Kızım 2,5 aylık ama çok minik, dışarıya çıktığımda insanların "bebeğe bak ne kadar minik, prematüre mi ? prematüre olmadığından emin misin? neden bu kadar zayıf? sütün mü yaramıyo? hiç bu kadar küçüğünü görmedim, ay nasıl bakıyosun? ben tutamazdım, neden bu kadar küçük?" gibi konuşmaları karşısında sinirlerim bozuluyor. Gezmeyi çok sevmeme rağmen moralim bozulmasın diye kızımla dışarıya çıkamaz oldum. Eşim kimseye aldırış etme diyor ama benim çok hassas bir yapım var çok üzülüyorum... Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız?
bsağolun kızlar ya moral verdiniz.Kuzucuğum benim gözümde normal ama bu tepkilerden sonra ben de şüpheye düştüm.Kızım 3110gr. doğmuştu, sadece annesütü veriyorum şu anda 2,5 aylık henüz daha 4600gr. sütüm beslemiyodur diye mama vermeye bile çalıştım biberon almadı, oysa ki sütüm var. Aslında ayda ortalama 600gr. alıyor, doktoru bebekler ayda 600-1000gr. arası kilo alır diyor. Doktorum gerek görmediği halde idrar kültürü istedim, iki gün hastanede idrar almaya çalıştım, bütün gün internette az kilo alma sebeplerini araştırıyorum. Yani kısacası çok kafaya takıyorum elimde değil paranoyak olmak üzereyim imdaaaaat......
Canlarım çok sağolun moral verdiniz. Kızımı alıp çıkacam dışarı kim ne derse desin tersliyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?