kızınız dikkat çekmek istiyor. sebebi ise baba gitti, terk etti diye düşünmesi.
baba gitmeden kızına durumu anlatmadı mı? şu kadar zaman gidip geceleri gelmeyeceğim. hepinizi çok seviyorum, ama çalışmam lazım, bu kısa süreli bir ayrılık olacak, istediğin zaman arayabilirsin. arası sıra geleceğim. işim bitince yine eskisi gibi olacak gibi...
sürekli neden böyle yapıyorsun? gibi sorular sormayın.
bu dikkat çektiğinin işaretidir. bu tatsızlık ortaya çıkmadan nasıl davranıyorsanız öyle davranmaya devam edin.
eğer mümkün olursa bir pedegoga götürün. davranışlarının temelinde kaybetme korkusu var çocuğun. bunu aşmanın bir yolunu bulmalısınız.
evet bütün ayrıntılarıyla durumu anlattık çocuklarımıza fakat bir ayrıntı daha vardı bizim tayinimiz çıkmıştı sonuçta bizde taşınacaktık ve tayini durdurduk bunu da biliyorlardı kızlarım zaten ben ne yaparsam yapayım doğruyu söylerim gideceğim yeri söylerim yalan söyleyerek çıkmam evden ya da dr.a iğne vurunmaya gidiyorsak kandırmam onları söylerim onların sağlığı için olduğunu ağlasalar da kaçsalar da güvenlerini sarsamam
evet fazla üzerine gidiyoruz galiba nedenini niçinini onun ağzından duyup öyle olmadığını söylemek istiyoruz yanlış yapıyoruz
ben onlara her zaman yanlarında olacağımı söylüyorum o güveni vermeye çalışıyorum bundan sonra normal davranacağım sabah uyanınca yanıma çağırdım yatakta baya bir vakit geçirdik öptüm kokladım ona şarkı söyledim ona özel uydurdum şarkıyı o da bana bende sana şarkı yaptım anne dedi birşeyler söyledi birbirimize sevdiğimizi söyledik şimdide ablasına hava atıyor biz sen uyanmadan annemle seviştik diyeee