• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın kulakları bükülüyo

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
Kızımın sağa sola yatarken kulakları bükülüyo sizin çocuklarınızda da oluyomu kepçe olacak diye korkuyorum band takıyorum ama oda kafasına iz yapıyo bıngıldayına zarar verir diye koruyorum ne yapabilirim

Kızımın sağa sola yatarken kulakları bükülüyo sizin çocuklarınızda da oluyomu kepçe olacak diye korkuyorum band takıyorum ama oda kafasına iz yapıyo bıngıldayına zarar verir diye koruyorum ne yapabilirim

aynen yaa benim de oğlumun oluyo bende bant taktım ama çok rahatsız oldu devam edemedik takmaya. yanında olduğum sürece sürekli kulağını düzelmekle uğraşıyorum. kimi düzelir diyo kimi öle kalır diyo bilemedim ben de nasıl kalır ve napmak gerek..

bilen biri varsa bizi de bilgilendirirse cok iyi olur...

aynen yaa benim de oğlumun oluyo bende bant taktım ama çok rahatsız oldu devam edemedik takmaya. yanında olduğum sürece sürekli kulağını düzelmekle uğraşıyorum. kimi düzelir diyo kimi öle kalır diyo bilemedim ben de nasıl kalır ve napmak gerek..

bilen biri varsa bizi de bilgilendirirse cok iyi olur...

ya evet bende düzeltip duruyorum...

merhaba kızlar... benim kızım 1 yaşında... ahhh o kulaklar... 3-4 aylıktan itibaren bizimkide hep büküyordu kulaklarını hatta kepce gibi olmuslardı bizde cok korkmustuk ama bi süre sonra bu huyundan vargecti... artık düzgün yatıyor en önemlisi de kulakları düzeldi.. merak etmeyin gecici bi süreç...

bebekler kac aylik kizlar?
benim bir ardas vardi onun ki baya uc memeleri büküktü.doktor onun kulak uclarini daha yeni dogmus olmasina ragmen.özel bantla bantlamisti.baya bir öyle kaldi.sonra cikardilar bantlari.
ama belki sizinki onun ki gibi tedavi gerektirir mi bilmem.yumusak oluyor zaten kulaklari bir 4 ay sekilde nsekile giriyorlar.kepce kulak yoksa ailede olmaz korkmayin

oglum 11 ay tek memeden ve yatarak emdi.dolayisiyla altta kalan kulagi tamamen icine kivrilmisti.doktorum memeyi birakinca gecer hep ayni pozisyonda kaldigi icin kivriliyor demisti.sahidende ne zaman memeden aurildik kulagimiz normale döndü.

Eskiden köylüler tülbentle sararlarmış. Ama ben sıcak hava diye yapmadım. Kızım da kepçe oğlum da ben de kepçeyim. benim eşim de. Tam bir kepçe kulak ailesiyiz. Sağlıklı olsunda :lepi:varsın kepçe olsun okadar dert etmeye deymez canım. Heehhe hem kepçe kulaklılar zeki oluyormuş şakkıdı

kızlar ben kızıma sureklı sapka takardım ız olmazdı yalnız benım bebegım kış bebegıydı.

merhaba kızlar... benim kızım 1 yaşında... ahhh o kulaklar... 3-4 aylıktan itibaren bizimkide hep büküyordu kulaklarını hatta kepce gibi olmuslardı bizde cok korkmustuk ama bi süre sonra bu huyundan vargecti... artık düzgün yatıyor en önemlisi de kulakları düzeldi.. merak etmeyin gecici bi süreç...

Neyse çok sevindim geçici olmasına teşekkürler

Back