• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katip adam zaten berbat biri, adamın doğru dürüst biri olmadığı defalarca aldatması, şiddet uygulamasından belli, ki adam diyorsam lafın gelişi.
Düzgün karakterli biri olsaydı karısıyla çocuğu biraz nefes almak için anne evine gidince bunu fırsat bilip sudan bir sebeple kavga çıkarmaz, akabinde kayınvalidesine boşanıyoruz demezdi, karısını anne evine bırakırken özlemeyeceğim demiş, jameya özlemeyeceğim lafını eşinin ne kadar abuk şakalar yaptığını da bildiğinden saçma sapan bir şaka sanmış, adam daha jameyayla çocuğunu bırakırken terk etmek için bırakmış zaten, belli ki boşanmayı planlamış ama nasıl ve ne zaman yapacağı konusunda bir netlik yokmuş, muhtemelen boşanma sorumluluğunu jameyaya yıkmak istiyordu bir bahane yaratması gerekiyordu, zannımca jameyayı aldatmaya da devam ediyordu, bazı erkeklere aldatırken karılarına karşı tabir yerindeyse ölüm iyiliği gelir, kavga etmezler iyi davranırlar, eski eş jameyaya hiç beklemediği bir anda darbe vurmuş, adam bu kadar yaramaz umursamaz birisi, düşün ki çocuğunu da kayınvalide evinde bırakıyor ve özlemeyeceğim dediğinde evladını 1 an bile düşünmüyor, özlemeyecekleri arasında evladı da var oysa.

O yüzden diyorum ben böyle bir adamı boşandıktan sonra sırtımdan atarım, beni geçtim evladımı umursamıyor yahu, bilmem kaç ayda bir görürse görüyor, doğum günlerine çağırsam da gelmiyor, laf olsun beri gelsin diye hesabıma çocuğa hediye alırsın diye para atıyor, paran da batsın babalığın da derim.

Çocuğumun böyle babası olacağına hiç olmasın.

Kadınlar çekmesin tabii, niye çekiyorlar ki? Çocukları için mi? Böyle erkekler bırakın koca olmayı, baba olmayı beceremiyorlar ki niye kadınlar çocuklar için deyip katlanıyor, çocuklar kendisinden başka kimseyi düşünmeyen babayla daha da mutsuz oluyor halbuki, jameyanın evladı babasıyla mutlu mu? Çocuk babasına gitmek bile istemiyor.

Zehirlenmek çok doğru bir tabir olmuş, böyle bir adamın kendisi gününü gün ederken beni de çocuğumu da zehirlemesini istemem, ömür dediğin geçip gidiyor çünkü bak kaç yaşına gelmiş? Evlenme boşanma vs derken nereden baksanız 10-12 yıllık bir dönemi katletmiş birinin beni hala zehirlemesini istemem, kafasına taş düşmüş de bundan sonra çocuğumla ilgileneyim diyen birine dönüşmüşse çocuğun okulu belli, yaşadığı yer belli çocuğunu bir şekilde görür onunla irtibat kurar, akıllı saat alır sadece çocuğuyla görüşür vs vs, ben muhatap olmamak için gerekirse numaramı bile değiştiririm şahsen.

Evet, aynen öyle oluyor. Konuda hakim odasında boşanan arkadaşımdan bahsettim, defalarca aldatıldı kavga gürültü derken bir şekilde sürekli affetti eşini, her şey yoluna girdi zannettiği anda en büyük hatalardan birini yapıp 2.çocuğuna hamile kaldı, eşi erkek çocuk takıntılıydı erkek çocuğu olursa eve daha da bağlanır kafasına girdi benim saftirik arkadaşım, Allah ömür versin sağlıklı bir kızı daha oldu derkeeen bir yaz tatilinde annesinin evine gelip ailesiyle hasret giderirken eşi yaptı yapacağını.

Kadınlar aldatılmayı ve şiddeti affetmesin, adamlar adam olsa aldatmaz ve karısına el kaldırmaz zaten, aldatıp el kaldıran adamdan da koca olmaz, olsa olsa böyle öfke ve pişmanlık sebebi olur, onlar nasıl hayatlarına devam ediyorsa kadınlar da böyle adamları sırtlarından atıp hayata öyle devam etmeli.
evet hiçbirşeyi kabul etmemek gerekiyor evliyken. el kaldırıyorsa o el inmiyor çünkü. her ne kadar ben değişeceğini düşündüysem o adam değişmedi her defasında şans verdim. belki de planladı dediğin gibi. çok basit bir kavga çıkmıştı çünkü. o da bende boşanalım dedik ve o basit olayda dava açtık boşandık. bir anlık sinirle oldu yani ama bundan pişman değilim kesinlikle tek pişmanlığım onca zaman bu kadar şeyi affettiğim için kendime yediremiyorum galiba.

