- 11 Eylül 2020
- 2.265
- 537
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
aslında olması gereken şu , önce kızınız uyarılır. devam ettiğinide yazılı tutanak tutulup tekerar uyarılır. genelde tutatanak sayısı artıyor. ailel bilgilendirirlir sözleşme imzalanır. bunların hepsini disiplin kurulu yapar.merhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
Okul müdürü sınıfa girip herkesin içerisinde kızıma salak mısın sen,yarın bu okula adımını atmıcaksın demiş ve bu beni çok üzdü.toplantıda öğretmenler herhangi bir saygısızlığı yok,vurması küfür etmesi yok,sadece çok konuşuyor diyorlar.her gün defalarca anlatmamıza rağmen değişen birşey olmadı.
müdüre ergenlik çağına girmekte olan öğrenciye herkesin içerisinde salak mısın demeniz hiç hoş değil dedik,açıklama yapmaya çalıştı ancak bu birşeyi değiştirmez.
daha önce haksız yere kızımı suçladıkları ve kızımın birşey yapmadığı ispatlanmış konular oldu.Yani herşeyde kızımın adı geçiyor ve okulda kızımı almamızı istediler.ben hem öğretmenlere hak verdim hem kendimize kızdım,inanın herşeyi yüzümüze pat diye söylediler ağladım
psikoloğada gitse değişmez dedi öğretmenler
ordan çıktıktan sonra özel bir okula gittik kaydını yaptırdık.çocuk ve ergen psikoloğundan da randevu aldık.2 gündür uyku uyuyamıyorum
disisplin kurulu kararıyla okuldan alın eğer almasasanız en yakın okula kaydını biz geçirebiliriz diyebilir.Size kimse okuldan al diyemez bu ne sacmalik egitim o cocugun hakki...hadi ozele verme imkaniniz olmasa ne olacak...hem de sadece konusuyor diye aaaa çıldırma geldi bana sabah sabah...ogretmenim saglikli olan cocugun okulunu degistirmek cunku adı cıkmıs yipraniyor suan ogretmenler cocugu gozunde karartmis...ama yinede bu karari sadece siz verebilirsiniz onlar yönlendirme bile yapmamaliyken direkt nasil okuldan al diyor...sinifa girdigi olaya hic deginmiyorum bile...el birligiyle ergen bir cocugu delirtmek mi istiyorsunuz ustune bide psikolog care olmaz diye tani koymuşlar...bence yol yakinken kendinize gelmelisiniz
Kızınızda psikolojik olarak belki sıkıntı olabilir ama idarenin yaptığı şey yasal değil size okuldan alın diyemez tutanak tutulur disiplin kurulu toplanır o şekilde ceza verilir ve bu durumda okuldan atma cezası olmaz. Siz herhangi bir tutanak vs gördünüz mümerhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
Okul müdürü sınıfa girip herkesin içerisinde kızıma salak mısın sen,yarın bu okula adımını atmıcaksın demiş ve bu beni çok üzdü.toplantıda öğretmenler herhangi bir saygısızlığı yok,vurması küfür etmesi yok,sadece çok konuşuyor diyorlar.her gün defalarca anlatmamıza rağmen değişen birşey olmadı.
müdüre ergenlik çağına girmekte olan öğrenciye herkesin içerisinde salak mısın demeniz hiç hoş değil dedik,açıklama yapmaya çalıştı ancak bu birşeyi değiştirmez.
daha önce haksız yere kızımı suçladıkları ve kızımın birşey yapmadığı ispatlanmış konular oldu.Yani herşeyde kızımın adı geçiyor ve okulda kızımı almamızı istediler.ben hem öğretmenlere hak verdim hem kendimize kızdım,inanın herşeyi yüzümüze pat diye söylediler ağladım
ordan çıktıktan sonra özel bir okula gittik kaydını yaptırdık.çocuk ve ergen psikoloğundan da randevu aldık.2 gündür uyku uyuyamıyorum
Notlari nasil? Okul başarisini engelliyormu?merhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
Öğretmen hangi uzmanlık bilgisiyle psikoloğun durumu değiştirmeyeceğini söylemiş acaba?merhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
Bunların hepsi siciline işleniyor. İşlenmemesi için okuldan alın diyorlar. Yoksa iş tutansk, kınama, uzaklaştırma, atma vb seklinde ilerliyor ama inatlasmanın manası yok, kız okulda istenmiyır, tüm öğretmenler hemfikir, velilerden de cok şikayet almıştır. dosyaya işlenmesin siz alın diyorlar genelde.Kızınızda psikolojik olarak belki sıkıntı olabilir ama idarenin yaptığı şey yasal değil size okuldan alın diyemez tutanak tutulur disiplin kurulu toplanır o şekilde ceza verilir ve bu durumda okuldan atma cezası olmaz. Siz herhangi bir tutanak vs gördünüz mü
Çok konuşup sınıfın huzurunu bozmaya hakkı yok.merhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
İdare öğrencinin sicili temiz kalsın, gittiği okulda yeni bir başlangıç yapabilsin diye iyi niyetli davranmış. Yoksa bu kadarını elbette biliyorlardırKızınızda psikolojik olarak belki sıkıntı olabilir ama idarenin yaptığı şey yasal değil size okuldan alın diyemez tutanak tutulur disiplin kurulu toplanır o şekilde ceza verilir ve bu durumda okuldan atma cezası olmaz. Siz herhangi bir tutanak vs gördünüz mü
evet kesinlikle oyle.disiplin kurulu toplanir ve dilekceler alinirsa her ogretmndeb cocugun siciline isler gidecegi liseyi herseyi etkiler .okul idaresi iyi niyetli gayetİdare öğrencinin sicili temiz kalsın, gittiği okulda yeni bir başlangıç yapabilsin diye iyi niyetli davranmış. Yoksa bu kadarını elbette biliyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?