- 28 Aralık 2019
- 1.207
- 3.841
- 43
Kime göre kötü? Neye göre kötü?isim konduktan sonra evet elestirmenin yarari olmaz ama cidden kötü olan isim fikirlerinde aileyi sogutmanin gerekli olduğunu düşünüyorum ben Eki Görüntüle 3493220
cocuga yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime göre kötü? Neye göre kötü?isim konduktan sonra evet elestirmenin yarari olmaz ama cidden kötü olan isim fikirlerinde aileyi sogutmanin gerekli olduğunu düşünüyorum ben Eki Görüntüle 3493220
cocuga yazık
benekli kartal neye göre kötüyse maria neva da ona göre kötüKime göre kötü? Neye göre kötü?
Ay siz de ya.Kime göre kötü? Neye göre kötü?
Anlatmak istediğim kötü de olsa anne babanın tercihi kimseyi ilgilendirmez. Fikirleri sorulmadikca insanları böyle sikitiya sokacak kadar yorum yapmak kimsenin haddine değil.Ay siz de ya.
Ne demek neye göre kötü.
Çok mu optimistsiniz anlamıyorum ki.
Gayet açık degil mi ?
Hanımefendi fikir sormuş zaten.Anlatmak istediğim kötü de olsa anne babanın tercihi kimseyi ilgilendirmez. Fikirleri sorulmadikca insanları böyle sikitiya sokacak kadar yorum yapmak kimsenin haddine değil.
Neden saygı duymak ve duracağı yeri bilmek bu kadar zor ve anlaşılmaz bazıları için acaba.
Anlatmak istediğim kötü de olsa anne babanın tercihi kimseyi ilgilendirmez. Fikirleri sorulmadikca insanları böyle sikitiya sokacak kadar yorum yapmak kimsenin haddine değil.
Neden saygı duymak ve duracağı yeri bilmek bu kadar zor ve anlaşılmaz bazıları için acaba.
Ben buradaki üyelerin isme yorum yapmasından bahsetmiyorum. Konu sahibi yorumlarını istemiş zaten. Konu sahibinin çevresindeki elstirenlerden bahsediyorum.Hanımefendi fikir sormuş zaten.
Bu üçüncü konusu.
Sizinkinin yine bir çağrışımı var benim hilal isimli kızıma buyuk dedesi bilal diyoBenim oğlumun ismi Arel kökeni Türkçe dürüst kişi demek ama ona bile Ariel mi yahudi ismi mi diye sorup duruyorlar
Evet sormuş. Ama serzenişi burdakilere değil zaten. Etrafında sürekli eleştirip yorum yapanlara. Ben de onlardan bahsediyorum.fikir sormuş ya hani konu sahibesi
Meryem isminin İngilizcesi MaryMeryem isminin İngilizcesi
Sanırım temiz kadın gibi bir manası var ( manevi manada temiz )
yani maya vb isimlerden daha saçma değilSelam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Evet sormuş. Ama serzenişi burdakilere değil zaten. Etrafında sürekli eleştirip yorum yapanlara. Ben de onlardan bahsediyorum.