4 yıl önce iyi bir paraydı bu arada
4 yıl önce ev tuttum eşyalarımı taşıdım koltuklarımı temizlettim elimde kalan 8 k ile de takı alıp takı satmaya başladım. çok iyi bir para diyemem o zaman 100 k iyi bir paraydı.

bunu ben sana anlatamıyorum. nedeni de şu adam uğraşıyormuş gibi yapmıyor. bak birgün hayatında kimse yokken geliyor benimle güzel güzel iki ebeveyn gibi konuşuyor iki gün sonra sen benim canım ciğerimsin seninle tekrar evlenicez diyor, ben istemediğimi belirtiyorum gidiyor eski sevgilisiyle barışıp onla barıştığı zaman bana düşman gibi davranıyor, benim kötü olmam için nafakayı kesiyor. Allah ayağına taş değdirmiyor senin birgün taş değecek ayağına görücem ben seni geliceksin barışmak isteyeceksin diyor. gibi şeyler. şimdi de ben onun peşinden koşuyormuşum gibi bir davranışı var. manipule ederek yapıyor yani bunu.
o öyle değildir şöyledir: adam dengesiz senin ona HALA olan zaafını bildiği için ara ara gelip yokluyor seni yerinde duruyor musun. sen de kikiri kikiri muhabbetti ilerlettiğin için CEPTESİN.bunu burada biz bile görüyoruz o mu görmeyecek. bu sefer ne oluyor - hala orada durduğunu bilmenin keyfiyle bekar renkli hayatına,kadınlarına geri dönüyor.
bir iki makarasına kız seni geri alacağım evlencez seninle elini soğuk suya sokturmam sana bakarım diyor ve gidiyor.
senin öfken HALA ona kanmandan kaynaklı. hani diyorsun ya öfkem geçmiyor.hala istiyor ve inanıyorsun ona.seninle kafa bulduğunu anlayınca da öfkeleniyorsun.salamaman bundan

Sizler bu ayrıntıyı okumadınız mı o konusunda ya da o konuyu okumadınız mı?
Evet Jameya eskortlar, aldatılma, şiddet vs sebeplerle boşanmayı zaman zaman düşünmüş ama gün sonunda hep affetmiş, son 1 yılları öyle kavgalı gürültülü de değil belki jameya kavga etmekten yoruldu da kavgalar bitti orasını bilemem ama annesinin evine gidene kadar ki süreçte aralarında bir sorun yokmuş, jameya’nın 1,5-2 aylık bir ziyaret olarak gördüğü anne evine gidişini adam fırsata çevirmiş ve boşanıyoruz deyip kestirip atmış.

Jameya’nın o kadar affedişlerine, belki yaptığı birçok fedakarlığa rağmen bu şekilde boşanması gururuna dokunuyor, benzer bir durumu arkadaşım yaşadı o da annesindeyken adam eve dönme seni istemiyorum dedi, o durum sizi öyle bir öfkelendiriyor ki anlatamam, arkadaşımda birebir gördüm beraber yaşadık o süreçleri, adli tatil döneminde hakim odasında bir günde bitti arkadaşımın evliliği, muhtemelen jameya’nınki de böyle bitti ama arkadaşım zor da olsa atlattı, jameya atlatamıyor bence ve yardım alması gerektiğini düşünüyorum.
fakat mesela konun birinde de şunun gibi bişey demiş "güçlü kadın olmaktan yoruldum, artık saçımı okşayacak birine ihtiyacım var"

ben kadının konularına hakim değlim, sadece 1 önceki konusuna cvp yazmışım onda da "kendi hayatınıza mı baksanız" gibi bişeyler yazmışım -ben ne biliyim konuda böyle koca bir külliyat var

bu kadın kendini güçlü, kendi ayakları üzerinde duran, insanlardan (herhalde özellikle de erkeklerden) şefkat görmemiş vs. bir insan olarak görüyor

bu çok enteresan değil mi?

