Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

yep yenı olmuş elıne saglık canım,bı de bu kagıtları yapıstrmak sanıldgı kadar kolay degl,hava kaçıo büzüşüyo felan zorluyo baya insanı,tebrıkler:)))

şu stickerler moda olduğundan beri her yeri kaplayasım var beyaz eşyalarda denedik dolap kapaklarında da kızımın odasında da var dekorjinal markalı ürünler çok kaliteli çin ürünlerden de almıştık ama sıcaktan gevşedi
alddıklarımızın resimleri

harika olmuş gerçekten bu folyoları nereden bulabilirim kızlar acil yardım edermisiniz lütfennn bilen varsa

çok güzel görünüyo gerçekten biz de okuldaki dolabımzı kapladık o kadar güzel oldu ki iyi ki bu kaplar var kendime bi sürü kutu kapladım çok şık oldular

Slm iyi bayramlar kızlar bu folyo nedir nerede satılır fiyatı nedir nasıl yapılır bilenler anlatsın çok merak ettim şimdi:))

Hey,sevgili arkadaşlar ...Evlerimizi çok az bir parayla müthiş değiştirebiliriz.Şimdi bakın, hani şu pop-art modası var ya! Hani döşemelik ve perdelik kumaşlar var..İşte bu moda bir de "suni deri-popart" olarak var,biliyor musunuz? Kaplamak istediğiniz yere bu suni derilerden alıp,istedğiniz kadar kesip kesip bir güzel yapıştırıcı bir malzeme ile uyguluyorsunuz...Size özel binlerce liralık değerde "özel tasarım " mobilyalarınız oluyor :) Benden söylemesi :)
Suni Deri Popart Baskılı Döşemelik Kumaş | Belemir Home & Office |

ne kadar çok emek vermişsiniz, ne güzel... sanırım anne olmak ve kadın olmak böyle bişey değilmi ! tebrikler, çok başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…