- 15 Haziran 2016
- 7.703
- 20.399
- 38
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
Ben sizden tavsiye mi istedim?Burada belki bir ihmal olabilir bunu medeni bir şekilde belirtmek yerine aşırı kaba bir dille yargı dağıtmanız sorun hanımefendi. İnsan gibi dile getirildiği sürece herkes eleştiri yapmaktan özgürdür. Siz anlaşılan her hatanızda ağız dolusu ağır hakaretlerle eleştiri yapan bir ailede büyümüş ve bunu normal kabul ediyorsunuz. Ama diğer yorumları da okursanız üslubunuzda ne kadar sıkıntı olduğunu göreceksiniz.
Buradaki sorunu tespit et mi dedim?
Üslubum sence nasıl mı dedim?
Belki bir ihmal olabilir değil açık net bebek ihmal edilmiş
Küçücük bir bebeği ihmal edene kibar falan olmam gerekmiyor, iki aydır yan gelip yatmış yeterince keyif yapmış şimdi birazcık bozuluversin keyfi birşey olmaz
Hakaret etmediğim halde bunu ima ediyorsunuz, sebep?
Ben hata yapmadan büyüdüm, doktorların tıpkı bu anne gibi ihmal etmesi yüzünden 18 yıldır ölümün kıyısında yaşayan bir babam var benim, hayatı 18 yıl önce bitmiş bir annem var
Bırak hakareti saçımı okşaya okşaya uyaracakları bir hata bile yapmadım ben
Şimdi böyle salladınız da ne oldu?
Bir annenin anormallik sergileyen çocuğunu iki ay boyunca doktora götürmemesi ihmalden de öte
Bu anneler tam olarak ne işe yarıyor?
Onun bunun ne yazdığı nasıl yazdığı beni ilgilendirmiyor, siz dilediğiniz kadar okuyup feyz alabilirsiniz, benim umrumda olan tekşey bir sabinin sağlığı anasının keyfi değil