benim kafamdaki güçlü kadın profili 24 yaşında evlencem, aile kurcam, aile özlemi çekiyorum diye koşturarak evlenmiyor (çok şahane adam çıktı kaşrıma, aşk var evlendik başka şey, bu başka şey)

hadi evlendi şiddet var, eskort var, o var bu var kadın boşanmıyor

resmen bir heves sahiplenilip ormana bırakılan kedi yavruları gibi annesinin evine gitti diye punduna getirilerek boşanılmıyor güçlü kadınlardan....

hadi adamı bilemedi evlendi, bu adamdan çocuk da yaptı akıl edemedi ya da çok fazla çocuk istedi. güçlü bir kadın o herifi boşar çocuğu da adamla hesabına malzeme etmez.

bu nasıl güçlü kadın profili?

bir de "durumumuz iyiydi eşimle kendi işimi vardı demiş" açtığı konularda cevaplara değil kadını kendi yazdığı ilk 5 cümleye filan baktım.

e boşanırken işin neden ortaklığı vs. almadı? niye 500 TL için adama yalvarıyor madem? adan buna boşıycam demiş bu iş bulmuş vs. E ortak işlerine ne oldu? kendisi iyi kazanmıyor ki 1 bot mesele haline gelmiş... (ha yok iyi kazanıyor ama bot için konu açıyorsa o da ayrı saçmalık. tabii ki adam nafaka vermeli ama vermiyorsa enerjimi ona mı harcıycam ya avukatım takip etsin...)
hanımefendi ben bunu 2 buçuk yaşındaki bir çocuk yaptı demedim biz ayrıldığımızdaçocuğum 2 buçuk yaşındaydı. aradan geçen süreyi sşz hesapladınız mı?
hanımefendi tüm hesaplamalarım aynı işte birebir sizinkiyle Türkçe'yi gayet anlıyorsunuz neyini anlamadınız?

Bunlara sen izin verdiğin için yapıyor ama.
Tamamen ölü taklidi yapsan hiçbir şekilde iletişime geçmesen ya da mecbur kaldığında çok resmi konuşsan bu kadarını yapamaz.
Yapsa da kendi kendine deli olur gider.
Çocuğu zaten takmayan bir adam var ortada. O yüzden çok bi sebebiniz yok konuşmak için.
Adam seni tanımış ona göre davranıyor
evet haklısın. adam beni çok iyi tanıyor kendisine tahammülüm olmadığını biliyor ve beni sinirlendirmek için birşey yapıyor hemen.
haklısın ölü takliti yapmak en doğrusu. dediğin gibi çocuğunu da umursadığı yok zaten. çocuğunu umursamamasını kendime yediremiyorum ya. kızım için üzülüyorum ona da engel olamıyorum. ama yapıcam bu dediğini. telefon numaramı değiştiricem hiç muhattap olmicam.

o öyle değildir şöyledir: adam dengesiz senin ona HALA olan zaafını bildiği için ara ara gelip yokluyor seni yerinde duruyor musun. sen de kikiri kikiri muhabbetti ilerlettiğin için CEPTESİN.bunu burada biz bile görüyoruz o mu görmeyecek. bu sefer ne oluyor - hala orada durduğunu bilmenin keyfiyle bekar renkli hayatına,kadınlarına geri dönüyor.
bir iki makarasına kız seni geri alacağım evlencez seninle elini soğuk suya sokturmam sana bakarım diyor ve gidiyor.
senin öfken HALA ona kalmandan kaynaklı. hani diyorsun ya öfkem geçmiyor.hala istiyor ve inanıyorsun ona.seninle kafa bulduğunu anlayınca da öfkeleniyorsun.salamaman bundan
tamam madem istiyorum neden dönmedim?
dönme fırsatım da zamanım da vardı. o yaşadıklarıma geri dönmek istemem tabiki. he içten içe hala duygun var diyorsan farkında da değilsem bilemiyorum. ben yok diyorum, ama hala beni aldattığı kadınla olması beni hırslandırıyor. ama dönmek istemiyorum. belkide içten içe hala bir duygum var yaşadıklarım affettiklerimi unutamıyorum ama dönmek de istemiyorum o olabilir. belki de duygumu bastırıyorum.

