- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi invictus34
-
Merhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
Milyon kişi sormuş ismi , bende buna sinir oluyorum işine gelene cevap gelmeyene cevap yok . Benim kızın adı defne , Korkma seninkini koymayız
Merhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
O ismi mi koyacak? Belki degismistir.
Ben de bir arkadasimin cocugunun isim annesi oldum. Tum avrupayi-balkanlari gezip Karadenize dökülen bir nehrin adini verdim cocuguna.
Ki bu kiz benim en yakin arkadaşım.
Ama yarin bir gun balkan cografyasindan-o nehrin gectigi ulkelerden briiyle evlenirsem cocuguma ayni ismi koyarim, izin de almam.
Benim de adasim pek cok arkadasim var. Ne olacak ki yani? Eger cook nadir bulunan bir isim degilse "pera, şiir, deva" falan gibi koyun gitsin.
Şöyle söyleyim kimisi takıntılı olur böyle şeylere aman ismi benle aynı benle aynı üstü giymiş gibi gibi arkadaşınızın huyu nasıl ben olsam sevinirim bile mutlu olurum neden koyamayasınız ki bence bunda birşey yok ama tabi arkadaşsınız sonuçta kırmamak için nezaketen söyleyin tabikiMerhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
Sorun olacağını sanmıyorum.benim eltim başından beri ne isim koyacağım biliyordu erkek olursa şu (2 ismi olacakti kpederin ismi biri) kız olursa şu derdim hep.o benden önce hamile kaldı o koyacağım ismi gitti o koydu oğluna sonra ben hamile kaldım benimkide erkek bende onun koyacağı ismi koyacağımMerhabalar, hemen konuya giriyorum. Yakın bir arkadaşımla 1-2 hafta arayla hamile kaldık, dr muz erkek olduğunu söyledi arkadaşım da kız olacağını öğrenmişti. Buluştuğumuzda cinsiyet ve isimler hakkında konuştuk ben ismi belirlemiştim, o da bir iki isim söyledi hiç beğenmedik, sonra acaba bu mu olsa diye çok beğendiğim bir ismi söyledi. Ben de, masadaki diğer arkadaşlarımız da çok beğendik. Hatta ben dedim ki gözümün önüne çok güzel, asil bir kız geliyor, kesin bu ismi koy. Aradan geçen zamanda bizim bıdığın aslında kız olduğunu öğrendik, dr karıştırmış. Şimdi ben isim konusunda inanılmaz bir girdaba girdim, bir türlü bulamıyorum. Sizce o ismi koysam ayıp olur mu? Öncesinde arkadaşıma sorup izin almam gerektiğini düşünüyorum, nasıl bir konuşma yapsam? Siz olsanız bu ricaya bozulur muydunuz? Arkadaşımla ortalama 2-3 ayda bir görüşürüz, haftalarca hiç konuşmadığımız da olur ama ortak bir arkadaş grubumu var ve hem onu kırmak hem de ortamımızı bozmak istemem. Şimdiden çok teşekkürler.
İyide ismi siz söylemişsiniz zaten. Arayıp ‘o ismi çok beğendiğimi biliyorsun sanada ben önerdim zaten. Onu koymaya karar verdik’ diyin. İsim nedir çok merak ettim. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.Bana sorun etmez gibi geliyor aslında ama içten içe bozulur mu bilemedim, sizlere sormak istedim
Valla sırf bende o yüzden okudum5 sayfayı belki ismi yazmışsınızdır diye okudum, hiçbir soruya cevap vermemişsiniz.
Burada bile bu kadar sakınırken aynı ismi koymayın bence. Arkadaşınızdan çok siz huzursuz olacaksınız gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?