Kizimin takıntıları

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Arkadaslar merhaba. Ufak bir problemim var. Benim 5 yasinda kizim var ve son 3 aydir elini durmadan poposuna goturuyor. Diyorki anne kilodum sıkısıyor araya :) ama bu durum oyle bir hl aldiki eli surekli poposunda ve ne yazik ki on ymtarafi da sıkısıyormus.
Takintisi artarak devam ediyor. Her markanin farkli kilodundan aldim. Belki kaliplari degisiktir diye ama ne yazikki git gite takintisi artiyir. Toplum icinde de eli surekli orasinda video ceksem foto ceksem bi izliyorum yine o sekilde elleri hep arkasinda yada onunda cekistiriyor. Napmaliyim bu durumda. Benim gibi bu sekilde yasayan ve kirtulan arkadaslar varsa ltf.

Acaba kasintisi mi var? Boxer iyi bi cozum olabilir bencede. Uzerine gitme zamanla birakir belki

Acaba kasintisi mi var? Boxer iyi bi cozum olabilir bencede. Uzerine gitme zamanla birakir belki
Evet uzerine gitmemeye calisiyorum. Ama bazen elimde degil her an her dakika eli oralarinda.. ozellikle cok cocuklu ortamlara girince acayip dikkat cekiyor ve rahatsiz oluyorum malesef

Kısa vadede kilot giydirmeyin evde

Gözlemleyin

Gerçekten kaçtığı için mi eli orada alışkanlık mı yapmış
Evet bunu da denedim bu defa oijamalardan sortlardan rahatsiz oluyor

Kizinizin daha once takintilari varmiydi bu ilk takintisimi benim oglumun 3 yasindan beri surekli degisen takintilari var suan daki takintimiz surekli tuvalete gitmek gunde hic abartmiyorum 60 70 defa tuvalete gidiyor ondan once ellerini surekli yikiyordu surekli ellerim yapis yapis diyordu ayakkabi bagciklarini sikmak daha once ic çamaşırı degsimek her tuvaletten sonra, tişört değiştirmek su bile değse 3 4 ay geçiyor biri bitiyor biri basliyor benim oğlum dehb li ve disleksi si var

Disleksi konusunda bende muzdaribim henuz doktora goturmedik ama en yakin zamanda goturcez bazi harfleri soyleyemiyir peltek konustigu harfler var. Bazi kelimeleri 5 yasinda olmasina ragmen soyleyemiyor yada kelimenin sonunundaki harflerin yerlerini degistirerek söylüyor. Dehb nedir bilmiyorum. Takinti olarak ta tirnak yeme takintisi var oyle yemiski dun acisindan agladi. Aslinda sakin bir kizim var ama takintilari ve cok konusuyor olmasi beni yıpratıyor uzuyor. Cok konusuyor oyle ki konusmadigi zamanlar tekerleme yada sarki nakaratlarini tekrar tekrar söylüyor

yorumu okurken ‘normal değil’ dedim içimden ama sonra anladım. ‘Normal’ kelimesini yanlış anlamazsınız umarım. Ama dehb’li çocuklar takıntılara çok müsaitler yapı olarak.

Konu sahibi; sizin kızınızda takıntı yapmış olabilir

Boxer giydirin demek istiyorum.
Baktinız mı bu durum belki psikolojik olabilir mi diye meraklandim.

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…