Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki sizin bileceginiz bi durum ama ben kendim yurtdışında dogup buyumeme ragmen kizima halis muhlis turk ismi koymanin en dogrusu oldugunu dusundum hep, oylede yaptik. Ileride sorun yasarmi kiziniz belki iste dinini sorgulayabilirler. Bu acidan sorun yasar belki. Onun haricinde sorun olmaz bence.Selam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
Meryem anayı düşünürsek antik çağ neredeyse. Anne baba ne isim koyarsa koysun kime ne ama 2 bin yıllık eski ismi ben koymazdım.Maria çok demode değil mi artık, yaşlı ismi direkt ben sevmiyorum. Maria Neva kombinasyonu da çok kötü kusura bakmayın.
Arkadasım esiyle Pariste tanıstı,hamileliğini orada öğrendi ve kızının adı Paris.Türkiye de yasasaydık bu ismi düşünmezdik sacma olur her zaman isim konusu döner bıktırırdı dedi.Haklı.Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Ciddi misiniz ?Mari koysaydınız olurdu ama Maria olmaz sınıf listelerimiz bu isimlerle dolu
Bir yorumu beğendim öyle diyen yalan yok bana da özenti geliyor; ha işte biri yabancı olur ebeveynlerden, yurtdışında doğum olur (sanırım vatandaşlık için falan öyleymiş) anlarım da yoksa neden olsun ki bence de ama tabi sizin bileceğiniz iş, sonuçta hayali kurulan bir olay, böyle hayal etmişsinizdir…Selam Kızlar,
Hem benim hem de eşimin bekarken sevdiğimiz isim vardı Maria evlenince böyle olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştik. Bizde doğacak olan kızımıza Maria Neva ismini vermek istiyoruz. Fakat hem aileler hem arkadaş ve toplum demediğini bırakmadı. Yabancı ismi siz yabancı mısınız vs vs.
Bu konulara çok takılmıyoruz ama ileride kızımız için sorun olma endişesi var içimizde.
Sizin düşünceniz nedir?
değilim tabi ki bize ne insanların koyduğu isimden ciddi olarak düşüncem Maria yabancı bir isim ise Ayse de Fatma da o kadar yabancı bir isimCiddi misiniz ?
Şimdi de Maria mı nufus dairelerini şenlendirdi hshs
merhaba, benim kızımın kv sinin ismi maria yani dünürüm 72 yaşında kimlikte zeliha sanırım ama herkes maria diyo,Selam Kızlar,
Sizin düşünceniz nedir?