- 8 Şubat 2025
- 497
- 215
- 18
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Kendi görev sorumluluğunuz yok mu? Cümlelerimi cımbızlamayın ne kast ettiğimi anladınız benceSorumluluğu veliye atarak mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi görev sorumluluğunuz yok mu? Cümlelerimi cımbızlamayın ne kast ettiğimi anladınız benceSorumluluğu veliye atarak mı![]()
Valla sınıf arkadaşlarının hep sevgilisi var bende şaşırdım13 yaşın da sevgili mi yuh
Ben de ergen oldum hanfendi ne demek olduğunu biliyorum. Ayrıca sizin tabirinizle kurdurmuyor kimse. Zaten böyle ifadeler kullanabilen birinden vicdan beklemek çok saçma çok doğru pardon biz öğretmen diyince sizi insan yerine koyup kutsuyoruz gözümüzde vicdanlı,merhametli diye tanımlıyoruz pardon pardon bizim hatamızayy sen bir de kendine eğitmen mi diyorsun bak işte buna baya güldümmm
Ahahha bende bekarım çocuğum yok bi düşün bakalım kim hırslı yazmışHavacılık sektöründeyim hanımefendi, bayağı gülmedin tam tersi hırslı hırslı bana cevap yazdın ciğerini bilirim senin gibi insanların. Gerçekler ağırdır herkes kaldıramaz, hadi okul kapısında tırnak kemirerek hangi öğretmeni cimere şikayet etsem diye dikil şimdidaha fazla ekmek yok boşuna alıntı yapma
![]()
Niye yalan söylüyorsun ki sen fen bilgisi öğretmenisinHavacılık sektöründeyim hanımefendi,
Nasıl diyemiyoruz ? Bostan korkulugumuyuz ogretmenler olarak ? Eğitim hakkını elinden almıyoruz okulu değiştirin diyoruz. 40kisilik sınıfta otorite kurmak ders anlatmak yeterince zorken bir de böyle öğrencilerle mi ugrasilacak ? Üstelik bir değil on değil... Acı ama gerçek bu. Çocukta bunca şikayet varken psikologa goturmeyenler özel okula da verse boş isterse aylığı milyonluk okula gitsin sorunun temeline inmedikce o özel okul da o çocuğun kaydını aldıracak.Size kimse okuldan al diyemez bu ne sacmalik egitim o cocugun hakki...hadi ozele verme imkaniniz olmasa ne olacak...hem de sadece konusuyor diye aaaa çıldırma geldi bana sabah sabah...ogretmenim saglikli olan cocugun okulunu degistirmek cunku adı cıkmıs yipraniyor suan ogretmenler cocugu gozunde karartmis...ama yinede bu karari sadece siz verebilirsiniz onlar yönlendirme bile yapmamaliyken direkt nasil okuldan al diyor...sinifa girdigi olaya hic deginmiyorum bile...el birligiyle ergen bir cocugu delirtmek mi istiyorsunuz ustune bide psikolog care olmaz diye tani koymuşlar...bence yol yakinken kendinize gelmelisiniz
Nasıl davranacaksınız ? Nasıl davranmanız gerektigini biliyor musunuz ? Devlet psikoloğuna goturecekseniz görüşme süresi Max 15 dk olacaktır. Hep birlikte tedavi olmalisiniz.Ben 5 nisana randevu aldım. İlk öncelik psikolog o verimli olmazsa psikiyatra yönlendiricek zaten ikiside yerde çalışıyormuş. İnşallah iyi gelir inşallah. Kızıma her baktığımda pişmanlık yaşıyorum. Hep mutsuz yorgun kendini normale döndürememiş bir annesi var
Akşamları işten gelince çay çekirdek keyfi yapan çocukla doğru düzgün vakit geçirmeyen babası var
Ama artık çok farklı davranıcaz
Sadece çocuğa değil size de terapi yapacak yazmaktan bıktım usandım. Çocuğunuz bunları şunları yapacak yapmayacak, siz de karşılığında şunları yapacaksınız yapmayacaksınız diyecek. Sizi ortada buluşturacak, karşılıklı şikayetleri dinleyip çözecek. Çocukla 45 dk, kalan 15 dakikada da sizinle görüşecek. Kaytarmak, sıkılmak, dinlememek, sürece katılmamak gibi bir şansınız yok. Babası halletsin diyemezsiniz. Benim eşim gece-gündüz saat farkı olan yerde saat kurdu online katıldı. Birini bile boş geçirmedik, sorulara dürüst cevap verdik. Terapist bize, kızınızın sizinle paylaşmamı istemediği bilgileri paylaşmam dedi kabul ettik. Kanun dışı veya fiziksel sağlığıyla ilgili durumlar hariç bu durum, emin olun bunları zaten söylemekle yükümlüyüz dedi. Hönkürrmeyin hemen biz anne babasıyız nasıl söylemezsiniz diye. Çocukla güven bağı oluşturuyorlar.Ben 5 nisana randevu aldım. İlk öncelik psikolog o verimli olmazsa psikiyatra yönlendiricek zaten ikiside yerde çalışıyormuş. İnşallah iyi gelir inşallah. Kızıma her baktığımda pişmanlık yaşıyorum. Hep mutsuz yorgun kendini normale döndürememiş bir annesi var
Akşamları işten gelince çay çekirdek keyfi yapan çocukla doğru düzgün vakit geçirmeyen babası var
Ama artık çok farklı davranıcaz
Hıı demek ki tek problem ,kızınızın çok konuşması değilmiş.Bir uzman ile görüşmek için çok geç kalmışsınız.Özel okulda durum değişmeyecektir.Para ve veli odaklı bir okul ise herşey yolunda imajı bile çizilebilir.Davranışa yönelik çalışma yapılması gerekir .0-6 yaş döneminde konulmayan sınırlar ,ergenlik döneminde bu şekilde sirayet edebilir.Müdür beyinde yaptığı kabul edilemez o ayrıca bir tartışma konusu ....Kızınız daha önce ayrıldığı bir çocuğun yeni sevgilisinin adına sosyal medyada hesap açıp “ondan ayrıl” şeklinde mesaj atmış ve idare yine sizi uyarmış. Bu kadar ciddi bir durumdan sonra okul değişince mi psikolog yardımı almaya başladınız? Düzelir diye beklediniz galiba ama böyle şeyler buralara kadar varıyor işte.
