- 4 Ekim 2012
- 16.586
- 32.804
- 798
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Müdür aksakallı mı bu arada, adam evliya değil hatırlatayım. Bir değil beş değil yahu, sinirlenmiş argo bir kelime kullanmış. Cimer şikayetini gören milli eğitim müdürü oldu der kapatır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak öğretmenler haklı olsa da bu 2 konuya kızdımOkulda ki ogretmenler psikologa goturmeyin fayda etmez diye hukumde vermis yani siz bunuda normal mi buluyorsunuz yada idarecinin cocuga salak salak diye konusmasi...ben hic bir cocuga bu sekilde yaklasmiyorum tarzima gore cokta yadirgadim canavardan bahsetmiyoruz 12 13 yasinda cocuk bu..
Ben öğretmenleri haklı buluyorum zaten kızımı savunmuyorum ama ne olursa olsun hiç kimse çocuğuna salak mısın denmesini istemez ortalık yerde bu daha kötü yapar çocuğuMüdür aksakallı mı bu arada, adam evliya değil hatırlatayım. Bir değil beş değil yahu, sinirlenmiş argo bir kelime kullanmış. Cimer şikayetini gören milli eğitim müdürü oldu der kapatır.
Böyle teselli ediyorsunuz herhalde kendinizi. Çocugunuzla ilgilenmiş olsaydınız bu sorunlarla ilgilenmeye 13 yaşında başlamaya niyetlenmezdiniz. Önce kendinize dürüst olun. Kurban psikolojisinden çıkın. Ne yaptığınızı, yapmadığınızı net bir şekilde değerlendirin ki bundan sonra hiç değilse çocuğa ihtiyacınızı sunabilin.Hanımefendi o kadarda değil
Sevgimizi tabiki gösterdik eşimde bende
Evet biz çekiyoruz ve şuan önlem almazsak daha da kötüye gidecek biliyorum bir an önce başlayalımdaha önce çocuğunuzun sahte hesap açıp ona buna tehdit mesajı atması konusunda, çocuğunuzun üstün zekalı olduğu ilerde bilgisayar konusunda bir deha olabileceğini falan yazan üyeler olmuştu ve nasıl aklına gelmiş bunu yapmak demek ki çok akıllı çocuk falan demişlerdi. başka üyeler de acil yardım alması gerektiğini söylemişti. ama siz ilk yazdığım yorumları ciddiye aldınız belki de ve yardım da almadınız. şimdi en azından bir yardım alın mutlaka. uzaktan insanlar konuşur ama sorunu siz çekerken yalnız kalırsınız. umarım her şeyi düzene koyarsınız.
Daha ne kadar kötü yapabilir ki. Yıllarca olanları bir kenara koydunuz yani öyle mi… ayyynı bizim burdaki veli profili. Kendisi yapmıştır yapacağını ama iki gün önce dersten attın diye seni psikoloji bozmakla suçlar… insanlarla uğraşmayı bırakın sorunu yaratanın kendiniz olduğunu kabullenin. Müdür sizin yüzünüzden öfke patlaması yaşamışBen öğretmenleri haklı buluyorum zaten kızımı savunmuyorum ama ne olursa olsun hiç kimse çocuğuna salak mısın denmesini istemez ortalık yerde bu daha kötü yapar çocuğu
Hayır, suçun temeli tabiki biziz ve benim o gün toplantıda ağlamamın sebebi okuldan atılma durumu değildi aslında, rehber öğretmenin kızımın hakkındaki düşüncelerini söylerken kendimize olan kızgınlığımıza ağladımBöyle teselli ediyorsunuz herhalde kendinizi. Çocugunuzla ilgilenmiş olsaydınız bu sorunlarla ilgilenmeye 13 yaşında başlamaya niyetlenmezdiniz. Önce kendinize dürüst olun. Kurban psikolojisinden çıkın. Ne yaptığınızı, yapmadığınızı net bir şekilde değerlendirin ki bundan sonra hiç değilse çocuğa ihtiyacınızı sunabilin.
Şöyle birşey diyim o zamanDaha ne kadar kötü yapabilir ki. Yıllarca olanları bir kenara koydunuz yani öyle mi… ayyynı bizim burdaki veli profili. Kendisi yapmıştır yapacağını ama iki gün önce dersten attın diye seni psikoloji bozmakla suçlar… insanlarla uğraşmayı bırakın sorunu yaratanın kendiniz olduğunu kabullenin. Müdür sizin yüzünüzden öfke patlaması yaşamış
Evet çok haklısınız. Bütün suç öğretmenlerde. Şimdi özel okulda kızınızın gizli kalmış bütün yetenekleri açığa çıkacak emin olunŞöyle birşey diyim o zaman
Matematik öğretmeniyle 13 martta telefonla konuştum yani perşembe günü
Ertesi gün yani cuma günü kızım okuldan geldiğinde anne mat. Öğretmeni benimle ve arkadaşımla konuştu bana birdaha dikkat ediceğini biliyorum sana güveniyorum dedi diye söyledi
Bende bunu toplandı da söyledim
Öğretmende bana böyle bir konuşma olmadığını söyledi. Zaten salı günü oldu ver ertesi günü çarşamba günü benim dersim yoktu dedi
O an takvime bakmak aklıma gelmedi daha sonra baktım günleri yanlış söylüyor ve kızımı suçlu çıkarmaya çalışıyor halbuki kızımla konuşması cuma günü oldu ve dersi var o gün programa baktım
Ay dün ceza aldım ancak bugün yazıyorum.İlk psikoloğa mı götürdünüz psikiyatra mı
ben ilk önce psikoloğa randevu aldım o yönlendirirse psikiyara götürmem gerekiyormuş psikolog bu şekilde söyledi ama hangisi iyi olur bilemedim vakit kaybetmek istemiyorum
bende dürtüsellikten şüpheleniyorum çünkü yaptıklarının kötü birşey olduğunu fark etmiyor
ilaç kullandınız mı?
