Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

Çok güzel olmuş yaratıcılık diye buna derim ayrıca üretmek ve değerlendirmek adına çok kıymetli bir örnek olmuş tebrik ederim seni...

harika olmuş ya bayıldım sanki eskileri gitmiş yenileri gelmiş....
bu folyoları nereden ve ne diyerek alıyorsunuzz.. metresi nekadar ve yapılışı kolaymı gerkeçten

ayyy çok sağolun kızlar yaa
beğenmenize çok sevindim gerçekten
yapması kolay aslında ama sabır ve dikkat gerekiyor, yoksa olmayacak birşey değil
arkaya çevirip üstüste bindirince kalkma riski ortadan kalktı
boyu uzun zaten folyoların, boyuna kesip yanyana yapıştırınca ek yeri kesinlikle belli olmuyor
bir sürü ek yeri var biz de de
folyoyu hırdavatçıdan aldık
burda bulduysam heryerde vardır
mobilya kulplarını da meşhur bebek alışvariş sitesinden aldık. e-....

Ellerine sağlık benim becerikli arkadaşım. Ay valla tebrik ederim. Ben hayatta başaramazdım. Çoookkk güzel olmuş. Sanki sihirli bir değnek deymiş gibi. Güle güle sağlıkla kullansın Defne bebeğimiz...

çokkk güzel olmuş. ya benimde şifonyerimin üstünde mama ve termoslarım biberonlarım duruyor gece boyu almak kolay olsun diye ama uyku sersemi sabaha kadar her yer su oluyor. mobilyanın boyası atacak diye korkuyordum bende yapsammı acaba. sanırım beceremem(

canım yaa çookk güzel olmuş cidden
elinize sağlık çok muntazam yapmışsınız
bravo

süper olmuş yaaa valla bayıldım...
tebrik ederim canım sizi........

çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık hem yepyeni görünüyor hemde çekmece kulpları heralde figürler acaip hava vermiş çok şirin kaça mal ettin ki acaba

bayıldım...
harika olmuş
kim kaplamışsa ellerine sağlık çok temiz iş yapmış..a.s

amadolap kulplarına bayıldım yaaaa süpper olmus
tebrikler

çok teşekkürler arkadaşlar
hiddencim eşimle beraber kapladık ayol, kim kaplayacak:))
kredi kartıyla bastırarak yavaş yavaş çıkarıyorsun arkadaki kağıdı, düzgünce yapışıyor

bende dolap kaplamıştım bunlarla her rengi var bu kağıtların süper oluyor..bende beyaz kaplamıştım.

gayet modern ve güzel olmuş yaaa
bu kağıtlar amma işe yarıyo ellerine sağlık canım
yakından yapıştırma olduğu bellimi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…