- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- Konu Sahibi invictus34
-
Valla sırf bende o yüzden okudumsöylerse ismi biri beni etiketlesin nolur
Ben de merakla bekliyorum, konu sahibi söylese de çocuk yapsak.
Benideeee litfeeenValla sırf bende o yüzden okudumsöylerse ismi biri beni etiketlesin nolur
Herkes etti de. Yorum yok. Yani söylemek istemiyorum diyebilir onu da demiyor konu sahibiBence koyun, ne olacak ki? Sırf ona özel bir isim değil ya.
Bu arada ismi çok merak ettim. :)
Herkes etti de. Yorum yok. Yani söylemek istemiyorum diyebilir onu da demiyor konu sahibi
Aynen öyle konu sahibi sıkıntılı5 sayfayı belki ismi yazmışsınızdır diye okudum, hiçbir soruya cevap vermemişsiniz.
Burada bile bu kadar sakınırken aynı ismi koymayın bence. Arkadaşınızdan çok siz huzursuz olacaksınız gibi geldi bana.
Kızınız olsa zaten o ismi koyacağınızı söylemişsiniz.Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz biriyse laf arasında bizde "Ayşe, Fatma" koyacağız kızımızın adını diyebilirsiniz. Bunda kırılacak bir şey göremedim. Bu arada ismi çok merak ettim. Sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?
Azraİsmi çok merak ettik :)
Empati kuruyorum. Ben bozulurum. Neden bilmiyorum ama gıcık oldum düşününce. Kızımın adı Zeynep, bu kadar yaygın olunca sorun değil aslında zaten çok Zeynep var. Ama daha nadir, daha farklı bir isimse ne bileyim ilyada falan gibi istemezdim. Yada arkadaşım illa ben koyacağım, zaten ben söylemiştim falan dese gıcık olur koymazdım ismi. Sanırım gıcık bir insanım biraz
Daha yolu yarilamamissiniz bile. Bu fikriniz hem sizde hem onda degisir bence. Yine de soyleyip tepkisini olcebilirsiniz. Izin almak gibi degil,koyacagiz gibi de degil. Sadece baska isme isinamadigini falan sohbet arasinda soyleyenilirsin. Hem yarin bir gun bu ismi koysan ona şok olmamis olur,altyapisini hazirlarsin
Ayrica bence ikinizden biri isim degistirir zaten. Cok arkadasim doğum yapti. Hep sonradan bir isim degistirme muhabbeti oluyor. Isinamiyorlar falan, ya da kötü birkac yorum etkiliyor... iclerine sinmiyor birşey oluyor... eger uzun yillar hayali kurulan bir isim degilse degisiyor genelde.
Benim favori bi kedi ismim vardi. Yillarca istemistim. Ama kendi kedime koymadim çünkü ona yakıştıramadım mesela :)
Ayrıca ismi ben de merak ettim...
Hahaha ben Azra yüzünden açtım konuyu, öyküden bana da gına geldiBu çok özel ismi merak etmedim değil. İzin almaya gerek yok, isteyen istediği ismi koyar. Ama özel olarak değil de laf arasında şu isim de beğendiklerimiz arasında diyebilirsiniz.
Bu arada gözünüzü seveyim öykü koymayın. Üç kız bebekten beşi öykü bu sene. İnstagramda #engüzelöykümüz etiketinden geçilmiyor.
Azra ☺ Nasıl sizce
Sizin arzunuza kalmış tabi ki ama bu kadar insan sakinca görmüyor koymanız da demek ki yanlış bisey yokinşallah sağlık şekilde kucağıniza da alırsınız
El değmemiş bakire kız anlamına gelen arapça bir sözcük için mi bu kadar tantana. Kırmak ya da üzmek istemem ama ismin anlamı da önemli değil mi? Türkçe “bakire” koyar mısınız mesela?
Herşeyden önce, bir ömür kullanacak çocuk bunu. Eğer çok beğendiyseniz ismi, uygun bir dille ifade edin ve koyun. Ki alınmamalı diye düşünüyorum..
Bu arada ismi çok merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?