Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) tabi karıştırın bu gidişle x bebek olacak adıEylul guzel masal güzel bir tanede farkli ben söyleyim kafaniz biraz daha karışsın Defne de cok guzel bir isim
aslında iki isimdi eylül elif e karar vermiştik ama ben 2 isim istemedim. Eşim elif diye diretti baya ben de o kadar diretince hayır dedim :)Eylül ve mira güzel bence.
Masalı nedense çocukken sadece yakıştırabiliyorum bi insana. 20li yaşlarında Masal Abla veya daha ilersinde Masal teyze falan tuhaf geliyo
çok teşekkür ederim ismini kısaltmalarını istemem atabi. Eylül ve masal çevremde hiç yokDoğuma çok var daha bence acele etmeyin. İz çok kısa ve anlaşılması zor, mira bu ara çok var ve hira miray gibi isimlerle çok karışıyor buna rağmen güzel, lavinay çok uzun arkadaşları ve çoğu insan lavin diye seslenecek büyük ihtimalle buna hazırlıklı olun, eylül ve masal güzel ve alışılmış isimler çevrenizde çok yoksa düşünebilirsiniz. Ben bütün seçenekleriniz hakkındayorum yaptım asıl karar sizin, sağlıkla gelsin inşallah
En iyisi sona doğru kura çekinaslında iki isimdi eylül elif e karar vermiştik ama ben 2 isim istemedim. Eşim elif diye diretti baya ben de o kadar diretince hayır dedim :)
iz olsun diyor şimdi. Bu dünyaya bi iz bırakalım diyor :) ayak izini dövme yapmak istiyor ama tam karar vermiş değiliz . Eşim her gün farklı isimle geliyor :)
aslında 3 isme indirip kağıda yazıp çekelim dedim ama ismini de şansa bırakmak istemiyorum :)En iyisi sona doğru kura çekin
İsmiyle yaşasın inşallah sağlıcakla gelsin
Bebek konusunda bana da en zor gelen şey isim koymaktı. Biz beğeniyoruz onlar ömür boyu taşıyor. Biz o yüzden ikişer isim koyduk istediklerini kullansınlar diye.aslında 3 isme indirip kağıda yazıp çekelim dedim ama ismini de şansa bırakmak istemiyorum :)
ne kadar zormuş yahu
ya bu sefer de 2 isme birden çağırdıklarında bakacaklar sırf o yüzden 2 isimden vazgeçtimBebek konusunda bana da en zor gelen şey isim koymaktı. Biz beğeniyoruz onlar ömür boyu taşıyor. Biz o yüzden ikişer isim koyduk istediklerini kullansınlar diye.
bir kızım olursa ece olucak adıseçemiyoruz arada kaldık hergün başka isimler geliyor aklımıza bi el atın teyzoşlar :)
kız kardeşim yeni doğmuş kızına verdi çok güzel bir isimbir kızım olursa ece olucak adı
kız kardeşim yeni doğmuş kızına verdi çok güzel bir isim
tez zamanda inşallah adı da hazır ne güzelbenimde annem çok sever bu ismi o yüzden istiyorum
Ömür boyu kullAcakları bişey bizde ömür boyu o koyduğumuzla hitap edicez. Çocuğum en çok duyduğu kelime olucak. Çok haklısınız karar verememekteaslında 3 isme indirip kağıda yazıp çekelim dedim ama ismini de şansa bırakmak istemiyorum :)
ne kadar zormuş yahu
evet teşşekkür ederim yorumlarınız içinÖmür boyu kullAcakları bişey bizde ömür boyu o koyduğumuzla hitap edicez. Çocuğum en çok duyduğu kelime olucak. Çok haklısınız karar verememekte
Daha var doğuma bu sürecte iyice düşünürsünüz
bebek için erken düğüne 5 ay var canım ama olursa kızım ismi hazırtez zamanda inşallah adı da hazır ne güzel
hayırlı olsun diyeyim o zaman canım :)bebek için erken düğüne 5 ay var canım ama olursa kızım ismi hazır
yigenim Elif. cok hoş isim.seçemiyoruz arada kaldık hergün başka isimler geliyor aklımıza bi el atın teyzoşlar :)