- 11 Eylül 2020
- 2.265
- 537
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
- #81
artı ikinci çocuk takıntım yok.herkes diyince eski konulariniza goz gezdirdim ben de. Ikinci cocuk takintiniz mi var? Elinizdekine daha bakamiyorsunuz. Hatta cocugunuz olmuyor sanirim ve evlat edinmek istemissiniz. Neden. Bu guzel olmadi, yenisinde daha basarili olurum mu diyorsunuz. Kek mi bu yahu. Bu sefer kabarmadi, bi dahakine daha iyi tuttururum gibi.
Bir de takmissiniz kizimin kufur huyu yok diye. Tamam guzel de gerisi...
Sizin de psikolojik sorunlariniz varmis ayrica. Buradan destek gormeye calisiyorsunuz. Ikinci cocugu dusuneceginize ona ayiracaginiz maddi kaynagi kendinize ve cocugunuza ayirin. Hatta esiniz de iyi degildir o evde muhtemelen. Topluca bi tedavi gorun. Bu brans da dahiliye, dis hekimligi gibi bi sey. Korkmayin, cekinmeyin tedavinizi olun.
ben 30larimdayim ve ozel okulda okurken sizinki gibi ailesinin ilgilenmedigi bir kizin siddetine ugradim. O da hep sorunlu biriydi ama goz ardi edilirdi hareketleri cunku cok ucuk kacik hareketleri yoktu ama diger cocuklar normalken bir cocuk minicik bir anormallik sergiliyorsa bile orada ciddi bir sorun vardir. Nefret ediyorum sizin gibi "ebevynlerden" ve hic cocuktur diyemeyecegim boyle cocuklardan da igreniyorum. Yine insanligim agir basiyor da tedavi olun falan diyorum ama keske sizinki gibi cocuklar izole edilse hatta.
yazdıklarınız baya ağır yanlız