tamam madem istiyorum neden dönmedim?
dönme fırsatım da zamanım da vardı. o yaşadıklarıma geri dönmek istemem tabiki. he içten içe hala duygun var diyorsan farkında da değilsem bilemiyorum. ben yok diyorum, ama hala beni aldattığı kadınla olması beni hırslandırıyor. ama dönmek istemiyorum. belkide içten içe hala bir duygum var yaşadıklarım affettiklerimi unutamıyorum ama dönmek de istemiyorum o olabilir. belki de duygumu bastırıyorum.
sarhoş musun Jameya sabah sabah ne anlatıyorsun.
yahu niye dönmedim ne.nereye dönecen?adam ciddi anlamda senin dönmeni mi istedi istemedi bunu bildiğin için dönemiyorsun her nereyse.
adam seninle kafa buluyo.arada gelip yokluyo seni.
adam sana insan gibi boşanma fırsatı bile vermemiş annenin evine paket etmiş,annenin evinde “geri gelip almadığı ve aslında o senden boşanıyor olduğunu” kendin annenden duyunca dank etmiş iş aramaya başlamışsın.
hala o değil ben onu boşadım.beraber karar aldık diye kuyruğu dik tutma derdindesin.ne önemi var artık?sen boşadın he

evet hiçbirşeyi kabul etmemek gerekiyor evliyken. el kaldırıyorsa o el inmiyor çünkü. her ne kadar ben değişeceğini düşündüysem o adam değişmedi her defasında şans verdim. belki de planladı dediğin gibi. çok basit bir kavga çıkmıştı çünkü. o da bende boşanalım dedik ve o basit olayda dava açtık boşandık. bir anlık sinirle oldu yani ama bundan pişman değilim kesinlikle tek pişmanlığım onca zaman bu kadar şeyi affettiğim için kendime yediremiyorum galiba.
Jameya, bana yazdığınız cevaplardan anladığım kadarıyla eski eşinizle alakalı açtığınız konulardan doğru tespitlerde bulunmuşum, eski eş sinsinin teki orada hemfikiriz ve kesinlikle hiç beklemediğiniz bir anda planlı programlı bir darbe vurduğu da kesin, sizi aldatıyordu aldatmaktan hiç vazgeçmemiş sizi annenize bırakırken bile hayatında bir kadın varmış o kadar bariz ki, benzerini konunuzda anlattığım arkadaşım yaşadı çünkü ve o da kocasının işyerindeki kadınla aldatıldı en son, sonrasında zaten boşandılar.

Bence, tabii bu tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilemem ama uzman desteği alın, geçmişteki affedişlerinizden dolayı yaşadığınız pişmanlıkları, niye affettim diye kendinize olan öfkenizi, kısaca kendinizi affetmek için desteğe ihtiyacınız var, kendinizi affeder geçmişi geçmişte bırakırsanız düzeleceksiniz, adamın sizinle oynamasına da izin vermeyeceksiniz böylece, barışmak istiyorum vs hikaye çünkü, bir halt edeceği yok zira.

Şu an oturduğum yerde bir komşum var, o da sizin gibiydi ki adam elleri kırılsın ömür boyu gün yüzü görmesin dövdüğünde öldüresiye dövüyordu, aldatıyordu da, kadın hep affetti sonra adam başkasıyla aldattı ve diğer kadınla çekip gitti, bu komşum boşanalı yıllar olmasına rağmen hala eski günler yüzünden acı çekiyor, hala ağlıyor üzülüyor bazen öfkeleniyor, bazen adamdan bir haber alıyor geri dönmesin diye dua ediyor ama bazen de dönerse barışacakmış gibi konuşuyor, o yüzden biliyorum bu gelgitli halleri ve o psikolojiyi.

Öfkenizi de diri tutmayın, öfkeli olmanızdan bile yararlanıyor çünkü, yok sayın farz edin ki öldü, siz onu dikkate aldıkça kendisini bulunmaz hint kumaşı sanar, çocuğunuz babası ama babalık yapmayan bir baba, çocuğunuz yılda kaç defa görüyor ki? Çocuk babasını görmekten mutsuz çünkü umursanmıyor, çok babaysa çocuğu için mücadele eder, bırakın aralarındaki bağ kopmasın diye savaşan mücadele eden taraf siz olmayın.

Hayatınıza bakın.

