Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

ay süperrrrrrrrrrrr
bızım evde gırıste su eskı ayakkabılıklardan var nerfrettt edıom berbat bıse rengıııı dokuluyooo sabır bu arada kocaman bıseyyyy,yapsam becerebılrmıyım acaba..kocam mılletın malınımı kaplıcaz dıo ama berbat duryo yaaaa uffff kaç para 1 rulo??? ne kadar gıdıyor 1 tanesı???

cnm çok güzel bi düşünce..harika olmuş çok da güzel beğendim

Eskilerini atıp, yenisi aldım deseydiniz en ufak şüphe bile duymadan inanırdım. El becerinize hayran kaldım, tebrikler. Çok güzel olmuş, kızınız güzel günlerde kullansın opuyorumnanaktan

harika olmuş.
sanırım bu yapı marketlerde hatta pazarlarda olanlardan dolap içlerinede kaplanıyor

rulosu 50 cnm ebatlarında..kaliteli bir kağıt onlarda değilmi

Şu yapışkanlı folyo ne mübarek bişi demi =)) neler neler yapılabliyor ve süper oluyor hemen bişeyler yapmam gerek =))

Elinize sağlık çook cici olmuş gerçekten bayıldımm

harika olmuş.hiçte kabarcıklı bir hal görünmüyor.yardım eden oldu mu? herhalde tek başınıza yapmamışsınızdır...ben de uzun zamandır odamdaki kitaplığım ve dolabıma bakıyorum.şöyle hepsiniz çiçekli böcekli bir şeyle kaplasam mı diye uzun zamandır düşünüyordum,burada gördüm demek oluyormuş.ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…