- 19 Haziran 2019
- 473
- 272
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
İstedıgınız ısmı koyun neden izin alacaksınız. O ismi ilk o bulmadıya. Sadece kuzenı ile aynı ısım konulması hos olmaz bence onun dısında arkadas ıle kaldıkı cokta sık gorusmedıgınız arkadasınızın kızıyla aynı ısımde olmasının hıc sakıncası yok
Kalbi kırılsın istemem, o nedenle izin alayım diyorum. Siz olsanız bozulur muydunuz mesela böyle bir durumda
Kalbi kırılsın istemem, o nedenle izin alayım diyorum. Siz olsanız bozulur muydunuz mesela böyle bir durumda
Yok yanlış anlamadım zaten ama gerek yok bu düşüncenizeYanlış anlamayın, kimseyi eleştirmek değil amacım, sadece bozulunacak bir şey mi onu anlamaya çalılıyorum
Hayır bozulmadım, zaten çocuklarımın ismi her ailede olan klâsik isimlerden, bir tane olsun kimsede duyulmamış olsun gibi bir düşüncem olmadığı için, görümcemin de koyması hiç sıkıntı olmadı benim için.Siz bozuldunuz mu peki aynı ismi koydu diye
Daha yolu yarilamamissiniz bile. Bu fikriniz hem sizde hem onda degisir bence. Yine de soyleyip tepkisini olcebilirsiniz. Izin almak gibi degil,koyacagiz gibi de degil. Sadece baska isme isinamadigini falan sohbet arasinda soyleyenilirsin. Hem yarin bir gun bu ismi koysan ona şok olmamis olur,altyapisini hazirlarsinSordum, kesin belirlemişler. Zin yerine bilgilendirme mi dersiniz
Neden koymazdınız arkadaşınızın koyacağı ismi
Yakın çevremde olmayan bir ismi tercih ederdim. Çocuğumla aynı ismi taşıyan biri olsun istemedim çevremde. begendiğim isimler arasından çevremde olmayanı tercih ederdim. Öyle de yaptım. Bu benim tercihim tabi. Ama benim çocuğumla ayni ismi koyan bir arkadaşıma da bozulmam, o da onun özgür iradesidir sonuçta isimler tapulu malımız değil.Neden koymazdınız arkadaşınızın koyacağı ismi
Sizin arzunuza kalmış tabi ki ama bu kadar insan sakinca görmüyor koymanız da demek ki yanlış bisey yokDi mi ben de başka isimler bakıyorum ama aklım onda kaldı, sonra pişman olamktan da çekiniyorum
Çok alakasız ama ben Açelya ismini çok beğeniyorum. Kızım olsa koyarım Açelya sizce nasıl?Bizim de cinsiyetimiz kız. Günlerdir isim arıyoruz bulamadık. Bir türlü içimize sinmedi. Ama sizin koyacağınız ismi çok merak ettim. Bütün sanal alemi dolaştım. İsim bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?