Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu tombul bebek sevdasını anlamyorum, çocuklardada böyle 5 yaşında bir akrabamızın çocuğu var, sırtından yağlar löp löp fışkırıyor nerdeyse, azcık kilo verse babannesi başlıyor çok zayıfladı, iyi bakmıyor annesi diye. Bende dayanamadım artık, obez oluyor torunun obez biraz az yedirsin annesi zaten dedim...
Hakikaten şirin olsun diye birçok kişi sağlığı falan düşünmüyor. kilo alımında sorun yoksa o bebek sağlıklı ve normaldir, diğerleri düşünsün.
Kızım 2,5 aylık ama çok minik, dışarıya çıktığımda insanların "bebeğe bak ne kadar minik, prematüre mi ? prematüre olmadığından emin misin? neden bu kadar zayıf? sütün mü yaramıyo? hiç bu kadar küçüğünü görmedim, ay nasıl bakıyosun? ben tutamazdım, neden bu kadar küçük?" gibi konuşmaları karşısında sinirlerim bozuluyor. Gezmeyi çok sevmeme rağmen moralim bozulmasın diye kızımla dışarıya çıkamaz oldum. Eşim kimseye aldırış etme diyor ama benim çok hassas bir yapım var çok üzülüyorum... Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?
onların o kadar güzel bi bebeği olmamıştır kıskançlıktann yapıyorlar diye düşünürdüm çünkü apaçık öyle..Akıldaneler...
Kızım 2,5 aylık ama çok minik, dışarıya çıktığımda insanların "bebeğe bak ne kadar minik, prematüre mi ? prematüre olmadığından emin misin? neden bu kadar zayıf? sütün mü yaramıyo? hiç bu kadar küçüğünü görmedim, ay nasıl bakıyosun? ben tutamazdım, neden bu kadar küçük?" gibi konuşmaları karşısında sinirlerim bozuluyor. Gezmeyi çok sevmeme rağmen moralim bozulmasın diye kızımla dışarıya çıkamaz oldum. Eşim kimseye aldırış etme diyor ama benim çok hassas bir yapım var çok üzülüyorum... Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?