Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.480
11
116
46
Diğer
renk burdakinden biraz daha açık
pembe folyo da almıştım, süsleme yapacaktık ama yapışkanı gitmiş, eskiydi sanırım
yapamadık, biraz sade oldu ama napalım artık

eski hali

kaplanmış hali

dolabın eski hali

bu da dolabın kaplanmışı

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş tebrik ederim harika yepyeni görünüyor...
Sticer larla süsleyebilirsin canım daha cıvıl cııl olur... :1hug:

Füsfüsüm ellerine sağlık ne kadar tatlı olmuş,pırıl pırıl..
güzel iş çıkarmışsınız hayırlı ve mutlu günlerde kullanın inşallah..

çok güzel oluş ellerine sağlık zamanla düşüne düşüne birsürü şekle sokarsın sen onları.benim yazılarımada bir bak.

cok güzel olmus gercektn yapımı zor ama galıbı arkadasım denemıstı beceremedıydıkaydirigubbakcemile3 harıka

çok teşekkürler kızlar, beğenmenize çok sevindim
yabangülüm eşekkürler
liboşcum özledik yahu
dermancım sticker aklıma geldi, uygun birşeyler bulmaya çalışıcam
nutez bakarım yazılarına
ikrar zor değil ama mobilya uygun olmalı ve biraz sabır gerektiriyor, tek başına da olmuyor asla

İlk resmi görünce ne kadar değişebilir acaba diye düşündüm ama hazır genç odaları gibi olmuş Çok güzel.Ellerinize sağlık.

ellerinize sağlık...çok güzel olmuş..nasıl da yepyeni olmuş a.s.
ben de çocuk odamdaki yüklüğü kaplamak istiyorum ama malum bu folyalar cm olarak küçükler ekyerlerini nasıl kamufle ettiniz canım? benim kaplayacağım yer biraz geniş bir yüzey?

İlk resmi görünce ne kadar değişebilir acaba diye düşündüm ama hazır genç odaları gibi olmuş Çok güzel.Ellerinize sağlık.
başta ben de ümitszdim cidden ama sonuç hoşuma gitti
çok teşekkürler yorumuna
bencede hazır genç odaları gibi olmuş elinize sağlık
senin gbi zevkli bir bayanın beğenmesine de memnun oldum cicim
çok teşekkürler yorumuna
folyonun eni 45 cm. canım bizim kapaklar falan da daha geniş, boylamasına ek yapınca hiç belli olmuyor, ahşap deseninden dolayı
dolabın kapaklarında ek var mesela
çekmecelerin ortalarında da var ama belli olmuyor

Çooook süper olmuş canım ne kadara mal oldu sana???

brova yaa çok güzel olmu.ama zordur folyo kaplaması.hava kabarcığı yaptımı baya uğraştırır.bizde anneannemin mutfak dolaplarını kaplamıştık.uzun ömürlü olur inşallah anneannemin dolaplar bazı yerlerden sıyrıldı da.emeğine sağlık güle güle kullanın.biz yaratıcı kadınlar elimizden hiç bir şey kaçmaz.:)

çok güzel olmuş gerçkten bu malzemeyi nereden alıyosunuz merak ettim çok hoş görünüyooo

çok güzel olmuş.
bende eski bir hoparlör kolonunu metalik gri renkte kaplamıştım.eskiden kenara köşeye koyulurdu şimdi göz önünde duruyor hep. a.s
senin yaptığın gibi çekmecelere de yapmak istedim ama cesaret edemedim.sürekli kullanılıyor ya kağıtlar kalkabilir diye düşündüm.hoparlörün sadece tozu alınıyor başka zaman dokunulmuyor hiç.sen memnun musun,kağıtlar soyulmuyor mu?

elinize sağlık çok beğendim..

çok iyi akıl etmişsiniz hemde israf etmemiş oldunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…