Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler ilgin için çok acık kış için ben tesedürlüyüm yani dantelden de olsa az kolu alsa iyi olur :)
Tesettür çok şık abiye pantolon tunigim var bordo lacivert zü lal giyimden almıştim isterseniz fotoğraf atarım her zaman kullanabileceginiz bir takım
Milla marka elbisem tertemizdir.yokmu?
est canım :)Teşekkürler ama hayal ettiğim bunlar değil zahmet verdim
teşekkürler ben pantalon giymiyorum dışarda o yüzden ev içindede öyle düşünmüyorum açıkcası kolları dantel olup kısa elbise olabilir evde giyicem sadece var bisürü şeylerim ama hep giydim değişiklik istiyorum :)
Evde olca icin kapanmıcam canimo yüzden bu kadar kapali istemiyorum teşekkürler fiyati nedir ?Eki Görüntüle 1356726 Eki Görüntüle 1356727 Eki Görüntüle 1356729 Eki Görüntüle 1356730 şöyle bir elbise var begenirseniz.kadife aşırı hoş duruyor diyebilirim.yakışan bi eşarpla az topuklu ayakkabı terlik evde yapıcam demişşiniz eve dışarı her yere uygun.begenirseniz özelden burdan görüşürüz.
ne kadar olsun?: )Evde olca icin kapanmıcam canimo yüzden bu kadar kapali istemiyorum teşekkürler fiyati nedir ?