....

bu dnesız ınsanlardan bende çok cektım oglum 1700 gr dogdu premature 3aylıktı kucagıma aldım dışarı çıktık 3 aylıkkende tam 5.500 duk ay bebege bakyenımı dogduyok premature 3 aylık dedım anlattım kadın demezmı bana kızım bu çocuk hasta bak snasoyleyım daha ben pttdeyım ıkı kadın fısıl fısıl benı konuşuyor hasta cocuk yazık kendıde kuçuk bakanı yokmu kı gbı

bırde burda bır arkadas var dengesız gecen gun ay sıbel efe hep aynı gelışmeyen bır çocuk galıba dedı şok oldum 19 aylık 10.500 kılo 85 cm dı yanı bıde hastalandı baya kılo vermıştı şokj oldum çok cnm sıkıldı gelışmıyor nedemek bır anne ıçın çok uzuldum

ne gerizekalılar var ya.toplu olmak sanki çok sağlıklı.zayıf bebeklerin bünyeleri daha kuvvetlidir bu böyle.hem bebeğin aylık alması gereken kiloyu almış sen biliyorsun yani sağlıklı bir bebek maşallah.öyle diyenlere de gül geç annesi gibi narin işte falan de.salla ya.niye eve kapanıp psikoloji yapasın ki kendine.bu güzel havaların keyfini sür bebeğinle.öyle diyen olursa boz at hem deşarj olursun.insan düşünür ya bi anneye denir mi böyle.laf ettim sanıyorlar akılları sıra

illa ki poposuyla pisa kulesinimi yıksın bu çocuklar,reklamdaki gibi...:lepi: benim sevgili kayınvalidem de "sen ancak 750 gr çocuk doğurursun" demişti hamileyken,benim kızda 3600 gr doğdu,doğurana kadar canım çıktı,hoş ona bile minik diyor,her telefonda "bebek toparladımı kendini" diyor hala...boşver ya milleti.................

bence gayet normalmiş kilosu insanları sorun etmeyin keyfinize bakın

hem drda ormal demiş onlar 2 aylık bebek görmemişler heralde :1closedeyes:

şimdi aldırma söylenenlere takma diyeceğim ama hasssas yapım var diyosun
o halde sende dışarıda soranlara 1 aylık de o zaman bişe diyemezler.
benim bebeğime de 20 günlüktü öyle büyük bi bebekde diyil tam 4 kilo bile deyil yani yüzü tombiş yanakları var biraz oyuzdn gören emin misin bunun 20 günlük olduguna çok büyük duruyo falan saçma sapan şeyler dediler bende şimdi bebeğim 40 günlük soran olursa 2.5 aylık diyorum varsın küçük desinler büyük diyip de nazar değmesinden iyidir bence

bana da çok dediler
halbuki kilo normal
belki minyon olacak canım kime ne

tavsiyem şu ben artık öyle yapıyorum
gittiğin yerde satıcılar tanıdıklar dahil
kimsenin gözüne bakma ve gülümseme sert konuş

hatta bugün birine dedim ki
sanane canım ben annesiyim
bebeğim iyi
benden iyi mi bilecen
iyi bakıyorum

ya der onlar boşver.
benimki de 2200 doğdu.bana da aa ne ufak vs diyorlardı sonraları dolaşırken, ufak doğdu zaten diyordum.
600 gr gayet normal. millete maşallah valla nasıl 1,5 kg alıyo ayda bebişleri hayret.sonunda hepsi hemen hemen aynı kiloya geliyo bebeklerin.
ben en çok kız mı oğlan mı diyenlere sinir oluyordum,ulan boşa mı pembe giydirdik

benim teyzemin ilk çocuğu erkekti ve inanırmısın minnacıktı avuç kadar...şuan 19 yaşında koca adam oldu.onun bebekliğini düşündükçe hayret ediyorum çünkü şuanki boyu nerdeyse 2 metre.maaşallah çok da yakışıklı...
sen bakma hiçkimseye,mevlam evlat nasip etmiş ne güzel..kim ne derse desin duyma bile..kimisi evlat sahibi olamıyor,kimisinin evladı hasta oluyor maalesef
ben o miniş kızını yanımda olsaydı ısırırdım haha..ne tatlıdır kimbilir...maaşallah annesi,ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN....

onların o kadar güzel bi bebeği olmamıştır kıskançlıktann yapıyorlar diye düşünürdüm çünkü apaçık öyle..Akıldaneler...

onların o kadar güzel bi bebeği olmamıştır kıskançlıktann yapıyorlar diye düşünürdüm çünkü apaçık öyle..Akıldaneler...

süpersin yaa hakikaten...akıldaneler onlar....:lepi:

aman be güzelim evlat benim yapısı öyle de narin benim kızım de bırak ne takıyon kafana Allah onu narin yaratmış napalım

canım boşver ya taılma sen
keyfine bak
eminmisin diyenlere siz daha iyi bilirsiniz tabi siz doğurdunuz de gül geç
salla yani

Canım bebeğinin sağlığı iyise niye başka şeyleri kafaya takıyorsun anlamadım.İnsanlar her zaman küçük bebek görmüyorlar,görüncede çok ufakmış gibi geliyor. Benim kızımda şu an 2,5 aylık her gören çok ufak bebek,kaç günlük diyor. Halbuki kızım zayıf değil.5750 gr ama millete birşey diyemiyorsunki.Boşver sen onları...

Yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerin yazdıklarını okuyunca moralim yerine geliyor. Şu anda kızım tam 4 aylık oldu 5,5kg. hala kaç günlük diye soranlar var, acıyarak bakanlar var ama eskisi kadar takmıyorum alıştım hehalde, sizlerden aldığım moral ve destek çok etkili oldu. Kızım dünyalar tatlısı, herşeyden önce sağlıklı, maviş gözlerine kurban olurum ben kuzumun. Allah hepinizin kuzularına sağlıklı uzun ömürler versin

Tlaysi canim ben olsam inan hic aldiris etmem
inadina cikarim canim ;kafani takma kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…