- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar ilginc ya..Hmm evet farkli imis Allah kolaylik versin. Pes etmeyin insallah düzelecektir zamanla. Benim kardesim direncli epilepsiydi ilgi ve tedaviyle o bile düzeldi. Iki yil evvel özel egitim sinifinda iken suan normal sinifa gidiyor ve tesekkür aldi son dönemde. Asla pea etmeyin bilincli anne cok önemli. Bendeki durum farkli ama benzer durumlar da var. Mesela harfleri de ters yazdigim oluyor. Eşim cok sasiriyor bu halime. Öğretmenlerim düzeltemedi ugrassalar da. Mesela A harfini tepesi asagi yazarim ve okurken onu ters yazdigimi da farketmem. Bir de kendi alfabem var. Kimse anlamaz yazdigimi onla yazarsam. Taa 2. Siniftan beri özel seylerimi o alfabe ile yaziyorum. Baska sorunum olmadigi icin okulda basariliydim hep.
Cogu zaman bu sekil gezdiriyorum boxer diyen arkadaslar oldu zaten genel olarak boxer ve kulot giyiyor. Denemedigim sadece pazarlardq satilan beyaz çamaşır don kisa cocuklar icin bi o kaldi. Onu denicem. Ama kasinti degil kesinlikle buna eminim sunnet edilmis cocuklar gibi kiyafetini çekiyor onden ve arkadan.evde,bi müddet sadece elbise giydirseniz?
Tam da bu iste. Orasina bisey degmesini istemiyor cok rahatsiz oluyor. Kiyafetlerim sıkısıyor anne diyor. O nedenle eli hep orasinda. Cekistiriyor sunnet olmus cocuklar gbiEtek giydirin
Orasına birşey değmesin
Dikişler cidden dokunup rahatsız edebilir
Yok yok asla o tur seyleri olmuyor sadece kilot altina etek disinda kiyafet giyince rahatsiz oluyir. Kulot boxer pijama sort pantolon hep bunlardan rahatsiz oluyor sürekliUyurken hic gozlemlediniz mi? Eli poposunda oluyor mu? Entorobius bir parazit turu ve anal bolgede ciddi kasinma yapar ozellikle geceleri, kiz cocuklarinda da sik gorulur. Bence bir doktor gorsun kizinizi
Benim kizimda da oluyor surekli bir cekistirme hali araya giriyor diyor, rahatsiz, bol da olsa dar da olsa ayni seyi yapiyor temizliginden emin misin peki? O da rahatsiz edip cekistirebiliyor.Yok yok asla o tur seyleri olmuyor sadece kilot altina etek disinda kiyafet giyince rahatsiz oluyir. Kulot boxer pijama sort pantolon hep bunlardan rahatsiz oluyor sürekli
Temizliğinden eminim cok titiz anneyimdir. Aynen bol da olsa dar da olsa çekiyorBenim kizimda da oluyor surekli bir cekistirme hali araya giriyor diyor, rahatsiz, bol da olsa dar da olsa ayni seyi yapiyor temizliginden emin misin peki? O da rahatsiz edip cekistirebiliyor.
Temizlik derken banyo degil canim tuvaletini yaptiktan sonra yikama isi.. islak mendil kullanmiyorsun degil mi?Temizliğinden eminim cok titiz anneyimdir. Aynen bol da olsa dar da olsa çekiyor
Tam da bu iste. Orasina bisey degmesini istemiyor cok rahatsiz oluyor. Kiyafetlerim sıkısıyor anne diyor. O nedenle eli hep orasinda. Cekistiriyor sunnet olmus cocuklar gbi
Merhaba konuyu okurken yorumunuz dikkatimi çekti benim kızım aşırı konuşmaz normal ama inanılmaz hareketli hic durmaz bir çok sakar ve eli agir bir cocuk yani mesela 3 yasında hep düşer ortopedi vs. Gördü sorun yok gözlük kullanıyor ondandir diyorlar ama doktor ondan olmaz diyor yorumuzunu görünce kızım geldi aklıma mesela ayakkabısını giyecek ayağını hic oynatmaz uzatır bekler kızım ayağını sok derim hiccc duymamazlıktan gelir birşeyler içerken bardaktan mutlaka üstüne döker çok düşer sakarlık var boyle olma ihtimali varmı ki nasıl anlaşılır bu tanı nasıl konulur çocuklara acabaDehb dikkat eksikliği ve hiperaktivite demek cok konuşma hareketli olma sakarlık belli başlı özellileri
Merhaba dilerseniz bi çocuk psikiyatrisitine goturebilirsiniz en iyi teşhisi onlar koyar ama 3 yaş icin erken olabilir ben oğlumu 4 yaşında iken anasınıfına vermiştim oglum sınıfa uyum saglayamadi oturulması gereken yerde kalktı oyun oynanacağı zaman oturdu 2 3 hafta gitti zaten gitmek istemedi öğretmende saolsun hic ilgilenmedi oğlum icin şuursuz hareketleri var demişti hic unutmam o zaman zaten okuldan aldim bize ve kardeşine cok vurma huyuda vardi bu gibi sebeplerden dolayı goturdum. o zamanlarda benim oglum cok konuşmazdı ama hareketli ve sakardıMerhaba konuyu okurken yorumunuz dikkatimi çekti benim kızım aşırı konuşmaz normal ama inanılmaz hareketli hic durmaz bir çok sakar ve eli agir bir cocuk yani mesela 3 yasında hep düşer ortopedi vs. Gördü sorun yok gözlük kullanıyor ondandir diyorlar ama doktor ondan olmaz diyor yorumuzunu görünce kızım geldi aklıma mesela ayakkabısını giyecek ayağını hic oynatmaz uzatır bekler kızım ayağını sok derim hiccc duymamazlıktan gelir birşeyler içerken bardaktan mutlaka üstüne döker çok düşer sakarlık var boyle olma ihtimali varmı ki nasıl anlaşılır bu tanı nasıl konulur çocuklara acaba
dikkatini dagitin bence..Evet uzerine gitmemeye calisiyorum. Ama bazen elimde degil her an her dakika eli oralarinda.. ozellikle cok cocuklu ortamlara girince acayip dikkat cekiyor ve rahatsiz oluyorum malesef
Kizinizin daha once takintilari varmiydi bu ilk takintisimi benim oglumun 3 yasindan beri surekli degisen takintilari var suan daki takintimiz surekli tuvalete gitmek gunde hic abartmiyorum 60 70 defa tuvalete gidiyor ondan once ellerini surekli yikiyordu surekli ellerim yapis yapis diyordu ayakkabi bagciklarini sikmak daha once ic çamaşırı degsimek her tuvaletten sonra, tişört değiştirmek su bile değse 3 4 ay geçiyor biri bitiyor biri basliyor benim oğlum dehb li ve disleksi si var