Okulda ki ogretmenler psikologa goturmeyin fayda etmez diye hukumde vermis yani siz bunuda normal mi buluyorsunuz yada idarecinin cocuga salak salak diye konusmasi...ben hic bir cocuga bu sekilde yaklasmiyorum tarzima gore cokta yadirgadim canavardan bahsetmiyoruz 12 13 yasinda cocuk bu..Nasıl diyemiyoruz ? Bostan korkulugumuyuz ogretmenler olarak ? Eğitim hakkını elinden almıyoruz okulu değiştirin diyoruz. 40kisilik sınıfta otorite kurmak ders anlatmak yeterince zorken bir de böyle öğrencilerle mi ugrasilacak ? Üstelik bir değil on değil... Acı ama gerçek bu. Çocukta bunca şikayet varken psikologa goturmeyenler özel okula da verse boş isterse aylığı milyonluk okula gitsin sorunun temeline inmedikce o özel okul da o çocuğun kaydını aldıracak.
Valla bu sefer durum çok farklı, okuldan atılma durumuna gelindiği için işin ciddiyetini kavradım ve artık kendi mutsuzluğumu bırakıp kızımın değişmesi için uğraşmam gerektiğimizi anladımSadece çocuğa değil size de terapi yapacak yazmaktan bıktım usandım. Çocuğunuz bunları şunları yapacak yapmayacak, siz de karşılığında şunları yapacaksınız yapmayacaksınız diyecek. Sizi ortada buluşturacak, karşılıklı şikayetleri dinleyip çözecek. Çocukla 45 dk, kalan 15 dakikada da sizinle görüşecek. Kaytarmak, sıkılmak, dinlememek, sürece katılmamak gibi bir şansınız yok. Babası halletsin diyemezsiniz. Benim eşim gece-gündüz saat farkı olan yerde saat kurdu online katıldı. Birini bile boş geçirmedik, sorulara dürüst cevap verdik. Terapist bize, kızınızın sizinle paylaşmamı istemediği bilgileri paylaşmam dedi kabul ettik. Kanun dışı veya fiziksel sağlığıyla ilgili durumlar hariç bu durum, emin olun bunları zaten söylemekle yükümlüyüz dedi. Hönkürrmeyin hemen biz anne babasıyız nasıl söylemezsiniz diye. Çocukla güven bağı oluşturuyorlar.
Hep mutsuz hep yorgun olan annesi keşke önce kendi tedavi olsaydı, çocuğu ziyan etmezdi. Yahu sanki boy boy çocuk var evde yetişemediniz. 1 tane ya 1 çocuk sadece.
Ben yine üfürdüğünüzü atıp tuttuğunuzu düşünüyorum, umarım inşallah beni haksız çıkarırsınız da şu kızcağızı kurtarırsınız. Geç değil çaresiz değil. Benim kız da bu yaşlarda başladı tedaviye. Belki sanata el becerisine yatkındır, özel yeteneği vardır oradan devam eder eğitime.
Hayır devlet psikoloğu değil özel psikologNasıl davranacaksınız ? Nasıl davranmanız gerektigini biliyor musunuz ? Devlet psikoloğuna goturecekseniz görüşme süresi Max 15 dk olacaktır. Hep birlikte tedavi olmalisiniz.
13 sene sonra gelen aydınlanma. Bravo! Çocuğa temel olarak nerede nasıl davranılması gerektiği bile öğretilmemiş, en ihtiyacı olan zamanlarında yanında olunup, sevgi gösterilip, gelişimi desteklenmemiş, şimdi 13 yaşından sonra yapılacakmış. Hı hı canım, evet, tabi!Valla bu sefer durum çok farklı, okuldan atılma durumuna gelindiği için işin ciddiyetini kavradım ve artık kendi mutsuzluğumu bırakıp kızımın değişmesi için uğraşmam gerektiğimizi anladım
1 tane çocuğa doğru düzgün bakamıyoruz diye uyku uyuyamıyorum kaç gündür
Hanımefendi o kadarda değil13 sene sonra gelen aydınlanma. Bravo! Çocuğa temel olarak nerede nasıl davranılması gerektiği bile öğretilmemiş, en ihtiyacı olan zamanlarında yanında olunup, sevgi gösterilip, gelişimi desteklenmemiş, şimdi 13 yaşından sonra yapılacakmış. Hı hı canım, evet, tabi!