- 30 Mayıs 2015
- 14.260
- 13.909
bana konu açsana diye her yerde yazdığını unutturma bare seni davet etmemin sebebi oydu :)bak her kadın şiddet görebilir en yakınımızda bile ruhumuz duymaz.anlıyorum ben senin ne demek istediğini ne tür manyaklar var dışarıda örnek gösterilip karıncayı incitemez tam bir beyefendi dediğimiz. Jameya da şiddet görmüş olabilir diğer kadınlardan hatta hiç birimizin garantisi yok dayak yemyeceğimize dahil Allah da büyük konuşturmasın.
ama jameyayı normal vakalardan ayrı tutmanın öneririm.iki kelimesinden biri yalan.anlattığı “masum köylü” profilinden bambaşka hayatı olan,kendini kimseye ezdirmeyen yapısı var öyle dayak yiyip oturacak pasiflikte biri değil.
sevgilisi aldığı 30-40 bin tl süpürgeyi ayrıldıktan sonra götürdü diye burada konu açan biri.Dava açacağım hırsız diyeceğim sürüm sürüm süründürüp siciline işleteceğim. Hırsımı alamıyorum diyen biri. Adam 40 bin liralık ürünü bırakmalıydı buna.
Eski eşi nedense nafakayı aylarca jameyanın kız kardeşine yatırmış. Eski yönelik yatırılan nafakaları hiç yatırmamış gibi yapıp iftira ile tekrar alacağım diyen birisi.
İlgiyi konuşulmayı seviyor sudan sebepten konu açıp “götümden yeni bir konu uydurdum,gelsene” diye bana özelden davetiye yollayan biri.
E bunları bildiğim halde niye konularında yazıyorum salağım çünkü. Bile bile yazıyorum. Yalanlarını okumak eğlendiriyor
bahsettiğin şeyleri yapmadım ama dimi? gidip eski yatırdığı nafakaları da almadım, adamı şikayet de etmedim.