Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızımın kreş konusu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
41
Nazilli
arkadaşlar bir konuda tavsiyelere ihtiyacım var
kızım 2 yaşında 6 aydır kreşe gidiyor kreşteki ilk günü kameradan izlemiştik o ürkek çekingen hali aklıma gelince hala içim parçalanıyor ama kızım kreşe alıştı öğretmeninide seviyor dün geç götürecektim kendi gitmek istedi kreşle ilgili bir sıkıntımız yok
ev almak istiyoruz şimdi oturduğum ev kızımın kreşine çok yakın bize çok yararı oldu bırakıp almak açısından ,kreşin 2 yanında bir ev var tam istediğim gibi ben o evi almak istiyorum eşimde kendi işyerine yakın almak istiyor benim istediğim ev eşimin işyerine arabayla 10 dk. mesafede benim işyerime iki evde aynı uzaklıkta
eşimin istediği yerden alırsak kızımın kreşi değişecek
şimdi yine hamileyim 3 aylık oda 1 yaş gibi kreşe başlar, kızım tekrar o alışma dönemine girsin istemiyorum çocuğun düzenini değiştirmek istemiyorum doğrumu düşünüyorum bilemiyorum
biraz karışık oldu ama inanın işin içinden çıkamıyorum

aylarca kreşe alışamayan ağlayarak giden çocukları görünce korktum açıkçası kızımda yeni kreşine alışamazsa diye ayrıca şu anda gittiği kreş özel ,kreş değiştirirsek hastane kreşine gidecek hangisi daha iyi olur acaba

servis imkanı varsa, uzak bir yere taşınsanız da servisle aynı kreşe gönderebilirsiniz ya da siz araba ile bırakamaz mısınız? kurumdan memnunsanız değiştirmeyin derim.
ille de değiştirecekseniz, yeni kreşi biraz araştırın. kızınızı birkaç kere oraya götürün, bakalım tanışma-alışma süreci nasıl geçecek? fazla tepki vermezse diğer kreşe geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…