• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne kuzenlermis arkadas

Bizdede o kuzenlerden var bolca. Ama benimki kiskanmak degil. Birkaci evli birkacida esime abi diyecek yasta. Esim soguktur zaten asla benden baskasina yakin olmaz. Yapacagin tek sey mesafe ve cok gidip gelmemek. Bizim kuzenler cok gider gelirler mesela ben 1 yillik evliyim. Bu asiri lackaliktan hoslanmadim hemen mesafemi koydum once yadirgandim ama sonra duruma alisildi. Suan kafam rahat ben davet etmezsem asla gelemezler

Inşallah evlenince bizim de öyle olur. Simdi nisanlim ailesiyle yasadigi icin teyzelerinin evine istedikleri gibi girip cikiyorlar ama bizim evimizin öyle olmamasi gerekliligini anlarlar yadirgasalar da..

Burada tek hatali esiniz bence.

Esimin de baska amcalardan bir kiz vir erkek kuzeni var. Erkek olanin sevgilisi bu kiz kuzenden rahatsiz cunku asiri yakin ve sinirsiz davraniyor. Sahsen ben de kuzenlerimle yakin biriyim ama bu durum bana bile asiri geldi. Fakat ayni kiz esime o kadar yakin olamiyor ve saygi duyuyor. Ve 3 kuzenin arasinda yas farki falan da yok yani esimi buyuk gordugunden degil bu, tamamen esimin koydugu sinirlardan.

Ustelik babanizin davetini kabul etmeyip kuzeniyle olmasi cidden yanlis olmus.

Bu durumu dile getirmeli miyim dersiniz.. yani gercekten babama cok ayip oldu ve bemde cok kizdim üzüldüm kendi icimde. Bunu uygun bir lisan ile iletmem gerekir mi

. Sizin akrabalik iliskinize karisacak degilim ama bizimle ilgili olan yerlerde durmalari gerektigini soylersin gibi bir muhabbet gecmisti cok oncesinde.bende konusursaniz topu benim üzerime at nisanlim sevmiyor hoslanmiyor de dedigim icin oldu. Tabi kendi aralarinda baska da konusmuslardir ama ben de ayrintili tekrar tekrar soran biri degilim ona karsi
Erkek adam topu sevdigi kadinin uzerine atmadan sert yapar karsidakine. Nisanlinin yasi kac?

nişanlınızın kendi başına tavır göstermeyecegini bildiği icin, bu kadar cüretkar bu adam. ben bunu bilir bunu söylerim.

asıl hizaya getirilmesi gereken nişanlın !
ama bi yandan da şunu unutma evlenince kapını kapattığında hic kimse zorla senin evine giremez. için rahat olsun. baktın olmuyo ottan boktan bi kavga çıkarırsın giremezlerr. herkes haddini sınırını bilsin..nişanlın rahatsiz olmuyor anlaşılan. sıkma canını eşin koyamazsa mesafe sen koyarsın.

nişanlınızın kendi başına tavır göstermeyecegini bildiği icin, bu kadar cüretkar bu adam. ben bunu bilir bunu söylerim.

asıl hizaya getirilmesi gereken nişanlın !
ama bi yandan da şunu unutma evlenince kapını kapattığında hic kimse zorla senin evine giremez. için rahat olsun. baktın olmuyo ottan boktan bi kavga çıkarırsın giremezlerr. herkes haddini sınırını bilsin..nişanlın rahatsiz olmuyor anlaşılan. sıkma canını eşin koyamazsa mesafe sen koyarsın.

Nisanlim rahataiz kaldığını bana söyledi. Kirmak istemediğini ama çözmek istedigini söyledi. Bende yol yakinken söyle hoslanmadigimizi sana kirilma olasiliginda topu uzerime at dedim. o da bana eğer arayip sorarsa benim istemedgimi söyle gec dedi. Yani ikimizde böyle bir karara vardik. Bakalim evlilikte ne olacak..

yani o kadar yüzsüz bir de arayıp size mi soracak kuzen müsveddesi. dedigim gibi simdiden samimi olmayın evinizi kuruncada ayni samimiyeti bekleyip evlenince de aynı şeyi yapmak isterler. evinizden çıkmazlar. şimdi birazcık evlenince de tamamen kesersiniz ilişiginizi. allah mesut etsin nişanlınızı ve sizi de.

evlendiğinizde nişanlının kuzenlerine rest çekeceğine, sınır çizeceğine inanıyor musun?
sonra konu "sen ailemi sevmiyorsun, istemiyorsun" temalı kavgalara dönmesin.
çünkü seni ve babanı hiçe sayıyor. babanın davetini kuzen için reddetmesi, erkek kuzeninin öküzlüğünü normal karşılaması, mevzuyu senin üstüne atması hiç iyiye işaret değil bence.
ör: kız kardeşimin eşinin dayısı düğün gecesi, kadınların uyuduğu odaya daldı. wc ararken yanlış kapıyı açmışmış. o gün tüm bağı kopardı kızkardeşim. asla görüşmezler senelerdir.
ben bu erkek kuzenin davranışından, cesaretinden işkillendim.

O sagolsun dikkatli davraniyor ama getir götürünu de yaoiyor. Tavirlarindan rahatsiz kaldigimi gorumcem farketmis. Ben rahatsiz kalmayim diye sürekli kuzenini abisinden uzaklastiracak sekilde ayarliyor. Ve hem nisanlim hem kardesi dediler ki nisandan sonra bir haller oldu ne bu yakinlasma cabasi diye.. bu rahatsiz edici bir durum cidden
Şöyle de bir şey demek istiyorum benim nişanlımda kuzenim bu arada belirteyim de...:KK51: Yani zaten dinimizde sakınca yok ve kızda beğeniyor olabilir sonuçta

Back
X