Kızımın isim sorunsalı

Ben klasik isim severim, cocuklarimin adi da klasik isimlerden, her evde var olan :)
Ozel ve nadir bir isimse bana çok da doğru gelmedi aynı ismi koymak

Bugün 2-3 ayda bir gorustugunuz arkadaşlarınızla cocuk olunca gorusme sıklığınız artacaktır.
Çocuklar bir arada olacak, aynı isimle sesleneceksiniz.
Siz sorun etmiyorsanız, neden olmasın:)

Ben olsam hic bozulmazdim. 30 yillik arkadasimla surekli gorusuruz. Kizlarimiza ayni isim koyduk. Ustelik mutlu da olduk. Ben sonradan koydum,oninki 6 yasindaydi. Hic bozulmadi. Dunyada isim mi yok ama biz ayni ismi begendik. Sorun da olmadi.

öğretmen olarak söylemek istiyorum sınıflarda bütün çocukların adı aynı.... Zeynep*4 elif*5 eymen*5 berat*3 taha*4 kuzey/sarp/Alp/ada-duru-İ - güneş -bulut yağmur damla taş toprak İpek böcek

Milyon kişi sormuş ismi , bende buna sinir oluyorum işine gelene cevap gelmeyene cevap yok . Benim kızın adı defne , Korkma seninkini koymayız

Konu sahibi ismi söylerse hemen gidip bebek yapıp, kız olmasını sağlayıp aynı ismi koyacağım. O yüzden kartal gibi bekliyorum konunun başında.

Bizim sulalade 78 tane benim ilk adimi tasiyan kadin var kimsenin kimseden izin aldigini sanmam tapusunu almadigina gore koyma hakkina sahipsiniz. Boyle biseye ben sahsen cok sevinirdim adaş cocuklarimiz olacak diye.

Sorun isim için son kararı verdiniz mi diye. Eğer o ismi söylerse sana bi süprizim var adaş geliyor ona diye durumu anlatın. Ters karşılarsa da onun bileceği iş. Bence izin alınacak bi durum yok

Coğrafya bilgim sıfır ama Tuna mı

Şöyle söyleyim kimisi takıntılı olur böyle şeylere aman ismi benle aynı benle aynı üstü giymiş gibi gibi arkadaşınızın huyu nasıl ben olsam sevinirim bile mutlu olurum neden koyamayasınız ki bence bunda birşey yok ama tabi arkadaşsınız sonuçta kırmamak için nezaketen söyleyin tabiki

Asel, lavinya, ses, melodi, alya, arya gibi isimlerden biriyse yeni doğan çocukların %90 bu isimlerden oluşuyor. İlerde çocuklar okula başlayınca, öğretmen "asel, tahtaya gel" deyince bir sınıftan en az 8 kişi ayağa kalkacak, buna eminim.

Arkadaşım kızına iki isim koymuştu. Bu isimlerden birini çok beğenirim. Daha hamile değilken ona sormuştum, o ismi koysam senin için sorun olur mu diye, onur duyarım istersen ikisini birden koyarsın bence çok güzel bir şey demişti. Arkadaşınız da anlayışlı davranır bence. Sıkmayın canınızı

Sorun olacağını sanmıyorum.benim eltim başından beri ne isim koyacağım biliyordu erkek olursa şu (2 ismi olacakti kpederin ismi biri) kız olursa şu derdim hep.o benden önce hamile kaldı o koyacağım ismi gitti o koydu oğluna sonra ben hamile kaldım benimkide erkek bende onun koyacağı ismi koyacağım hala der ben şunu koymasaydım senin koyacağın ismi koyacaktım die.saftirik halbuki ilk isim çalan o bende sen koymasaydın ben koyacaktım asıl diye dalga geçerim.sorun değil bizim için sağlıklı olsunda yavrularımız sıkıntı değil isim falan

Bana sorun etmez gibi geliyor aslında ama içten içe bozulur mu bilemedim, sizlere sormak istedim
İyide ismi siz söylemişsiniz zaten. Arayıp ‘o ismi çok beğendiğimi biliyorsun sanada ben önerdim zaten. Onu koymaya karar verdik’ diyin. İsim nedir çok merak ettim. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.

Valla sırf bende o yüzden okudum söylerse ismi biri beni etiketlesin nolur

Sonucta o ismi once siz begenmissiniz ve soylemissiniz.Icinizde kalmis ama erkek denmis.Sonradan degisince koyma hakkina tabi sahipsiniz.Bunu bir mujde gibi izin almadan soylersiniz olur.
Doktor bana once ikisi de erkek dedi,2 hafta sonra biri kiz dedi.kiz olsaydi ismi hazirdi.Ipek olucakti.Bir hafta sonra yine erkege dondu bizim Ipek.Yani daha degisebilir de acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…