Kızınızda dikkat eksikliği mi var?merhaba,daha önce konu açmıştım kızımın sorunları ile ilgili.13 yaşında kızım ve okuldan devamlı şikayet aldık.en son okuldaki öğretmenler toplanıp idare ile birlikte eşimle beni çağırdılar.Bütün öğretmenlerin sıkıntısı derste konuşması,ön taraftan arka tarafa laf atıyormuş.ben asla kızım haklı demiyorum.dersi dinlemesi lazım.sus dendiği zaman susması lazım.
Okul müdürü sınıfa girip herkesin içerisinde kızıma salak mısın sen,yarın bu okula adımını atmıcaksın demiş ve bu beni çok üzdü.toplantıda öğretmenler herhangi bir saygısızlığı yok,vurması küfür etmesi yok,sadece çok konuşuyor diyorlar.her gün defalarca anlatmamıza rağmen değişen birşey olmadı.
müdüre ergenlik çağına girmekte olan öğrenciye herkesin içerisinde salak mısın demeniz hiç hoş değil dedik,açıklama yapmaya çalıştı ancak bu birşeyi değiştirmez.
daha önce haksız yere kızımı suçladıkları ve kızımın birşey yapmadığı ispatlanmış konular oldu.Yani herşeyde kızımın adı geçiyor ve okulda kızımı almamızı istediler.ben hem öğretmenlere hak verdim hem kendimize kızdım,inanın herşeyi yüzümüze pat diye söylediler ağladım
psikoloğada gitse değişmez dedi öğretmenler
ordan çıktıktan sonra özel bir okula gittik kaydını yaptırdık.çocuk ve ergen psikoloğundan da randevu aldık.2 gündür uyku uyuyamıyorum
Bir öğretmen o cümleyi kurduysa konu sahibinin anlattığından daha fazlası vardır. Bunu bütün eğitimciler bilir.Okulda ki ogretmenler psikologa goturmeyin fayda etmez diye hukumde vermis yani siz bunuda normal mi buluyorsunuz yada idarecinin cocuga salak salak diye konusmasi...ben hic bir cocuga bu sekilde yaklasmiyorum tarzima gore cokta yadirgadim canavardan bahsetmiyoruz 12 13 yasinda cocuk bu..
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinNitelikste yeni bir dizi var; Adolescence diye. İzlerken daha bu konuyu görmediğim halde aklıma kızınız gelmişti. O kadar aklımda kalmış ki ilk onu düşünmüşüm. İsterseniz önce bi izleyip sonra üstüne yorumlar var onları da izlersiniz. İngilizceniz yoksa Türk psikologların da yorumlarını gördüm hatta Tülay kök hanımınkini de izledim. Bi bakmanızı tavsiye ederim.
Tabi yalan söyleyen öğretmende hiç suç yokEvet çok haklısınız. Bütün suç öğretmenlerde. Şimdi özel okulda kızınızın gizli kalmış bütün yetenekleri açığa çıkacak emin olun
Asla yok. Daha fazlası olsaydı emin olum idare bunu bize elli kere söylerdi zaten okul müdürü de kızınızın adı çıkmış 9 a inmez 8 e dediBir öğretmen o cümleyi kurduysa konu sahibinin anlattığından daha fazlası vardır. Bunu bütün eğitimciler bilir.
Yaa sanki kabul edeceksiniz de…Asla yok. Daha fazlası olsaydı emin olum idare bunu bize elli kere söylerdi zaten okul müdürü de kızınızın adı çıkmış 9 a inmez 8 e dedi
Daha fazlası olsaydı çoktan bilgi verirlerdi
Asla yok. Daha fazlası olsaydı emin olum idare bunu bize elli kere söylerdi zaten
okul müdürü de kızınızın adı çıkmış 9 a inmez 8 e dedi
Yaptıkları bardağı tasirmis demek ki. Sahte profiller, saygısız tavırlar, tehditler ,simariklik vsvs. Çocuğunuzu kotulemiyorum ama gerçekler bu. Yaptıkları çok fazla kimsenin tahammülü kalmamıştır.
Konu yeni değil, çocukta problem yeni başlamadı kaç senedir var. Psikoloğun psikiyatristin tüm aileyi alıp tedavi etmesi gerek. Düzelir değişir çocuktur kafasının neticesi bu.Kızınızda dikkat eksikliği mi var?
Rehberliğe yönlendirildi mi?
Siz anne baba olarak aile içinde çok mu tavizler verdiniz de sınırlarını bilmiyor bu kız? Ailede de bir otorite boşluğu var bence.
Okulda idaresi de sizin ne kadar çocuğunuzla ilgili olduğunuzun farkındadır.Asla yok. Daha fazlası olsaydı emin olum idare bunu bize elli kere söylerdi zaten okul müdürü de kızınızın adı çıkmış 9 a inmez 8 e dedi