- 19 Haziran 2019
- 473
- 272
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
İsmi bende çok merak ettimve bence sorun yok aynı isim olmasında
Bizim de cinsiyetimiz kız. Günlerdir isim arıyoruz bulamadık. Bir türlü içimize sinmedi. Ama sizin koyacağınız ismi çok merak ettim. Bütün sanal alemi dolaştım. İsim bulamadım
Asya da yakın fonetiğe sahip mesela. Anlamı da belli. Gerçi siz beğenmişsiniz koyun bence.Fonetik açıdan beğendiğim ve soyadımızla uyumundan dolayı çok istedim
Evet tuna. Balkanlardan damat alirsam o daCoğrafya bilgim sıfır ama Tuna mı
Beyza da ayni anlama geliyor. Asla kizima koymak istemeyecegim iki isim.El değmemiş bakire kız anlamına gelen arapça bir sözcük için mi bu kadar tantana. Kırmak ya da üzmek istemem ama ismin anlamı da önemli değil mi? Türkçe “bakire” koyar mısınız mesela?
Amin çok teşekkürler, azra ismini çok begendimİyide ismi siz söylemişsiniz zaten. Arayıp ‘o ismi çok beğendiğimi biliyorsun sanada ben önerdim zaten. Onu koymaya karar verdik’ diyin. İsim nedir çok merak ettim. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.
Evet tuna. Balkanlardan damat alirsam o da
Beyza da ayni anlama geliyor. Asla kizima koymak istemeyecegim iki isim.
Bu arada kuzenimin kizi azra. Annesi bazen 'azraaaaa yine yapmissin!' falan diyor. Boyle konusma dilinde hizli hizli soyleyince hep 'azrail' diyormus gibi geliyor her seferinde.
Yine herkesin cocugu kendine ama guzel turkcemizde ne guzel -zarif isimler varken bence sizin de fikriniz degisir
Milyon kişi sormuş ismi , bende buna sinir oluyorum işine gelene cevap gelmeyene cevap yok . Benim kızın adı defne , Korkma seninkini koymayız
Konu sahibi ismi söylerse hemen gidip bebek yapıp, kız olmasını sağlayıp aynı ismi koyacağım. O yüzden kartal gibi bekliyorum konunun başında.
5 sayfayı belki ismi yazmışsınızdır diye okudum, hiçbir soruya cevap vermemişsiniz.
Burada bile bu kadar sakınırken aynı ismi koymayın bence. Arkadaşınızdan çok siz huzursuz olacaksınız gibi geldi bana.
Allah aşkına siz daha bizimle paylaşmadığınız ismi kızınıza koyacaksınız..bence o hanım değilde siz sıkıntı çıkarır gibi geldiniz...
Ben de merakla bekliyorum, konu sahibi söylese de çocuk yapsak.
Herkes etti de. Yorum yok. Yani söylemek istemiyorum diyebilir onu da demiyor konu sahibi
Hahaha o kadar özel bir isim miymiş herkesin koyamayacağı? O zaman niye arkadaşına önermiş ki, ilginç.
Bu kadar sayfada belki yazmıştır diye baktım ama yok. Bizimki erkek zaten.
Aynen öyle konu sahibi sıkıntılı
Allah sağlık versin de kesin isim bildiğimiz z kuşağı isimlerinden
Siz beğendiyseniz sorun yok. Fonetik olarak güzel bence ama anlamını bilmiyorum. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah.Azra ☺ Nasıl sizce
Ben düşünmedim müsait olmadığınızı çünkü başka sorulara cevap verip o soruyu es geçmişsiniz başlardaHiç mi aklınıza gelmedi belki müsait değil, belki dışarıda vs? Sizlerin görüşüne değer verdiğim için konu açtım zaten, isim yüzünden arkadaşımla gerginlik yaşamak istemediğim her halimden belli, sizinle mi yaşayayım? İsim azra, beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Dediğim gibi, görüşlerinize değer verdiğim için konu açtım, beni küçümseyip dalga geçin diye değil. Kalp kırmanın anlamı yok...
Müsait olmayan diğer mesajlara da cevap veremez hanımefendiHiç mi aklınıza gelmedi belki müsait değil, belki dışarıda vs? Sizlerin görüşüne değer verdiğim için konu açtım zaten, isim yüzünden arkadaşımla gerginlik yaşamak istemediğim her halimden belli, sizinle mi yaşayayım? İsim azra, beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Dediğim gibi, görüşlerinize değer verdiğim için konu açtım, beni küçümseyip dalga geçin diye değil. Kalp kırmanın anlamı yok...
Hiç mi aklınıza gelmedi belki müsait değil, belki dışarıda vs? Sizlerin görüşüne değer verdiğim için konu açtım zaten, isim yüzünden arkadaşımla gerginlik yaşamak istemediğim her halimden belli, sizinle mi yaşayayım? İsim azra, beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Dediğim gibi, görüşlerinize değer verdiğim için konu açtım, beni küçümseyip dalga geçin diye değil. Kalp kırmanın anlamı yok...
Hiç mi aklınıza gelmedi belki müsait değil, belki dışarıda vs? Sizlerin görüşüne değer verdiğim için konu açtım zaten, isim yüzünden arkadaşımla gerginlik yaşamak istemediğim her halimden belli, sizinle mi yaşayayım? İsim azra, beğenirsiniz veya beğenmezsiniz. Dediğim gibi, görüşlerinize değer verdiğim için konu açtım, beni küçümseyip dalga geçin diye değil. Kalp kırmanın anlamı yok...
Bende aynı şeyi söyleyecektim.Elbette aklımıza geldi . Ama daha önceki sayfalarda sorulmuş , yine yanıt vermemişsiniz, başka sorulara yanıt yazmışsınız .güle güle büyütün evladınızı .
Eşim üç heceli istemiyor. Söylemesi zor oluyor diye. Ben beğeniyorum Açelya ismini. Pozitif bir isim.Çok alakasız ama ben Açelya ismini çok beğeniyorum. Kızım olsa koyarım Açelya sizce nasıl?
aaa şu dede isimlerinin yanına konulan efe yi de es geçmeyelim lütfen...öğretmen olarak söylemek istiyorum sınıflarda bütün çocukların adı aynı.... Zeynep*4 elif*5 eymen*5 berat*3 taha*4 kuzey/sarp/Alp/ada-duru-İ - güneş -bulut yağmur damla taş toprak İpek böcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?