- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Ya bir görevli, öğretmen, müdür bu cümleleri nasıl kuruyor?Asla yok. Daha fazlası olsaydı emin olum idare bunu bize elli kere söylerdi zaten okul müdürü de kızınızın adı çıkmış 9 a inmez 8 e dedi
Daha fazlası olsaydı çoktan bilgi verirlerdi
Valla kimseye yalan borcum yokYa bir görevli, öğretmen, müdür bu cümleleri nasıl kuruyor?
Psikoloğa bile götürsen düzelmez, kızın adı çıkmış 9 a inmez sekize... eski konulara baksam daha var ama hatırlayamadım şimdi. Burada öğretmen, müdür, okul görevlisi bir sürü üye var, yazın da bilelim hangi seviyeye gelinirse gelsin siz bunları söylüyor musunuz?
Ben bunların sizin ifadeleriniz olduğunu düşünüyorum.
Siz yurtdışındasınız sanırım. Konuya uzaklardan baktığınızı seziyorum. Okuldakiler bilime, psikolojiye inanmadıklarından değil artık sabırları kalmadığından ve öğrencinin okuldan ayrılması gerektiğine inandıklarından bunları söylemişlerdir diye düşünüyorum. Konu sahibini öğretmen arayıp acilen okula çağırmıştı ama kendisi bir hafta boyunca gitmemişti mesela. Yani bu duyduğu cümleler sebep değil sonuç. Artık bir birikmişlik varYa bir görevli, öğretmen, müdür bu cümleleri nasıl kuruyor?
Psikoloğa bile götürsen düzelmez, kızın adı çıkmış 9 a inmez sekize... eski konulara baksam daha var ama hatırlayamadım şimdi. Burada öğretmen, müdür, okul görevlisi bir sürü üye var, yazın da bilelim hangi seviyeye gelinirse gelsin siz bunları söylüyor musunuz?
Evet kesinlikle diğer çocukların hakkına giriliyor benimde istemediğim birşey, öğretmeni sus dediği halde kızım niye susmuyor bilmiyorumProblemli çocukları da kazanalım tamam da böyle çocukları kazanamaya çalışırken diğer 30 çocuğun hakkına giriyoruz.Sadece bu örnek için demiyorum.Ayrıca sadece derste konuşuyor diye bir öğrenci okuldan gönderilmez.
Tavsiye ettiğiniz diziyi eşimle birlikte izlicezNitelikste yeni bir dizi var; Adolescence diye. İzlerken daha bu konuyu görmediğim halde aklıma kızınız gelmişti. O kadar aklımda kalmış ki ilk onu düşünmüşüm. İsterseniz önce bi izleyip sonra üstüne yorumlar var onları da izlersiniz. İngilizceniz yoksa Türk psikologların da yorumlarını gördüm hatta Tülay kök hanımınkini de izledim. Bi bakmanızı tavsiye ederim.
Ya bir görevli, öğretmen, müdür bu cümleleri nasıl kuruyor?
Okuldan al demek kibarca biz okuldan atmadan siz okul degistirin ki orvun ogrenim hakki bitmesin demek .bu yuzden okuldan al derlerSize kimse okuldan al diyemez bu ne sacmalik egitim o cocugun hakki...hadi ozele verme imkaniniz olmasa ne olacak...hem de sadece konusuyor diye aaaa çıldırma geldi bana sabah sabah...ogretmenim saglikli olan cocugun okulunu degistirmek cunku adı cıkmıs yipraniyor suan ogretmenler cocugu gozunde karartmis...ama yinede bu karari sadece siz verebilirsiniz onlar yönlendirme bile yapmamaliyken direkt nasil okuldan al diyor...sinifa girdigi olaya hic deginmiyorum bile...el birligiyle ergen bir cocugu delirtmek mi istiyorsunuz ustune bide psikolog care olmaz diye tani koymuşlar...bence yol yakinken kendinize gelmelisiniz
Siz şiddet gösteriyor musunuzTavsiye ettiğiniz diziyi eşimle birlikte izlicez
Bilgi amaçlı ekşisözlükten okudum
Baya bir korktum şuan
Ya benim kızımda böyle olursa. Off keşke daha önce bu kadar ciddiye alsaydık o kadar pişmanım ki
Asla hayatta kızıma vurmam, hakaret etmem. Hatta bana diyorlar sen çok sabırlısın diye ancak kızıma çok bağırıyorumSiz şiddet gösteriyor musunuz
Eşiniz?Asla hayatta kızıma vurmam, hakaret etmem. Hatta bana diyorlar sen çok sabırlısın diye ancak kızıma çok bağırıyorum
Bir şeyi tekrar tekrar söylettiğinde bağırıyorum başka türlü anlamıyorum
Anlatmadığım hiç birşey yok bize söylenen bunlar. Hatta toplantıda başka birşey var mı dedik. Sosyal bilgiler öğretmeni yok sadece çok konuşuyor ders bölünüyor dediHiç bir şekilde bir öğretmenin öğrencisi ile bu şekilde konuşmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum. Ama konu sahibinin anlatmadığı neler oldu ki insanlar çocuğu apar topar sınav döneminde okuldan gönderiyor.
Kızım 5. Sınıfa gidiyor. Hep özelde okudu. Hiç dönem ortasında gelen öğrenci olmadı.
Bir arkadaşımın eşi orta okulda öğretmen. Sorunlu öğrencileri var. Sınıfta konuşmak ne ki, çocuğun yapmadığı yok. Ama okuldan gitmiyor.
Eşimde vurmaz, benden daha sakindir ben daha otoriterimEşiniz?
Kızınıza dava açılmış o ne olduEşimde vurmaz, benden daha sakindir ben daha otoriterim
17 nisanda mahkeme varKızınıza dava açılmış o ne oldu
Kızınız ne diyor? Neden yapıyor bunu? Ne savunması var? Gerçekten bi otorite eksikliği var evde. Gerekirse kredi çekin her hafta gitsin.17 nisanda mahkeme var
Birde bu durum
Artık birşeyler yapma zamanı geldi. Bir çok şey yaşandı 13 yaşa rağmen
Daha fazla görmezden gelemeyiz
Çıldırmamak elde değil gerçekten çok öfkeliyim size yahu insan çocuğunun durumunu ciddiye almaz mı?Tavsiye ettiğiniz diziyi eşimle birlikte izlicez
Bilgi amaçlı ekşisözlükten okudum
Baya bir korktum şuan
Ya benim kızımda böyle olursa. Off keşke daha önce bu kadar ciddiye alsaydık o kadar pişmanım ki
Arkadaşlarımında face hesabı var kötü birşey olduğunu düşünmüyordum dediKızınız ne diyor? Neden yapıyor bunu? Ne savunması var? Gerçekten bi otorite eksikliği var evde. Gerekirse kredi çekin her hafta gitsin.
Ne deseniz haklısınız geç kaldık biliyorumÇıldırmamak elde değil gerçekten çok öfkeliyim size yahu insan çocuğunun durumunu ciddiye almaz mı?
Kardeşim bundan 18 yıl önce 1. sınıfta dehb ve disleksi tanısı aldı. Yaşadığımız şehirde pedagog olmadığı için büyük şehire özel hastaneye gidiyorduk sizin gibi imkanımızda yoktu o zamanlar ama aile olarak hiç pes etmedik kardeşime elimizden gelen bütün desteği verdik.
Siz de bütün imkanlarınıza rağmen tamamen umursamazlığınızdan, bencilliğinizden çocuğunuzu kendi ellerinizle mahvetmişsiniz. Tebrik ederim sizi umarım geç kalmamışsınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?