• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu kızımın odasına mobilya için yardım

makyaj_malzemesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
227
49
98
$sunny-baby-sb-707-paradise-besik-z.webp

odamız için bu beşiği aldık ama dolap, şifonyer birde baza almak istiyorum.tavsiye edeceğiniz bir model var mı acaba??

$Bellona-Genç-Odasý-Modelleri-ve-Fiyatlarý-9-610x381.webp

birde bellonada bu takım var.

çok mu kırmızı renklere bakıyorum.yada kırmızı beşiğe ne renk mobilya bakmalıyım.tabi halı ve perde de almalıyım.sizce nasıl uyumlu olur.yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

beşiğiniz çok cici güle güle kullanın =)
bellonanın genç odasından görümcemde var memnun canım
diğeri kalpli falan ya ileride çok çocuksu kalabilir uzun süre kullanacaksa genç odası gibi de mesela
o zaman bellonayı tercih edebilirsin

Yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama,bu takımlar evt güzel hoş.
Bizde çilek ten denizci takımı aldık ,şuan 9 yaşında hala kullanıyoruz mobilya olarak kalite v.s. sıkıntımız yok.
Ama yaşı büyüdükçe çocuksu gelmeye başlıyor,çocuklar bile sıkılıyor.Şuan ki aklım olsaydı aksesuarlarda renk kullanırdım,ya sade krem veya beyaz ya da toprak tonu kahve tonu mobilyalar alırdım.Hevesli oluyor insan hesap edemiyor , çocuk odası yerine sade bir genç odası almak daha mantıklı..İlerde alırım dersen tabi bu takımlar güzel :)

yorumlarınız için tşk ederim.

aslında bende sade birşeyler aradım ama bulamadım.daha doğrusu meltem mobilya çok hoşuma gitti ama fiyatı yüksek geldi.bulabildiğim en sade bellonanın takımı.sanırım o takımda yoğunlaşacağım.yine de kısmet tabi

ben de şuanda kızıma oda arayışı içindeyim, gezmediğim mobilyacı kalmadı, çeşit çok olunca kararsızlaşıyorsun, aklın karışıyor, ben çileğin şu modelini çok beğendim.Ben sadece bazalı yatak alacağım.

$10056_2_20_21_1705_00.webp

bir de şu model : bu da bayras diye bir mağazanın tasarımı

$449974989-37.webp

karasızım, bir de kızım araba yatak diye tutturdu, aklımm iyice karıştı

Back
X