Jameya, bana yazdığınız cevaplardan anladığım kadarıyla eski eşinizle alakalı açtığınız konulardan doğru tespitlerde bulunmuşum, eski eş sinsinin teki orada hemfikiriz ve kesinlikle hiç beklemediğiniz bir anda planlı programlı bir darbe vurduğu da kesin, sizi aldatıyordu aldatmaktan hiç vazgeçmemiş sizi annenize bırakırken bile hayatında bir kadın varmış o kadar bariz ki, benzerini konunuzda anlattığım arkadaşım yaşadı çünkü ve o da kocasının işyerindeki kadınla aldatıldı en son, sonrasında zaten boşandılar.

Bence, tabii bu tavsiyemi ne kadar dikkate alırsınız bilemem ama uzman desteği alın, geçmişteki affedişlerinizden dolayı yaşadığınız pişmanlıkları, niye affettim diye kendinize olan öfkenizi, kısaca kendinizi affetmek için desteğe ihtiyacınız var, kendinizi affeder geçmişi geçmişte bırakırsanız düzeleceksiniz, adamın sizinle oynamasına da izin vermeyeceksiniz böylece, barışmak istiyorum vs hikaye çünkü, bir halt edeceği yok zira.

Şu an oturduğum yerde bir komşum var, o da sizin gibiydi ki adam elleri kırılsın ömür boyu gün yüzü görmesin dövdüğünde öldüresiye dövüyordu, aldatıyordu da, kadın hep affetti sonra adam başkasıyla aldattı ve diğer kadınla çekip gitti, bu komşum boşanalı yıllar olmasına rağmen hala eski günler yüzünden acı çekiyor, hala ağlıyor üzülüyor bazen öfkeleniyor, bazen adamdan bir haber alıyor geri dönmesin diye dua ediyor ama bazen de dönerse barışacakmış gibi konuşuyor, o yüzden biliyorum bu gelgitli halleri ve o psikolojiyi.

Öfkenizi de diri tutmayın, öfkeli olmanızdan bile yararlanıyor çünkü, yok sayın farz edin ki öldü, siz onu dikkate aldıkça kendisini bulunmaz hint kumaşı sanar, çocuğunuz babası ama babalık yapmayan bir baba, çocuğunuz yılda kaç defa görüyor ki? Çocuk babasını görmekten mutsuz çünkü umursanmıyor, çok babaysa çocuğu için mücadele eder, bırakın aralarındaki bağ kopmasın diye savaşan mücadele eden taraf siz olmayın.

Hayatınıza bakın.
siz bunları yazana kadar bunların farkında bile değildim :(
evet olay bu şekilde oldu hep aldatıldım demek ki. ben o dönemde hiç tartışmadığımız süreçte bazı şeyler oturdu sanıyordum o şekilde çıktım evden ama sonradan düşündüğümde muhattap olmuyormuşum kendi halimde kızımla evimle ilgileniyordum. yalnızlıktan o kadar bunalmıştım ki gidip kafamı dinlemek için annemde 2 3 ay kalmak istiyordum.
beni bıraktığında seni hiç özlemicem diye birşey söylemişti.
haklısınız o süreçte demek ki aldatıyormuş hatta hep aldatmış da olabilir. bunları kabullenip benim kendi hayatıma bakmam gerekiyor ve muhattap olmamam gerekiyor. ben arada bir çocuk var diye hep aradaki köprü olmaya çalıştım ama muhtemelen bundan dolayı da pişman olucam ileride. nasıl herşeyi evliliğimde affettiysem ve devam ettiysem şimdi de farkında olmadan hala yaptıklarını affedip arada köprü olmaya çalışıyorum yani affediciliğim hiç bir şekilde geçmedi. bundan sonra muhattap olmicam yeni bir sayfa açıcam kendime. numaramı da değiştiricem.

sarhoş musun Jameya sabah sabah ne anlatıyorsun.
yahu niye dönmedim ne.nereye dönecen?adam ciddi anlamda senin dönmeni mi istedi istemedi bunu bildiğin için dönemiyorsun her nereyse.
adam seninle kafa buluyo.arada gelip yokluyo seni.
adam sana insan gibi boşanma fırsatı bile vermemiş annenin evine paket etmiş,annenin evinde “geri gelip almadığı ve aslında o senden boşanıyor olduğunu” kendin annenden duyunca dank etmiş iş aramaya başlamışsın.
hala o değil ben onu boşadım.beraber karar aldık diye kuyruğu dik tutma derdindesin.ne önemi var artık?sen boşadın he
bir ilişki bittiğinde kimin boşandığı da çok önemli değil aslında evet.
ben hep kuyruğumu dik tutmaya çalışıyorum zaten :) ,
olabilir dediğin gibi demek ki.

