Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızımın nişanında giyeceği nişan kıayafeti....

alışılmışın dışında ,değişik ,sade her zaman giyebilceği güzel bir model olsun istedik....

buna benzer bi kiyafetim vardi .. gerci hala var :)) .. ama artik bende o kiyafeti tasiyacak fizik yok kaydirigubbakcemile3

evet alisilmisin disinda cok hos bir kiyafet ... insallah hem nisaninda hemde cok guzel gunlerde saglikla ve mutlulukla giyer )

çok teşekküler canım .a.s.

çok şık ve sade ömür boyu çok mutlu olur inşallah:Saruboceq:

anası güzel kızıda anasında güzel ne giyse yakışır be ablam kızınaa
güle güle olsun nişanııı ve kiyafetiii

annem hep bana sakın siyah alma cıvıl cıvıl şeyler al derdi
ben de şimdi siyah görünce garipsiyorum...

zebkler ve renkler tartisilmaz
icine sindiyse güle güle giyinsin
hersey gönlünce olsun kizinin insallah

ben bayıldım..
tasarım var bir kere kıyafette..
çok asil.. şans getirsin kızınıza...

bu arada; markası ne?

Bencede gayet şık bi elbise,
Çokta yakışır eminim.
Şimdiden mutluluklar kızınıza a.s.

kızınıza mutluluklar...ama bence de çok düz... güzel bir elbise ;şık da... yalnız benim de başkasının özel gününde giyeceğim bir kıyafet...çok süslü ya da şatafatlı sevmediğim halde çok sade geldi ... belki aksesuarlarla elbiseyi hareketlendirseniz daha özel olabilir ...

tabii nişanın nerede ve kimlerle yapıldığı da önemli... aile arasında ise ve davetliler de oldukça sade giyiniyorsa gayet hoş olur...

ama kendi özel günümde en gözalıcı ben olmalıyım diye düşünenlerdenim ben...

işim gereği birşey daha eklemek istiyorum... elbisenin dikimi gayet basit... dikim açısından tek zorluğu kumaşın saten oluşu... onun dışında elbiseye hareket verecek bir dikim özelliği yok... demek istediğim bir markanınsa bu model çok para verip almayın... terzide kendi vücuduna uygun şekilde gayet makul bir ücrete diktirebilirsiniz... ve tabii sizin kızınızın nişan kıyafeti olduğunu söylemeden...

canım çok güzel, benimde ocak veya şubatta nişanım olacak inşallah bende bu tarz birşey düşüneyim....
kızına ve sana sonsuz mutluluklar ........

güzel ama koyu renk mi olacak .
daha farklı renk olsa daha güsel olur sanki .
geçen yıl nişana gitmiştik.. gelin siyah elbise giymiş ben de gelin nerde diye arandım..ilk defa görmüştüm annemle şaşırmıştık . bide baya büyük salonda yapılmıştı.
mutluluklar

evet çok şık va asil bir elbise

ama nacizane fikrimi soracak olursanız,diktirecekseniz eğer üzerinde biraz oynamanızı tavsiye ederim.

yaka kısmında farklı bir kesim uygulanabilir,biraz daha oyuk ve kare bir kesim hoş olabilir

eteklerde ki o katlar da bence hoş durmamış.çok sakil bir görüntü vermiş.

tabii ki sizin zevkiniz,bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Kızlarr buda benim nişan ayakkabım nasıl sizce??kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…