- 18 Ocak 2018
- 2.734
- 7.097
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son dönemlerde çok duyuyorum yabancı isim koymak isteyenleri. Arkadaşım Bella koymayı düşünüyor mesela.Selam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Eva Neva, Maria Neva ismi herkese nasip olmaz kıskanç karı Hale.Bu konuyu daha kaç kere açacaksınız? Anladık Maria koyacaksınız. Bu saçma kombinasyonla ilgili sabaha kadar dalga geçerim ama bana ne, bize ne. Siz sevmiş koymuşsunuz. Gerisi kimseyi ilgilendirmez bence.
Anne faktörü nerede burada hocam kabullenmiş yaniBen öğretmenim. Bir öğrencimin adı Maria.
Bulunduğumuz yer turizm bölgesi olduğu için annen Rus mu dedim. (Soyadı Türkçe)
Yok hocam babam zamanında Maria diye birine aşık olmuş adını da bana vermiş dedi
Bu da böyle bir hikayemdir. Niye anlattım bilmiyorum
Ay bunu arıyordum bende. Annem çok bakardı. Hatırladığım upuzun çizmeleriMarimar
isim konduktan sonra evet elestirmenin yarari olmaz ama cidden kötü olan isim fikirlerinde aileyi sogutmanin gerekli olduğunu düşünüyorum benGerçekten beni yada bir başkasını hiç ilgilendirmedigi için Maria ismiyle ilgili olumlu yada olumsuz bir yorum yapmayacağım.
Siz de kimsenin yapmasına izin vermeyin..kimsenin haddi degil sizin kendi çocuğunuza vereceğiniz isimle ilgili yorum yapmak.