bir ilişki bittiğinde kimin boşandığı da çok önemli değil aslında evet.
ben hep kuyruğumu dik tutmaya çalışıyorum zaten :) ,
olabilir dediğin gibi demek ki.
senin profilini bilmeyen kalmadı neredeyse güzel de hatunsun,kendine iyi bakıyorsun fotoğraflarda her şeyi 4x4 mutlu bir kadın var burada yazdıklarınla örtüşmüyor.kılığına kıyafetine saçına makyajına dikkat ediyor ve hiç bir masraftan kaçmıyorsun(takdir ettim ) nasıl olurda aylarca çocuğuna bot alamadın hiç oturmuyor kafamda.profilini görene kadar seni farklı canlandırmışım gözümde belli ki,ama sonra ülkenin ortalamasından daha iyi durumda olan kadın profili çıktı önüme şaşırdım.

bu arada Jameya Jameya tüm gece taktik mi düşündün bugün bambaşka biri olarak geldin :KK53: her şeyi kabul eden,mağdur,affedici
Yorumlarda “her şeyi affetmiş” i görüp buradan mı yürüyeyim dedin

senin profilini bilmeyen kalmadı neredeyse güzel de hatunsun,kendine iyi bakıyorsun fotoğraflarda her şeyi 4x4 mutlu bir kadın var burada yazdıklarınla örtüşmüyor.kılığına kıyafetine saçına makyajına dikkat ediyor ve hiç bir masraftan kaçmıyorsun(takdir ettim ) nasıl olurda aylarca çocuğuna bot alamadın hiç oturmuyor kafamda.profilini görene kadar seni farklı canlandırmışım gözümde belli ki,ama sonra ülkenin ortalamasından daha iyi durumda olan kadın profili çıktı önüme şaşırdım.
kendime bakıyorum evet.
bot meselesini ben daha önce de anlattım o süreçte işlerim kötüydü. ama ben hiçbir zaman kendime bakmayı bırakmadım ki evliyken de bakımlıydım.
arkadaşımdan borç alıp botu da aldım zaten durumum yok diye eksiklerini almamazlık yapmıyorum. borç aldım botunu da montunu da aldım kızımın. o dönem işlerim kötüydü durumum da yoktu.

bu arada Jameya Jameya tüm gece taktik mi düşündün bugün bambaşka biri olarak geldin :KK53: her şeyi kabul eden,mağdur,affedici
Yorumlarda “her şeyi affetmiş” i görüp buradan mı yürüyeyim dedin
öyle birşey yok ban arsızı.
gerçekten evliliğimde tahmin edebileceğinden çok fazla şey affettim. bunları da yaptığıma inanılmaz derecede pişmanım.

instagramda mutluyum herkes mutlu zaten.
genel anlamda aslında mutlu bir kadınım kendimi de seviyorum. benim tek derdim eski eşim kapatamadığım bir mesele malesef. hıncımı alamıyorum sinirimi alamıyorum

kendime bakıyorum evet.
bot meselesini ben daha önce de anlattım o süreçte işlerim kötüydü. ama ben hiçbir zaman kendime bakmayı bırakmadım ki evliyken de bakımlıydım.
arkadaşımdan borç alıp botu da aldım zaten durumum yok diye eksiklerini almamazlık yapmıyorum. borç aldım botunu da montunu da aldım kızımın. o dönem işlerim kötüydü durumum da yoktu.
bakımlı olman güzel bir şey takdir ediyorum seni.sadece 500-1000 gibi rakam bulunamayacak rakam değildi hani kendi üstüne başına hiç bir masraftan kaçan birine de benzemiyorsun diye dedim.neyse

benim tek derdim eski eşim kapatamadığım bir mesele malesef. hıncımı alamıyorum sinirimi alamıyorum
e bunu sana millet 1000 defa yazdığında yok öyle bir şey umrumda değil ben saldım derdim çocuğum diyordun

bakımlı olman güzel bir şey takdir ediyorum seni.sadece 500-1000 gibi rakam bulunamayacak rakam değildi hani kendi üstüne başına hiç bir masraftan kaçan birine de benzemiyorsun diye dedim.neyse
ben kendime 1 buçuk senedir alışveriş yapmıyorum. yapsam da çok minimal düzeyde. o dönem sıkışıktım dediğim gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back