kızımın dogum gününde giymek için 40 beden elbise arıyorum/bulunmuştur.

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.485
773
36
58 kiloyum 160 boyum :) lkızmın dogum günü için elbise istiyorum evde olacak dogum günü

Tesettür çok şık abiye pantolon tunigim var bordo lacivert zü lal giyimden almıştim isterseniz fotoğraf atarım her zaman kullanabileceginiz bir takım

Tesettür çok şık abiye pantolon tunigim var bordo lacivert zü lal giyimden almıştim isterseniz fotoğraf atarım her zaman kullanabileceginiz bir takım

teşekkürler ben pantalon giymiyorum dışarda o yüzden ev içindede öyle düşünmüyorum açıkcası kolları dantel olup kısa elbise olabilir evde giyicem sadece var bisürü şeylerim ama hep giydim değişiklik istiyorum :)

Teşekkürler ama hayal ettiğim bunlar değil zahmet verdim

Bende de bu var canim kollari dirsek ustunde kaliyor evde giyecegim yazdgin icin eklemek istedim ben 163um dizimde olmuştu boyu hafif tuylenme var ama belli olmuyor incelenirse.görülür fiyat 5tl

şöyle bir elbise var begenirseniz.kadife aşırı hoş duruyor diyebilirim.yakışan bi eşarpla az topuklu ayakkabı terlik evde yapıcam demişşiniz eve dışarı her yere uygun.begenirseniz özelden burdan görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…