Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip eder inş.maşallah çok tatlı çıkmış ufaklık ama Allah aşkına bebeğine verecek başka isim bulamadın mı..? KalbiNur :))
valla hala yatıyorum kızım dayanıklı çıktı rahimim 5 bucuk santim açık beklıyoruz oylece hala,doğum kanalınada girmiş krizi grünce çıkmamaya karar verdi sanırımhihoyyyt
Canım Allah analı babalı büyümeyi nasip eder inş.maşallah çok tatlı çıkmış ufaklık ama Allah aşkına bebeğine verecek başka isim bulamadın mı..? KalbiNur :))
teşekkür ederim canım ama ben seviyorm bu ismi,anlamlı geliyor bana zaten 4 yıl öncesinden konusulmus bır iisim nurdan bir kalbi oldugunu nitelendiriyor nede olsa :)
ayyyy ne güzel hazırlamışsınız,maşşallah,allah hayırlısıyla eskitmeyi nasip etsin,herşeyleri hazır bi kendileri eksik cimcimelerin,neyse ben salı kavuşuyorum kızıma darısı senin başına canım .a.s.